Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Ajakirjanikud võiks teha ühe korraliku sisekaemuse koroona-aega ja siis sõna võtta. Andero, Maimetsa jne võiksite ka punti võtta. Oleks alustuseks hea lüke. Ja siis võtame järgmise teema ette.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustAjakirjanikud võiks teha ühe korraliku sisekaemuse koroona-aega ja siis sõna võtta. Andero, Maimetsa jne võiksite ka punti võtta. Oleks alustuseks hea lüke. Ja siis võtame järgmise teema ette.Hello! I´m mentaly ill.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Koguaeg loen lihtsalt sinul kui inimesel, kes igapäevaselt köögipoolel töötab on kallutatult see arusaam, mida sa ideaalis näha sooviks. Reaalsus, mis tavalugejale silma jääb on midagi muud.
- Likes 1
Kommentaar
-
Võiks välja lasta ühe loo ja küsida, kus on tühjad südamed jne.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Vaatan praegu Terevisiooni lõiku, mis puudutab Trumpi ja Muski - see on siis meite meedia (tase)?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVaatan praegu Terevisiooni lõiku, mis puudutab Trumpi ja Muski - see on siis meite meedia (tase)?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitust
Kui kellegi arvamus sinu omaga ei kattu, siis on järelikult tegemist kehval tasemel meediaga, okHello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Rahvusringhääling peaks olema neutraalne või kuidas?
imho juba see veits nihkes, et ta kuulub erakonda samal ajal
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Jah. Alustada võiks juba uudiste juhist Samostist kui siin kriitikaks juba läks.
imho juba see veits nihkes, et ta kuulub erakonda samal ajalHello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Ära lase faktidel head lugu rikkuda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitust
Kui kellegi arvamus sinu omaga ei kattu, siis on järelikult tegemist kehval tasemel meediaga, oksee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar