320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Kommentaar
-
Naised saunas rääkisid, et mu musirull JuriM käis sõbraga Tartus Maasikas peol ja hommikul rongi oodates tegid tüüpilisi reformierakonna nalju https://tartu.postimees.ee/7716720/v...2sB3PBwgeCSV94
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustMis peaks JuriM-il The Rocki vastu olema?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustNaised saunas rääkisid, et mu musirull JuriM käis sõbraga Tartus Maasikas peol ja hommikul rongi oodates tegid tüüpilisi reformierakonna nalju https://tartu.postimees.ee/7716720/v...2sB3PBwgeCSV94
Kommentaar
-
Kes või mis on RIZZ? Rizzoli ja Isles?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
HAha Sorry, aga see on W. Nasfal on vähemalt üks neist trollijatest kelle on reaalselt ka RIZZ, mitte kes proovib aga jookseb koguaeg peaga vastu seina.
Kommentaar
-
räigelt mõtlesin, et kas panna "totsid-totsid-totsid" teemasse või siia. Pigem ikka siinnne teema.
Ilgelt lahe oleks näha kuidas kõik ajakirjanikutajad tõmbaksid teema sarnselt Virule käima nüüd oma ülemuse vastu.
Kas ei ole mitte... vähe hullemgi mure? : ) Kas tuli ka üllatusena kõigile vä?
Kommentaar
-
Üldiselt, putsis inimesed on need ajakirjanikud. Inimesed nüüd klikkide peale kirjutavad tekste, mõtteid (Viru kontekstis). Justkui teades kõike. Ilmselt teavadki, aga 20 a hoiavad "enda teada" seksuaalse ahistamise? Haige vend pead olema ja üldse ei imesta, et pilt eest tüüpilisel ajakirjanikul.
Kommentaar
-
Kaaluda, et antud teemaga minna väärkohtlema totse.... see ikka näitab, et gps'i signaal on häiritud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic Vaata postitusträigelt mõtlesin, et kas panna "totsid-totsid-totsid" teemasse või siia. Pigem ikka siinnne teema.
Ilgelt lahe oleks näha kuidas kõik ajakirjanikutajad tõmbaksid teema sarnselt Virule käima nüüd oma ülemuse vastu.
Kas ei ole mitte... vähe hullemgi mure? : ) Kas tuli ka üllatusena kõigile vä?
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustHH
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar