Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Päevapoliitika

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Daz Booob
    naughty by nature
    • Sep 2003
    • 11838

Riigil on samas 30nd aastat olnud Narvast poogen. Kui reaalsusest, kurbusest ja võimalustest rääkida, siis pigem on poogen ka edaspidi.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• keenjus250
      Eesti koondislane
      • Nov 2008
      • 3814

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
      Riigil on samas 30nd aastat olnud Narvast poogen. Kui reaalsusest, kurbusest ja võimalustest rääkida, siis pigem on poogen ka edaspidi.
      Korda on tehtud promenaad. Veel nt õiglase ülemineku fondist 340 miljonit eurot läks kõik Ida-Virusse. Kindlasti on toetusi olnud veel. Ei ütleks, et poogen on. Peaks ikkagi KOVi teema olema rohkem, et kohalikud õnnelikud oleks. Miks peaks riik üht linna nagu sitta pilpa peal tassima? Vene hing ju nii kõva, saagu hakkama.
      Käisin eelmine nädal Narvas, ehitus ehituse otsa - raekoda ja selle esine plats ning põhiline ringtee kesklinnas remondis, ka väiksemaid tänavaid remonditi. Ehk Raik on siiski asjad käima pannud?

Kommentaar

• Mõnuagent 007
        Bradolf Pitler
        • Jan 2004
        • 30425

2012 tehti kultmini poolt Ida-Viru arengukava. Pikkus mingi 50 lehekülge. Öeldi aitähh ja pandi uuesti riiulisse.

Kommentaar

• JuriM
          Eesti koondislane
          • Aug 2012
          • 11813

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
          INvesteeritud on sinna nii inimestesse kui infrasse küll ja küll, ei ütleks et poogen on olnud. Aga mingil hetkel peab ka ise tahtma, koguaeg ei saa köike pealinnast suunata.

Kommentaar

• Daz Booob
            naughty by nature
            • Sep 2003
            • 11838

Nagu mingi hellitatud lapse teema - näe, siin on plönn ja saa hakkama ning ära sa mul siin kure vms.
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• futbolidipaul
              U21
              • Aug 2003
              • 4404

Algselt postitanud kasutaja keenjus250 poolt

Korda on tehtud promenaad. Veel nt õiglase ülemineku fondist 340 miljonit eurot läks kõik Ida-Virusse. Kindlasti on toetusi olnud veel. Ei ütleks, et poogen on. Peaks ikkagi KOVi teema olema rohkem, et kohalikud õnnelikud oleks. Miks peaks riik üht linna nagu sitta pilpa peal tassima? Vene hing ju nii kõva, saagu hakkama.
              Käisin eelmine nädal Narvas, ehitus ehituse otsa - raekoda ja selle esine plats ning põhiline ringtee kesklinnas remondis, ka väiksemaid tänavaid remonditi. Ehk Raik on siiski asjad käima pannud?
              Ma siiski vaidleks natukene vastu. Kas õiglase üleminkufondi rahad ei ole alles mingi uus teema? Ma ütleks, et Ida-Viru on siiski meeles ainult paberil. See, kuidas on lastud Keskerakonna jüngritel lolli mängida on ikka väga piinlik. Ma olen ise Ida-Virumaal elanud ja olen veits kursis. Ma ei ütleks, et riik väga huvi on tundnud. Pigem on lastud omaette kulgeda ja nüüd imestatakse, et miks ei olda samas kultuuriruumis.
              Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

• Wingback
                Eesti koondislane
                • Aug 2001
                • 7969

Kesk on ju tiblade kummarduspartei, see on rõve, aga see ei muutu ka.

Tanki pidanuks kiirelt ja vaikselt enne meediakära tekkimist ära eemaldama ja oleks korras olnud.
                YNWA!

Kommentaar

• Nasfal
                  Eesti koondislane
                  • Aug 2011
                  • 6995

Algselt postitanud kasutaja futbolidipaul poolt

Ma siiski vaidleks natukene vastu. Kas õiglase üleminkufondi rahad ei ole alles mingi uus teema? Ma ütleks, et Ida-Viru on siiski meeles ainult paberil. See, kuidas on lastud Keskerakonna jüngritel lolli mängida on ikka väga piinlik. Ma olen ise Ida-Virumaal elanud ja olen veits kursis. Ma ei ütleks, et riik väga huvi on tundnud. Pigem on lastud omaette kulgeda ja nüüd imestatakse, et miks ei olda samas kultuuriruumis.
                  Ma ka Ida-Virumaal varasemalt kaua aega elanuna panen ka siia suure +1 juurde. Sa võid sinna miljard eurot ka pumbata toetusrahasid, aga see täiesti arulage lakkav korruptsioon, mis seal siiamaani toimub nüüd viimastel aastatel natukene vähenenumal kujul on täiesti võrdne sellega, mis Ukrainas toimus. Fondi rahasid miljon eurot tuli, siis julgelt 500 000 liikus sealt erinevate projektide ja suunatud hangetega oma kamraadide taskutesse. See, kuidas Kapod, riik ise jne seda reaalselt ignoreerinud see on sigadus olnud ja puhas meie enda riigi tahtmatus.

Kommentaar

• Wingback
                    Eesti koondislane
                    • Aug 2001
                    • 7969

Venkud ise on kõvad eemaldajad:
                    https://sport.err.ee/1608685978/vene...ilt-korvaldada

WTA, wtf
                    YNWA!

Kommentaar

• El President
                      Eesti koondislane
                      • Nov 2001
                      • 2405

Katri solvus

Kommentaar

• Rudy
                        Eesti koondislane
                        • Nov 2013
                        • 2750

"Homne elektri hind ulatub Nordpooli elektribörsil ajavahemikus 17.00–18.00 4000 euroni megavatt-tunni kohta."

Mul selle aasta suurim elektriarve oli juulis btw.

Kommentaar

• raudidas
                          Big dick crusher
                          • Sep 2014
                          • 693

Algselt postitanud kasutaja Rudy poolt
                          "Homne elektri hind ulatub Nordpooli elektribörsil ajavahemikus 17.00–18.00 4000 euroni megavatt-tunni kohta."

Mul selle aasta suurim elektriarve oli juulis btw.
                          Leedus kerkib neljapäevane keskmine elektri hind 82,4 sendini kilovatt tunnist.

Soomes maksab homme elekter keskmiselt 20 senti kilovatt-tunnist. Soomes on homme odavaim elekter 0,00082 senti kilovatt-tunnist, Eestis aga 30,5 senti

jeei refromierakond veab meid kõiki siin talveks hukatusse.. go kajakaka

lubati läbipaistvust börsipaketile, aga nagu ikka reformi valedel pole piire

Kommentaar

• zelee
                            Eesti koondislane
                            • Nov 2010
                            • 6285

Kaja ütleb börsile palju el maksma peab?

Kommentaar

• vtp
                              #stopthesuperleague
                              • Mar 2002
                              • 2065

Algselt postitanud kasutaja raudidas poolt
                              Leedus kerkib neljapäevane keskmine elektri hind 82,4 sendini kilovatt tunnist.
                              Eesti päeva keskmine on 68,2. Kuradi KaKa, keerab leedukatele veel hullemini käru.

Algselt postitanud kasutaja raudidas poolt
                              Soomes on homme odavaim elekter 0,00082 senti kilovatt-tunnist,
                              Ei, ei ole.
                              20 LEGEND

Kommentaar

• boobek
                                Eesti koondislane
                                • Mar 2004
                                • 2618

Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
                                Kaja ütleb börsile palju el maksma peab?
                                Kaja saab anda käsu börsilt lahkuda. Võisiis kehtestada siseriiklikult fikseeritud hind ja müüa bõrsile siis kui omal üle jääb ja osta siis kui omal puudu tuleb.
                                Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Töötlen...