Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Vettel võitis esimest korda peale aastat 2013 kaks sõitu järjest. Sisetunne ütleb, et see aasta tuleb tiitel ka, Ferraril on väidetavalt kuni Hispaaniani igaks etapiks suured uuendused ka.
-
Sky Sporti streame leiab netist ikka päris lihtsalt, ei näe mõtet arusaamatus keeles telekast vaadata. Sõidust nii palju, et Mercedes on kiiruse poolest endiselt üle, aga tundub, et möödasõitude jaoks nende auto ei sobi, konkurentidel on vaja vaid kuidagi esikohale jõuda ja võit on kui kandikul koju toodud.
Leave a comment:
-
RTL toidab küll, aga kas tõesti peale Viasati kontserni on olemas veel telekanaleid mis HD'd ei edasta?
Leave a comment:
-
Kvalis oli küll Hamilton oma ette maailmast
F1 on Netflix.
Leave a comment:
-
Vaadates Eesti Meedia soovi endale spordimonopol saada, siis paneks panused sellele, et hooaja jooksul nad need õigused hangivad.
Leave a comment:
-
Ma olen F1te jälginud kuskil sellest ajast kui ma olin 4-5 aastat vana, ehk siis 1995/96 alates. Suht lamp on hetkel uskuda, et näe Eestikeelset kommentaari ei näegi.
Leave a comment:
-
Ma olen viimastel aastatel uuesti MotoGP avastanud, mis on ikka viimased 3-4 aastat ülipõnev/tihe olnud.
Leave a comment:
-
See oleks nagu päevapealt veganiks hakkamine. Not gonna happenAlgselt postitas Ladva Ants Vaata postitustAhh ärge põdege. Vaadake rallikrossi MM´i. Kordades põnevam!
Leave a comment:
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustaga VSB uus omanikfirma ei suvatsenud küsitud hinda maksta.
eks seda Kruus ju ütlebki, et nad polnud nõus maksma
Leave a comment:
-
Motoril ei saa jah. Eks peab Full HD Sky Sports F1-striimiga leppima (vihje: pange HDMI-ga pilt telekasse lihtsalt vms)...
Leave a comment:
-
Viasar Motoril vist inglise keelset kommentaari kruttida ei saa? MotoGP ülekandes eesti keele all tuli inglise keelne kommentaar. Rootsi keel ei ole väga minu tass teed.
Leave a comment:
-
RTL pidi vist uue lepinguga nüüd vähem reklaame ka näitama sõidu ajal.
Leave a comment:
-
See jutt, et eestikeelsed ülekanded kaovad seoses uue F1 veebiplatvormiga on muidugi täielik häma. Tegelikult oleks vaja olnud uus leping sõlmida, aga VSB uus omanikfirma ei suvatsenud küsitud hinda maksta.
Leave a comment:
-
Kas need uued F1 omanikud millegi positiivsega ka hakkama on saanud? Viasat Motors ja RTL ju ikka näitavad?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: