Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
-
Ajakirjanikud võiks teha ühe korraliku sisekaemuse koroona-aega ja siis sõna võtta. Andero, Maimetsa jne võiksite ka punti võtta. Oleks alustuseks hea lüke. Ja siis võtame järgmise teema ette.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
See nõuaks reaalset töö tegemist ja ajutegevuse olemasolu. Lihtsam on Google tõlkega välisajakirjandusest jampsi eetrisse paisata.Hello! I´m mentaly ill.Kommentaar
-
Aga kirjelda lühidalt, mis sulle vastavalt Delfi, ÕL, PM ja ERRi puhul silma jääb, mis viitab, justkui tegeleksid nad "stoiliselt valitsuse tööd kajastava sõnumi" edastamisega. Mul on muidu veidi keeruline sinuga sel teemal arutada.Kommentaar
-
Igapäevased artiklid sellest, kuidas meil hinnad üliperses ja kuidas 3 lapse ema ei saagi enam 400 eurot nädalas iluprotseduuridele kulutada, kindlasti soosivad valitsust.Kommentaar
-
Võiks välja lasta ühe loo ja küsida, kus on tühjad südamed jne.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Vaatan praegu Terevisiooni lõiku, mis puudutab Trumpi ja Muski - see on siis meite meedia (tase)?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Ära lase faktidel head lugu rikkuda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
Jätaks selle siia, et teada kus kõrgel meie jalgpallkoondise moraalitase on kui sellistega mängivad
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar