Massa suutis aga taas kord tõestada miks ta on see kes ta on - tugev sõitja ilma tiitliteta.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Üle mitme aasta vaatasin F1-te ja peaks mainima, et oli mida vaadata. Ricciardo üle muidugi hea meel, esmakordseid võitjaid on alati hea näha
Massa suutis aga taas kord tõestada miks ta on see kes ta on - tugev sõitja ilma tiitliteta.
-
Just. Mersudest oli ta möödas ja ka kiirem. Isegi rehve kõvasti säästes poleks ta Rosbergist aeglasem olnud, kelle Mersu sirgetel lausa venis mootoroprobleemide (?) tõttu. Perez hoidis järgmisi piisavalt kaua kinni ning Ricciardo sai liiga hilja mööda. Ilma boksipeatuseta oleks Massa võidumees olnud. Williams meeskonna taktikaline pool on alla igasuguse arvestuse. Aga noh, Massa ise on ka parajalt saamatu, kuigi pool süüd ikkagi meeskonnale, kes ta selisesse olukorda mängisid. Kusjuures esimese boksipeatuse käkkisid nad ka ära, kui ei saanud ühte rehvi piisavalt kiiresti kätte.Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustSee on küll vähe idiootne mõtlemine, et võttis ühe ning võtku teine ka veel kaasa, sest teine ei olnud piisavalt pildis.
Williamsis töötavad ka ikka uskumatud taktikud. Ma arvan, et kui Massa oleks lõpuni tulnud olnuks tema täna võitja, aga see oleksite ja poleksite värk ei maksa midagi. Mercud võiks veel nüüd paar etappi samamoodi jukerdada. Ferrari oli täiesti masendav ning neid täna nagu rajal ei olnudki.
Ricciardo üle hea meel. Perezest kahju. Force Indiad tegid üldse vinget sõitu. Kindlasti oskaksid nende taktikud Williamsi omadele õpetust anda, sest potentsiaali poolest olid Williamsid täna ja ka näiteks Austraalias #2 meeskond aga mõlemal etapil jäädi päris tühjade pihkudega. Tänane oli muidugi eriti valus, sest esikoht oli saadaval.
Leave a comment:
-
See on küll vähe idiootne mõtlemine, et võttis ühe ning võtku teine ka veel kaasa, sest teine ei olnud piisavalt pildis.
Williamsis töötavad ka ikka uskumatud taktikud. Ma arvan, et kui Massa oleks lõpuni tulnud olnuks tema täna võitja, aga see oleksite ja poleksite värk ei maksa midagi. Mercud võiks veel nüüd paar etappi samamoodi jukerdada. Ferrari oli täiesti masendav ning neid täna nagu rajal ei olnudki.
Leave a comment:
-
Massa on täislammas ikka... Võtnud siis Vettel kaasa kes nagunii enamus aja vegeteeris mitte Perez.
Leave a comment:
-
Rosberg pandi kenasti Hamiltoni suumulgu kinni sellega, nagu ta varem reedel vist väitis, et kuna ta ise vaesest perekonnast pärit, siis tal võidunälg suurem jms. Kui varem olin neutraalne Mercedese sõitjate osas, siis nüüd küll loodan, et Rosberg paneb tõesti kinni selle asja.
Aga krdi kahju, et Räikköneni hea sõit läks lörri.
Leave a comment:
-
Tundub, et Rosberg paneb kinni ka selle asja see hooaeg (kuigi ise olen neegri poolt). Hamilton hakkas liiga hullult staaritsema ja vinguma kvalifikatsiooni pärast, jube lausa.
Oleks sarnane asi Silverstones, et Hamilton esimese ajaga ja Rosberg viimasel ringil...
Leave a comment:
-
Ma ei saa sellest aru. Ricciardo sai täna unsafe realease'i eest 10 sekundit stop/go karistust. Vahetult enne katkestamist ta tegi ära selle ju. Miks ta peab nüüd Bahreinis 10 kohta tagant poolt alustama lisaks?
Leave a comment:
-
Säästu F1 tõesti. Ära liiga kiiresti sõida, rehvid kuluvad alt ära. Ära liiga kiiresti sõida, kütus saab ära. Ära liiga kiiresti sõida, meil on ainult viis mootorit hooaja peale. Jne.
Sellist F1-te on küll igav vaadata.
Leave a comment:
-
Janek küsib: Kas Hr Vabamäed ja Hr Klaari kunagi veel teles vormel 1 kommeteerimas kuulda saab?
Vastus: Meie poolt takistusi ei ole. Kui keegi kutsub ja tingimustes kokkuleppele jõuame, siis kasvõi kohe. Kuigi ei tahaks sündmustest ette rutada, siis loodetavasti saavad meie saate sõbrad kuulda meid vormeli otseülekannet kommenteerimas n-ö laivis juba enne suve algust.
Leave a comment:
-
See on ikka tõesti julm, et oled 7-kordne maailmameister ja sinu käes on ühe GP keskmise sõidukiiruse rekord (oli vist 256km/h), kuid siis langed suusatades kooma.....Algselt postitas F.Totti Vaata postitustKobayashi jätkas üldiselt sealt kust ta viimane hooaeg pooleli jäi
Ehk oligi teistele ohutum, et ta kohe esimese ringi stardisirgel kraavi keeras, kes teab mitu peanahka see mees oma kamikaze võtetega veel võtnud oleks 
Üldiselt peale schumi lahkumist jällegist enam ei paelu niivõrd see F1, kui Schum come-backi tegi ja mesas sõitis viimast hooaega olin kyll põnevil iga hooja eel, kuid peale tema loobumist jälle jäi nagu mingi tühimik.Isiklikult ei viitsinud oma uneaega täna näpistada, et avaetappi vaadata.
Aga Magnussen,Bottas ja Massa tunduvad sümpaatsed ja isegi Ricciardo, olgugi, et ma red bulli väga ei seedi ( äkki sellepärast, et Vettelile koti pähetõmbas).
Kunagi olin Schumi ja Ferru fänn, kuid Schumi liitumisega Mesasse, siis hakkasin samuti Mesa austama, nüüd Hämmi tulekuga ja Ross Brawni lahkumisega on nagu Mersu minu jaoks neutraalsemaks muutunud, ehk sellepärast, et lootsin näha Schumit Mersu töö viljasid nautimas, aga nüüd istub mees koomas
imelik saatusekinnas.
Polnud mitte kunagi Schumi poolt sõitjana (igav oli see tema domineerimine minu jaoks, aga kuidas kellelegi), kuid inimesena (nii palju kui olen tast "aru saanud") austan/austasin teda väga!
Leave a comment:
-
Kobayashi jätkas üldiselt sealt kust ta viimane hooaeg pooleli jäi
Ehk oligi teistele ohutum, et ta kohe esimese ringi stardisirgel kraavi keeras, kes teab mitu peanahka see mees oma kamikaze võtetega veel võtnud oleks 
Üldiselt peale schumi lahkumist jällegist enam ei paelu niivõrd see F1, kui Schum come-backi tegi ja mesas sõitis viimast hooaega olin kyll põnevil iga hooja eel, kuid peale tema loobumist jälle jäi nagu mingi tühimik.Isiklikult ei viitsinud oma uneaega täna näpistada, et avaetappi vaadata.
Aga Magnussen,Bottas ja Massa tunduvad sümpaatsed ja isegi Ricciardo, olgugi, et ma red bulli väga ei seedi ( äkki sellepärast, et Vettelile koti pähetõmbas).
Kunagi olin Schumi ja Ferru fänn, kuid Schumi liitumisega Mesasse, siis hakkasin samuti Mesa austama, nüüd Hämmi tulekuga ja Ross Brawni lahkumisega on nagu Mersu minu jaoks neutraalsemaks muutunud, ehk sellepärast, et lootsin näha Schumit Mersu töö viljasid nautimas, aga nüüd istub mees koomas
imelik saatusekinnas.
Leave a comment:
-
Red Bull's Daniel Ricciardo disqualified from the results of the Australian GP
http://www1.skysports.com/formula-1/...-australian-gp
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: