Normaalsed mehed suudavad end täispeaga sitta suhtesse viia, aga erakonda kogemata sattuda on küll kahtlane shit.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
-
Aga näed, teised "normaalsed mehed" tahavad tingimusteta sellise poolt häält anda. Joodikutel ja narkaritel on tugev kambavaim, pole midagi öelda.Kommentaar
-
See on ka muidugi vahva, et 20 aastat tagasi ülikoolis tehtud purjutamine muudab kellegi automaatselt joodikuks ja narkariks
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma arvan, et see on kõige veidram valijategakohtumine/valimiskampaania, mida ma oma elus näinud.Kommentaar
-
Sa lisasid unustada, et kõige odavam ka, sest ta on suhelnud kümnete potensiaalsete valijatega otse ning saanud oma ideid tutvustada siin sadadele maksmata mitte ühtegi senti.Kommentaar
-
Lee minu hääle saab.
Küsisin sõbralt, et kelle ta valib siis valimistel. Resoluutselt vastas, et ei ütle. Ja hakkasin mõtlema endamisi, miks hullult varjatakse keda valitakse? Mõistan, et telefoninumbrit ei taha sheerida kõigile avalikult, aga no poliitilise eelistuse varjamine on päris naljakas mu meelest.Kommentaar
-
Õigus anonüümsusele ja privaatsusele on üldse naljakas, eks?Lee minu hääle saab.
Küsisin sõbralt, et kelle ta valib siis valimistel. Resoluutselt vastas, et ei ütle. Ja hakkasin mõtlema endamisi, miks hullult varjatakse keda valitakse? Mõistan, et telefoninumbrit ei taha sheerida kõigile avalikult, aga no poliitilise eelistuse varjamine on päris naljakas mu meelest.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Ei no, jätka nii mehike.
Kommentaar