Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

F1 karussell

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• F.Totti
    replied
    Heidfeld tõesti üllatavalt suur pettumus.
    Schumacher ja Mercedes GP samuti üsna suur pettumus, lootsin Schumilt rohkemat,väidetavalt tal viimased kiired ringid KERS ei toiminud või sain midagi valesti aru, või võib KERSI ainult sõidus kasutada.

Igatahes lootsin Schumilt TOP 5 kohta, tõusin just suurte lootustega varem üles ja vaatasin hoolega RTL-st suure pinevusega ja üldse olin terve nädal põnevil ei jõudnud äraoodata ja nüüd siis suht sama seis mis eelminegi aasta isegi sitem.

Rosberg suutis jällegist kõikides voorudes Schumit edestada mis teeb kurvaks.Aga nu vaadates, et Rosberg kaotab Vettelile pea 2 sekki kvalis on ikka väga ulme...

Mclarenite nii hea positsioon oli vägagi üllatav, sest olid neil ju probleemid viimastel testidel auto kiirusega ju siis Austraalia lihtsalt sobib neile, või hoidsid mehed meelega vaka all auto potentsiaali.

Vetteli ülekaal jällegist masendav, Red Bull tervikuna polnudki nii üle kui Vettel üksi.Tundub, et tuleb samasugune aasta mis eelminegi.

Sauber- Kobayashi ja Perez üllatasid väga positiivselt, kõva poiss see Koba , vanal käis auto käes vahepeal vinta-vänta kuid lõppaeg oli hea..tõeline kaimkaze!

Siin siis kvali lõpptulemused:

Loodetavasti rehvid, poksipeatused ja kütusekogused muudavad autokiirusi ja juhitavuse omadusi, et tuleb põnev sõit!
    Ahjaa vihma võiks ka sadama hakata.
    Tõenäoline tsenaarium ütleb, et tuleb paras Red Bulli ja Mclareni maavõistlus.Vettel sõidab eest ära ja kulgeb raus lõpuni, hoidku jumal, et nii muidugi ei läheks.

Schumi puhul loodan, et teeb eelmisele hooajale kohase superstardi ja tõuseb jõudsalt ettepoole, poodiumi kohad jäävad ilmselt kaugeks unistuseks.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Oh jah...Quick Nick my ass...slow Nick pigem.

Ülihea meel Petrovi üle. Üsna riskantselt jättis vaid ühe katse kolmandas voorus aga suutis kenasti hea aja ja koha välja sõita.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    RTLi kavas Nädalas on igatahes pühapäeval võidusõit kirjas.

Leave a comment:

• Mask
    replied

Aga täna algasid viimased talvised tetsid, mis kestavad neli päeva taas Barcelonas (algul küll pidid Bahreinis toimuma).

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Kuidas ei saa tõe pähe võtta, kui nendest juhtumitest on ka videod youtubes üleval?
    Jep, joudube on kunn.

mine putsi

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Minul küll hea meel ei ole. F1 fännina ei suuda kuidagi hooaja esimest etappi ära oodata ja nüüd peab veel kaks nädalat lisaks ootama.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Kuidas ei saa tõe pähe võtta, kui nendest juhtumitest on ka videod youtubes üleval?

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Uskumatu, et selline pask tuleb just sinu, sinu näppudest.
    Ma olen alati sind targemaks pidanud ja austanud sind...
    Ma tahan ainult öelda, et kõik mida maailma massimeedia kuulutab ei saa kohe 100% tõe pähe võtta.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust
    Kindlasti ei tohiks ka Eestis mingeid suurvõistlusi korraldada, sest selle riigi politsei peksab vähemusrahvusi kumminuiadega ning pussitab neid surnuks nagu 2007. aasta aprillis kogu maailma avalikkus sõltumatu massimeedia kaudu teada sai....
    Uskumatu, et selline pask tuleb just sinu, sinu näppudest.
    Ma olen alati sind targemaks pidanud ja austanud sind...

Leave a comment:

• lenc
    replied
    No mulle ei meeldi, et sellised riigid saavad end tutvustada maailmale läbi F1'e etapi korraldamise, kelle armee tulistab suvaliselt oma rahvast, sihtides ülakeha ja pead, kus väga palju tavalisi inimesi surma sai ja kus veel armee takistas kiirabi teed pääsemaks abivajate juurde.
    Kindlasti ei tohiks ka Eestis mingeid suurvõistlusi korraldada, sest selle riigi politsei peksab vähemusrahvusi kumminuiadega ning pussitab neid surnuks nagu 2007. aasta aprillis kogu maailma avalikkus sõltumatu massimeedia kaudu teada sai....

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    No mulle ei meeldi, et sellised riigid saavad end tutvustada maailmale läbi F1'e etapi korraldamise, kelle armee tulistab suvaliselt oma rahvast, sihtides ülakeha ja pead, kus väga palju tavalisi inimesi surma sai ja kus veel armee takistas kiirabi teed pääsemaks abivajate juurde.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Väga hea uudis. Bahrain ei vääri, vähemalt see aasta küll kindlasti mitte omale Vormel 1 MM'i etappi.
    Ja millised on sinu kriteeriumid F1 etapi väärimiseks/mitte väärimiseks?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Väga hea uudis. Bahrain ei vääri, vähemalt see aasta küll kindlasti mitte omale Vormel 1 MM'i etappi.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    F1 avaetapp Bahreinis jääb ära

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Nick Heidfield on siis nüüd ametlikult kinnitatud Kubica asendajaks Renault-Lotuse meeskonda. Ise oleks võibolla isegi tahtnud näha Nico Hülkenbergi aga teda poleks vist Force India vabaks lasknud ja vaevalt Renault oleks riskinud kahe suhteliselt kogenematu sõitjaga.

Leave a comment:

Working...
X