Algselt postitas Redman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Oleme neid meeskonna korraldusi ennemgi näinud, mida ei täideta. Viimati Perezi ja Occoni osalusel (Bakus?). Poleks Hamilton täna Bottast uuesti mööda lasknud, poleks ilmselt midagi ka juhtunud. Oleks võinud vabalt sellele vabandusele rõhuda, et näe Bottas ise oli liiga kaugele vajunud ja Verstappen omakorda soomlasele liiga lähedalele jõudnud, et riskima hakata koha tagasi andmisega. Aga oli ikkagi aumees ja selle eest vääribki kiitust.
-
Ärge nüüd üle ka hinnake seda Hamiltoni liigutust. Kui oli diil, siis oli diil. Kõik mehed järgiksid meeskonna korraldusi. Kiitust väärib just Mercedes selle korralduse eest.
Leave a comment:
-
Täpselt sama siin, tundus iga asja peale vinguv tüütu iniseja, nüüd päris muhe. Andekas sõitja on ta muidugi alati olnud.Algselt postitas Mask Vaata postitustKirjutan alla. Müts maha mehe ees. Ta pole kunagi mu lemmikute hulka kuulunud, aga tänane oli küll aumehelik käitumine. Asi mida Vettelilt ilmselt oodata ei ole.
Imelik kuidas aja ja vanuse kasvuga asjad muutuvad. Kümmekond aastat tagasi ei kannatanud Alonsot silmaotsasgi. Hetkel on minu jaoks tegemist vaat, et ühe sümpaatsema piloodiga F1-s Ricciardo kõrval. Saaks ta nüüd omale viimasteks aastateks mingi konkurentsi võimelisema masina ka istumise alla, oleks tore!

Leave a comment:
-
Kirjutan alla. Müts maha mehe ees. Ta pole kunagi mu lemmikute hulka kuulunud, aga tänane oli küll aumehelik käitumine. Asi mida Vettelilt ilmselt oodata ei ole.Algselt postitas Navas Vaata postitustHamilton tõstis oma aktsiad automaatselt sellega minu silmis!
Imelik kuidas aja ja vanuse kasvuga asjad muutuvad. Kümmekond aastat tagasi ei kannatanud Alonsot silmaotsasgi. Hetkel on minu jaoks tegemist vaat, et ühe sümpaatsema piloodiga F1-s Ricciardo kõrval. Saaks ta nüüd omale viimasteks aastateks mingi konkurentsi võimelisema masina ka istumise alla, oleks tore!
Leave a comment:
-
Wow, poleks Hamiltonist seda uskunud.Algselt postitas Redman Vaata postitustNo mis te arvate, kas Hamilton laseb Bottase mööda kui Raikonenist ette ei saa?
Leave a comment:
-
TeHTUD!Algselt postitas Redman Vaata postitustNo mis te arvate, kas Hamilton laseb Bottase mööda kui Raikonenist ette ei saa?
Leave a comment:
-
No mis te arvate, kas Hamilton laseb Bottase mööda kui Raikonenist ette ei saa?
Leave a comment:
-
selles mõttes on väga kerge olla, et puudub vähimgi vajadus teistele öelda, kuidas olla.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVahel on mul tunne, et Vints on väga raske olla.
chillax!
Leave a comment:
-
No Vabamäe vaatab mingeid suvalisi Kongo kolme-eesli-kartide võiduajamisi ka silmad punnis.Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustKui sulle tundub, et mitte keegi enam ei vaata, siis tule ja liitu facebookis "Motoorne Rahutus"-grupiga. Lisaks kogu melule teevad kuulsad kohalikud prominendid Vabamäe ja Klaar sulle peale igat etappi podcasti ka veel...
Vaadatakse ikka ja kogu maailmas...
Leave a comment:
-
Kui sulle tundub, et mitte keegi enam ei vaata, siis tule ja liitu facebookis "Motoorne Rahutus"-grupiga. Lisaks kogu melule teevad kuulsad kohalikud prominendid Vabamäe ja Klaar sulle peale igat etappi podcasti ka veel...Algselt postitas krissucool Vaata postitustWhat Mõnu said. T2nap2evast vormel 1 ei saa ju t6sise spordina enam v6tta, tore kui on midagigi mis natuke elu sisse puhul sarjale mida ilmselt mitte keegi enam ei vaata. Rohkem Vetteleid!
Vaadatakse ikka ja kogu maailmas...
Leave a comment:
-
What Mõnu said. T2nap2evast vormel 1 ei saa ju t6sise spordina enam v6tta, tore kui on midagigi mis natuke elu sisse puhul sarjale mida ilmselt mitte keegi enam ei vaata. Rohkem Vetteleid!Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVahel on mul tunne, et Vints on väga raske olla. Et muudkui analüüsi ja ürita mõistuspärane olla. Chillax! Kui Vettel poleks jaurama hakanud, siis poleks see etapp pooltki nii lahe olnud. Ja see ongi oluline! Kõik kõigile türpi ja külje pealt sisse. Hi-tech romuralli FTW!
Leave a comment:
-
Vahel on mul tunne, et Vints on väga raske olla. Et muudkui analüüsi ja ürita mõistuspärane olla. Chillax! Kui Vettel poleks jaurama hakanud, siis poleks see etapp pooltki nii lahe olnud. Ja see ongi oluline! Kõik kõigile türpi ja külje pealt sisse. Hi-tech romuralli FTW!Algselt postitas vincent Vaata postitustHamilton ei teinud mitte midagi valesti. telemeetria näitas, et esiteks vastupidiselt Vetteli väidetele ta ei pidurdanud ja teiseks läbis kurvi täpselt samamoodi nagu eelmisel ringil ja ka eelmiste kordusstartide ajal, seega ei saanud see tulla Vettelile üllatusena.
liider valib tempo, Vettel oli liiga kärsitu ega hoidnud piisavat vahet. juhtub. hakata selle pärast teisi rammima ei ole normaalne lahendus, punkt. aga saame aru, võidutahe on nii suur, et vahel lööb silme eest ruuduliseks. jällegi, juhtub.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: