Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
F1 astus esimese sammu LMP-ks saamise suunas. Ringleb pilt ka sellest, aga praegu ei leidnud.
-
Päris huvitav lahendus pea kaitsmiseks, mulje jääb küll, et sellest suurt abi ei ole aga ju kommentaatorid seletavad esimesel sõidul, kuidas see kasuks tuleb.
Leave a comment:
-
Eks pealtvaatajale tundubki, et segab märkimisväärselt. Kuskilt nägin pilti ka kokpitist ning siis tundus see imeõhuke. Aga kogu selle jutuga tuleb meelde, kui mingitel hooaegadel ei tohtinud rehve vahetada, vist 2005. aasta hooaeg oli see ning David Coulthard ütles peale sõitu, et rattad olid nii kanti sõidetud (auto vibreeris tohutult) et pidi rada enam-vähem peast sõitma.
Paraku hetkel ei saa ma aru sellest "uuest täiendusest," lihtsam oleks juba ehitada kuppel peale nagu Le Mansi võidusõidul kasutavatel autodel. Antud juhul ei hoia see ära ka selliseid vigastusi, kui Felipe Massale lendas üks aasta Barrichello auto küljest mingi jupp vastu kiivrit ja see peale teadvusetult vastu seina sõitis.
Leave a comment:
-
Pole väga viimasel ajal F1 tegemistega kursis end hoidnud aga nagu ma aru saan, siis sellist lahendust hakatakse järgmisest aastast kasutama, et kaitsta pilootide pead:

Huvitav palju see nägemist segab? Päris kolakas näeb ikka välja.
Leave a comment:
-
Renault järgmisest hooajast tagasi tehasemeeskonnana: bbc.com/sport/formula1/35002555
Leave a comment:
-
Tänud selle eest. Tõi suhteliselt masendavasse päeva väikse naerupuhke.
Leave a comment:
-
Sain taas korra 5 minutit jälgida seda ringi kihutamist ja selgust, et miskit põnevat seal pole. Oli küll tegelt! Bottas rammis Kimi välja. Mulle vist tundus, et tiimiraadio kaudu öeldi Kimile "Be nice Kimi, be nice..." Väga tundus igatahes, kuigi võin ka mööda panna
Leave a comment:
-
Ma pole vist tükil ajal nii väikest huvi F1 vastu tundnud, kui sel hooajal. Õnneks MotoGP ülipõnev ja dramaatiline hooaeg täidab selle tühimiku. Aga ons lähiajal mingeid suuremaid reeglimuudatusi tulemas, mis võiks Mercedese tiibu kärpida?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: