Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

Koguaeg loen lihtsalt sinul kui inimesel, kes igapäevaselt köögipoolel töötab on kallutatult see arusaam, mida sa ideaalis näha sooviks. Reaalsus, mis tavalugejale silma jääb on midagi muud.
    Heheh.

Kommentaar

Ajakirjanikud võiks teha ühe korraliku sisekaemuse koroona-aega ja siis sõna võtta. Andero, Maimetsa jne võiksite ka punti võtta. Oleks alustuseks hea lüke. Ja siis võtame järgmise teema ette.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
        Ajakirjanikud võiks teha ühe korraliku sisekaemuse koroona-aega ja siis sõna võtta. Andero, Maimetsa jne võiksite ka punti võtta. Oleks alustuseks hea lüke. Ja siis võtame järgmise teema ette.
        See nõuaks reaalset töö tegemist ja ajutegevuse olemasolu. Lihtsam on Google tõlkega välisajakirjandusest jampsi eetrisse paisata.
        Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

Koguaeg loen lihtsalt sinul kui inimesel, kes igapäevaselt köögipoolel töötab on kallutatult see arusaam, mida sa ideaalis näha sooviks. Reaalsus, mis tavalugejale silma jääb on midagi muud.
          Aga kirjelda lühidalt, mis sulle vastavalt Delfi, ÕL, PM ja ERRi puhul silma jääb, mis viitab, justkui tegeleksid nad "stoiliselt valitsuse tööd kajastava sõnumi" edastamisega. Mul on muidu veidi keeruline sinuga sel teemal arutada.

Kommentaar

Igapäevased artiklid sellest, kuidas meil hinnad üliperses ja kuidas 3 lapse ema ei saagi enam 400 eurot nädalas iluprotseduuridele kulutada, kindlasti soosivad valitsust.
            Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Võiks välja lasta ühe loo ja küsida, kus on tühjad südamed jne.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Vaatan praegu Terevisiooni lõiku, mis puudutab Trumpi ja Muski - see on siis meite meedia (tase)?

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                  Vaatan praegu Terevisiooni lõiku, mis puudutab Trumpi ja Muski - see on siis meite meedia (tase)?
                  Kui kellegi arvamus sinu omaga ei kattu, siis on järelikult tegemist kehval tasemel meediaga, ok
                  May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust

Kui kellegi arvamus sinu omaga ei kattu, siis on järelikult tegemist kehval tasemel meediaga, ok
                    Rahvusringhääling peaks olema neutraalne või kuidas?
                    Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust

Rahvusringhääling peaks olema neutraalne või kuidas?
                      Jah. Alustada võiks juba uudiste juhist Samostist kui siin kriitikaks juba läks.
                      imho juba see veits nihkes, et ta kuulub erakonda samal ajal

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Jah. Alustada võiks juba uudiste juhist Samostist kui siin kriitikaks juba läks.
                        imho juba see veits nihkes, et ta kuulub erakonda samal ajal
                        Samost on erakonatu.
                        Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Okei. Kuskilt jäi silma, et uuesti erakonna liige

Kommentaar

Ära lase faktidel head lugu rikkuda.

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust

Ära lase faktidel head lugu rikkuda.

Kommentaar

Jätaks selle siia, et teada kus kõrgel meie jalgpallkoondise moraalitase on kui sellistega mängivad

Kommentaar

Working...
                                X