Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

F1 karussell

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mask
    replied
    Algselt postitas Redman Vaata postitust
    Ärge nüüd üle ka hinnake seda Hamiltoni liigutust. Kui oli diil, siis oli diil. Kõik mehed järgiksid meeskonna korraldusi. Kiitust väärib just Mercedes selle korralduse eest.
    Oleme neid meeskonna korraldusi ennemgi näinud, mida ei täideta. Viimati Perezi ja Occoni osalusel (Bakus?). Poleks Hamilton täna Bottast uuesti mööda lasknud, poleks ilmselt midagi ka juhtunud. Oleks võinud vabalt sellele vabandusele rõhuda, et näe Bottas ise oli liiga kaugele vajunud ja Verstappen omakorda soomlasele liiga lähedalele jõudnud, et riskima hakata koha tagasi andmisega. Aga oli ikkagi aumees ja selle eest vääribki kiitust.

Leave a comment:

• Redman
    replied
    Ärge nüüd üle ka hinnake seda Hamiltoni liigutust. Kui oli diil, siis oli diil. Kõik mehed järgiksid meeskonna korraldusi. Kiitust väärib just Mercedes selle korralduse eest.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Kirjutan alla. Müts maha mehe ees. Ta pole kunagi mu lemmikute hulka kuulunud, aga tänane oli küll aumehelik käitumine. Asi mida Vettelilt ilmselt oodata ei ole.

Imelik kuidas aja ja vanuse kasvuga asjad muutuvad. Kümmekond aastat tagasi ei kannatanud Alonsot silmaotsasgi. Hetkel on minu jaoks tegemist vaat, et ühe sümpaatsema piloodiga F1-s Ricciardo kõrval. Saaks ta nüüd omale viimasteks aastateks mingi konkurentsi võimelisema masina ka istumise alla, oleks tore!
    Täpselt sama siin, tundus iga asja peale vinguv tüütu iniseja, nüüd päris muhe. Andekas sõitja on ta muidugi alati olnud.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas Navas Vaata postitust
    Hamilton tõstis oma aktsiad automaatselt sellega minu silmis!
    Kirjutan alla. Müts maha mehe ees. Ta pole kunagi mu lemmikute hulka kuulunud, aga tänane oli küll aumehelik käitumine. Asi mida Vettelilt ilmselt oodata ei ole.

Imelik kuidas aja ja vanuse kasvuga asjad muutuvad. Kümmekond aastat tagasi ei kannatanud Alonsot silmaotsasgi. Hetkel on minu jaoks tegemist vaat, et ühe sümpaatsema piloodiga F1-s Ricciardo kõrval. Saaks ta nüüd omale viimasteks aastateks mingi konkurentsi võimelisema masina ka istumise alla, oleks tore!

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Hamilton tõstis oma aktsiad automaatselt sellega minu silmis!

Leave a comment:

• Diftong
    replied
    Uskumatu. Ferraride tiimikorraldused muidugi...

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    WOW just WOW. Ham lasi Bottase aumehena mööda

Leave a comment:

• Redman
    replied
    No mis te arvate, kas Hamilton laseb Bottase mööda kui Raikonenist ette ei saa?
    Wow, poleks Hamiltonist seda uskunud.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    TeHTUD!

Leave a comment:

• Redman
    replied

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Vahel on mul tunne, et Vints on väga raske olla.
    selles mõttes on väga kerge olla, et puudub vähimgi vajadus teistele öelda, kuidas olla.

chillax!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Väravavaht Vaata postitust
    Kui sulle tundub, et mitte keegi enam ei vaata, siis tule ja liitu facebookis "Motoorne Rahutus"-grupiga. Lisaks kogu melule teevad kuulsad kohalikud prominendid Vabamäe ja Klaar sulle peale igat etappi podcasti ka veel...

Vaadatakse ikka ja kogu maailmas...
    No Vabamäe vaatab mingeid suvalisi Kongo kolme-eesli-kartide võiduajamisi ka silmad punnis.

Leave a comment:

• Väravavaht
    replied
    Algselt postitas krissucool Vaata postitust
    What Mõnu said. T2nap2evast vormel 1 ei saa ju t6sise spordina enam v6tta, tore kui on midagigi mis natuke elu sisse puhul sarjale mida ilmselt mitte keegi enam ei vaata. Rohkem Vetteleid!
    Kui sulle tundub, et mitte keegi enam ei vaata, siis tule ja liitu facebookis "Motoorne Rahutus"-grupiga. Lisaks kogu melule teevad kuulsad kohalikud prominendid Vabamäe ja Klaar sulle peale igat etappi podcasti ka veel...

Vaadatakse ikka ja kogu maailmas...

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Vahel on mul tunne, et Vints on väga raske olla. Et muudkui analüüsi ja ürita mõistuspärane olla. Chillax! Kui Vettel poleks jaurama hakanud, siis poleks see etapp pooltki nii lahe olnud. Ja see ongi oluline! Kõik kõigile türpi ja külje pealt sisse. Hi-tech romuralli FTW!
    What Mõnu said. T2nap2evast vormel 1 ei saa ju t6sise spordina enam v6tta, tore kui on midagigi mis natuke elu sisse puhul sarjale mida ilmselt mitte keegi enam ei vaata. Rohkem Vetteleid!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Hamilton ei teinud mitte midagi valesti. telemeetria näitas, et esiteks vastupidiselt Vetteli väidetele ta ei pidurdanud ja teiseks läbis kurvi täpselt samamoodi nagu eelmisel ringil ja ka eelmiste kordusstartide ajal, seega ei saanud see tulla Vettelile üllatusena.

liider valib tempo, Vettel oli liiga kärsitu ega hoidnud piisavat vahet. juhtub. hakata selle pärast teisi rammima ei ole normaalne lahendus, punkt. aga saame aru, võidutahe on nii suur, et vahel lööb silme eest ruuduliseks. jällegi, juhtub.
    Vahel on mul tunne, et Vints on väga raske olla. Et muudkui analüüsi ja ürita mõistuspärane olla. Chillax! Kui Vettel poleks jaurama hakanud, siis poleks see etapp pooltki nii lahe olnud. Ja see ongi oluline! Kõik kõigile türpi ja külje pealt sisse. Hi-tech romuralli FTW!

Leave a comment:

Working...
X