No minge perse mis kala see mersu tiim sisse lasi. Nad "arvasid, et vahemaa oli pikem"... No minge mu**i mis vabandus???
Lihtsalt lasti rotti Hamiltonilt see võit, et monacosoomesakslane ei hakkaks vinguma.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Päris ilus. See aerodünaamika jutt peaks olema just ehk rohkem McLareni jne tüüpi tiimidele hea uudis.
Leave a comment:
-
Hakkab looma!
Järgmisest aastast siis meeskondadel vaba valik rehvide osas.
2017: Autod peaksid paremad välja nägema, puhtalt aerodünaamikaga 5-6 sek kiiremad. Paksemad rehvid, 1000hj, rohkem pöördeid ja sealt ka valjemad mootorid. Ja lõpetuseks tuleb tankimine tagasi, mis tähendab ka kergemaid masinaid.
Pakuksin, et kokkuvõttes võivad F1 masinad ringi peale kusagil 10 sekundit kindlasti kiiremad olla kui praegu(kvali seades).
Leave a comment:
-
Algselt postitas lenc Vaata postitust2003? Oh teid noori küll. Ma nägin RTL-i pealt F1-te esimest korda 1995 ikka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustSel juhul jah, hiljuti võis zoomboxi tulla see. Igatahes ma mäletan juba 2003 aastast, et olen RTL Ži pealt ka vaadanud F1te ja seetõttu oli naljakas lugeda, et mõne inimese jaoks oli see väga suur avastus.
Leave a comment:
-
Sel juhul jah, hiljuti võis zoomboxi tulla see. Igatahes ma mäletan juba 2003 aastast, et olen RTL Ži pealt ka vaadanud F1te ja seetõttu oli naljakas lugeda, et mõne inimese jaoks oli see väga suur avastus.
Aga Perkele paska, Räixil jälle kvali ei õnnestunud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustRTL on aastaid näidanud F1te. Ise vaatan ka sealt.
Leave a comment:
-
Ou, kuival olevad vormelipeded (ehk vormeli fännid, kellel pole VSBd vms) - mul on maal Starmani Zuumbox ja praegu RTL näitab Live'is F1 kvalifikatsiooni. eeldan, et ka homset sõitu näeb siis....
Leave a comment:
-
Just, kui see eelmine värvilahendus hakkas tasapisi naha alla pugema. See must tundub kuidagi "randome". McLareni enda originaalvärv ei ole ju ka must? See on muidugi positiivne, kui McLaren uuendustega end tagasi pildile mängib.
Leave a comment:
-
Sai testide ajal mainitud, et McLaren tuleb millalgi välja uue värvilahendusega, järgmiseks etapiks on see lõpuks tehtud.
Lisaks uuele välimusele on uuendusi tehtud ka jõuallikale ning kerele ning eeldatakse, et McLaren peaks edaspidi Q1-st edasi saama.
Leave a comment:
-
Algselt postitas olll Vaata postitust
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEi tea, kas see lisa põhjaplaat (või pikendati seda? Ei ole tehnilise poolega väga kursis) pandi selle mõttega, et effekti oleks rohkem. Väga vinge on eriti finishisirgel neid möödasõite Bahreini öös vaadata, kui sädemed taga. Dramaatiline lausa, ütleks.Väga huvitav etapp täna igaljuhul.
Sel nädalavahetusel oli ka päris mitmeid kohtumisi Bernie ja meeskonnajuhtide vahel. Plaan on järjekordne reeglimuudatus sisse tuua 2017, milles mootorid tehakse võimsamaks ja palju valjemaks ning autod tahetakse raskemini sõidetavaks teha. Kui see plaan ei õnnestu, lubas Bernie V8 mootorid tagasi tuua.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: