Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

F1 karussell

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust

Seekord tundus, et Red Bull kavaldas Ferrari üle. Need pelgasid peamiselt Webberit ja kui see varakult rehve vahetas, tegi Alonso ka nii ja see oli ilmselt suur viga.
    samale asjaolule viitas ka kommentaator soome spordiuudistes,

Ferrari keskendus liialt Webberi tegemistele, tiim jooksis boksis edasi-tagasi
    ja liider Vettel unustati sootuks

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Hea töö Petrov ja Renault. Webber oli küll paras pussy täna aga põhiline, et Alonso tiitlit ei saanud.
    Mida sel tillil Petrovile ette heita oli? Peale massa pole tal jalamatte
    Sinuga täitsa nõus.Ei tea jah mis sellel jonnipunnil seal venelasele seletada oli.kui ikka mööda sõita ei oska sis maailmameistriks ei saa.
    Võib vist hooajaga üldiselt rahule jääda kuigi Buttonil tiitlit kaitsat ei õnnestunud aga peamine ikka see,et Ferraridele jäi tühjad pihud.Alonso võiks suureks kasvada http://sport.postimees.ee/?id=341648

Leave a comment:

• vincent
    replied
    kulm oli kunagi isegi sümpaatne sõitja, aga nüüdseks küll täistropistunud.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Pussy raseerigu jalgu:

Leave a comment:

• -meeelis-
    replied
    Hea meel Vetteli üle, sest tema vääris sel hooajal minu arvates seda tiitlit kõige rohkem.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    njh. Red Bull pääses napilt tööõnnetusest.

Webberile tuleb ikka au anda. Suutis kuni viimase etapini tiitlikonkurentsis püsida, tiimilt abi saamata.
    Kui toimuks ka mingi hooaja kõvamehe tiitli andmine, siis mina annaks selle kindlasti nii Webberile, kui Kubicale.
    Petrov tegi rsk ülikõva sõidu. He's da man! Lihtsalt suurepärane. ca 35 ringi hoida Alonsot selja taga.....pole sõnu. Tema hooaja parim sõit ja kindlasti rookie of the year. Seda ikka oli halenaljakas vaadata kui lõpus Alonso Petrovile rusikaid näitas.

Siuksed siis minu muljed. ärge pimedasse kohta saatke mind. aitäh.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Tundub, et Saksamaa on saanud uue Schumi, kompromissitu võitleja ka üsna lootusetus olukorras, mis kaks etappi tagasi oli.

Seekord tundus, et Red Bull kavaldas Ferrari üle. Need pelgasid peamiselt Webberit ja kui see varakult rehve vahetas, tegi Alonso ka nii ja see oli ilmselt suur viga.

Ise lootsin küll Alonso tiitlit, kuid seda eelkõige seetõttu, et oli karta Webberi võitu. Vettel on siiski väga sobiv variant.

Mis Schumisse puutub, siis ehk paneb tänane avarii teda loobuma. See ratas läks tema kiivrist ikka üpris ligidalt mööda.

Leave a comment:

• SleepWalking
    replied
    Adrian Newey tegi seda jälle!

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Hea töö Petrov ja Renault. Webber oli küll paras pussy täna aga põhiline, et Alonso tiitlit ei saanud.
    Mida sel tillil Petrovile ette heita oli? Peale massa pole tal jalamatte

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas Katk Vaata postitust
    Aga kui seda ei ole? Siis pole võimalik?
    Uuri elionist järgi. See tasuta vaatamine oli mingi kampaania raames aga mina võtsin hiljem selle ja arve peal on null. Sama oli ka kellegil teisel nii kui kusagil mujal teemas jutuks tuli. Isegi kui ei saa tasuta siis telli pakett ja lõpeta alates südaööst ära ja maksad mingi kroonikese ainult.
    edit: jõuti ette

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Ei ole jah, aga kui tellid ekraanilt saksa kanalite vaatamisõiguse ja sellest pärast ülekannet interneti kaudu loobud, siis läheb see väga vähe maksma. Üks päev äkki 1 krooni umbes.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    RTL näitab. Osadel on õigus seda aasta lõpuni tasuta vaadata. Ka mina olen selle au pälvinud.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Kas Elioni Digi-TV pealt oleks võimalik F1 viimast sõitu otseülekandena näha? Ilma lisapakette ostmata.
    RTL näitab. Osadel on õigus seda aasta lõpuni tasuta vaadata. Ka mina olen selle au pälvinud.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Kas Elioni Digi-TV pealt oleks võimalik F1 viimast sõitu otseülekandena näha? Ilma lisapakette ostmata.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Neitsi Marusja, nojah. Kahju muidugi, et Climax enam mootoreid ei tooda kellelegi, nii loodusliku tasakaalu mõttes...

Leave a comment:

Working...
X