Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Spetsialist boobek, kirjelda siis täpsemalt kuidas Gazas käib tsiviilelaniku eristamine hamasi terroristist, kuidas Iisrael väldetavalt süstemaatiliselt Gaza tsiviile jahib ja otsi välja vördluseks mis oli USA armee ja liitlaste pöhjustatud tsiviilohvrite ja vöitlejate kaotuste suhe lähis ida södades.
    “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Sa süüdistad mind Palestiinat toetava propaganda ohvriks olemises, samal ajal nõudes, et ma Iisrael toetavat propagandat otsiks. Ning minnes seejuures veel isiklikuks. Aga olgu. Küsime siis niipid. ÜRO, mida sa pead Palestiina propagandatoruks on öelnud, et kestvas konfliktis on hukkunud umbes 50000 inimest. sealjuures pole võimalik info nappuse tõttu selgitada kui paljud neist Hamasi liikmed olid ja kui paljud tsiviilelanikud. Lisaks on kaks miljonit inimest kodudeta ja näljasurma ohus. Mis on Iisraeli poolsed numbrid?
      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust
        Sa süüdistad mind Palestiinat toetava propaganda ohvriks olemises, samal ajal nõudes, et ma Iisrael toetavat propagandat otsiks. Ning minnes seejuures veel isiklikuks. Aga olgu. Küsime siis niipid. ÜRO, mida sa pead Palestiina propagandatoruks on öelnud, et kestvas konfliktis on hukkunud umbes 50000 inimest. sealjuures pole võimalik info nappuse tõttu selgitada kui paljud neist Hamasi liikmed olid ja kui paljud tsiviilelanikud. Lisaks on kaks miljonit inimest kodudeta ja näljasurma ohus. Mis on Iisraeli poolsed numbrid?
        On October 7, 2023, thousands of Hamas terrorists breached Israel’s security fence. Over 1,400 men, women, and children were brutally murdered in the ensuing attack. More than 250 men, women, children, and elderly people were violently kidnapped and taken to Gaza, where many remain until today. This website - Hamas Massacre - includes graphic videos and images documented from that horrific day.

Palju kraami uhkelt hamasi enda filmitud, nende endi "propaganda". Vöta paar tundi ja vaata lähemalt, miks Iisraeli rahvas ja riik kollektiivselt võttis eesmärgiks pantvangid tagasi tuua ja hamasi vöim löpetada.

Jätkuvalt, need on hamasi avaldatud numbrid. Kas sa vaataksid Ukraina söda ka sellises kontekstis, et lääne "propagandat" pole mötet uskuda ja peab VF allikaid kuulama?

Vaata. Hamasi valisid gaza elanikud vabatahtlikult vöimule ja toetavad nende tegusid siiamaani. Okt 7 2023 terrorirünnaku puhul juubeldas terve gaza sektor nagu 9/11 puhul. hamasil pole mitte mingit eri riietust, käivad tsiviilriietuses ringi, lasevad kuule ja rakette Iisraeli suunas eramajadest, haiglatest ja lasteaedadest. Need elanikud seal on nii tugevas sümbioosis hamasiga, raske vahet teha. Kas inimene kes hoiab ja varjab pantvange oma kodus on süütu? Ma arvan, et ei ole. Kas gaza elanikel on vöimalik sealt lahkuda? Jah. Kas neile on antud köik vöimalused normaalselt elada? Jah. Korduvalt ja korduvalt. Genotsiidi ja näljahäda jutt on 100% bullshit. Gaza elanike arv kasvab jöudsalt, toiduabi saadetakse sinna piisavalt, hädad on hamasi põhjustatud mitte Iisraeli. Neid pilte mis jagatakse nälgivatest lastest ei ole mitte nälginud, vaid neil on pikaajaline meditsiiniline konditsioon.

Propsid igaljuhul moslemitele ja venkudele, kes on lääne ullikeste ajude tinistamise meistrid. Läksid tsiviliseeritud inimesi hakkima, tänutäheks pakutakse oma "riiki". Super.

Kommentaar

Selleks et sellest jamast aru saada tuleb ikka vähemalt sadakond aastat tagasi minna.
          Mida on loota olukorrast kus üks rahvus peab oma kodudest lahkuma ja territooriumist loobuma teisele rahvusele.
          Ja no kui sa laiendad oma asundusi pidevalt ja nüüd deklareerid et teine rahvus ei saa kunagi omama oma riiki, kuigi see on neile ÜRO poolt lubatud, lisaks lubatakse annekteerida ka veel allesjäänud alad ja kogu rahvus territooriumilt välja saata oma kodudest...
          Millised on üldse juutide väljavaated olukorras kus ollakse täielikult ümbritsetud araablastest. Juba on ka kõlanud et Läänekalda annekteerimine oleks juba punaseks jooneks araablastele. Likudi liidrite sõjakas suhtumine kindlasti ei aita kaasa püsiva rahu loomisele piirkonnas.
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
            Selleks et sellest jamast aru saada tuleb ikka vähemalt sadakond aastat tagasi minna.
            Mida on loota olukorrast kus üks rahvus peab oma kodudest lahkuma ja territooriumist loobuma teisele rahvusele.
            Ja no kui sa laiendad oma asundusi pidevalt ja nüüd deklareerid et teine rahvus ei saa kunagi omama oma riiki, kuigi see on neile ÜRO poolt lubatud, lisaks lubatakse annekteerida ka veel allesjäänud alad ja kogu rahvus territooriumilt välja saata oma kodudest...
            Millised on üldse juutide väljavaated olukorras kus ollakse täielikult ümbritsetud araablastest. Juba on ka kõlanud et Läänekalda annekteerimine oleks juba punaseks jooneks araablastele. Likudi liidrite sõjakas suhtumine kindlasti ei aita kaasa püsiva rahu loomisele piirkonnas.
            See on veel suurem soust mida Boobek ajas, päriselt. Läänekallas oli Jordaania kontrolli all ja Gaza Egiptuse kontrolli all pikemat aega vähem kui sada aastat tagasi. Ei ulgunud keegi inimöigustest ega tahtnud mingit palestiina riiki teha. Nüüd on egiptlased mitmekordse müüri palestiina vahele ehitanud, sest köigil moslemiriikidel kel nendega tegemist on olnud mäletavad omast kogemusest, et need on köige suuremad islami terroristid üldse kes vägivaldseid revolutsioone ja juhtide mörvu korraldavad. Mitu korda see habemik Arafatki ütles "ei" erinevatele pakkumistele oma riik teha? 7 vist.

Mine kuula parem palestiinlaste ja hamasi hääletorude juttu (araabia keeles) näiteks sinu, minu, juutide ja lääne kohta üldisemalt. Miskipärast see erinev totaalselt sellest mida sa just kirjutasid

Kommentaar

Algselt postitas kaala Vaata postitust

Propsid igaljuhul moslemitele ja venkudele, kes on lääne ullikeste ajude tinistamise meistrid. Läksid tsiviliseeritud inimesi hakkima, tänutäheks pakutakse oma "riiki". Super.
              Ma soovisin numbreid palju israel on "terroriste" ellimineerinud mite oktoobri statistikat. Ja ülejäänu on jällegi teisele poole kaldu propaganda. Ma esitan siis oma algse küsimuse. Kas israeli juhtide poolt soortatavad inimsusevastased kuriteod on OKEI sinuarust?

Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Tglt suht tüütud pooled mõlemad, a ühes vähemalt veel demokraatia ning vist oidu Netantyahuga tegeleda.

Kommentaar

See on veel suurem soust mida Boobek ajas, päriselt. Läänekallas oli Jordaania kontrolli all ja Gaza Egiptuse kontrolli all pikemat aega vähem kui sada aastat tagasi. Ei ulgunud keegi inimöigustest ega tahtnud mingit palestiina riiki teha. Nüüd on egiptlased mitmekordse müüri palestiina vahele ehitanud, sest köigil moslemiriikidel kel nendega tegemist on olnud mäletavad omast kogemusest, et need on köige suuremad islami terroristid üldse kes vägivaldseid revolutsioone ja juhtide mörvu korraldavad. Mitu korda see habemik Arafatki ütles "ei" erinevatele pakkumistele oma riik teha? 7 vist.

Mine kuula parem palestiinlaste ja hamasi hääletorude juttu (araabia keeles) näiteks sinu, minu, juutide ja lääne kohta üldisemalt. Miskipärast see erinev totaalselt sellest mida sa just kirjutasid
                  Ma räägin Israel-Palestina konfliktist.
                  Selle tekstiga olen nõus, et palestiinlased alles viimasel ajal on hakanud rääkima oma riigist, varem oldi vastu kuna ei tahetud samuti aktsepteerida 2 riigi lahendust, Israel pidi nende silmis kaduma.
                  Ja ma arvan samuti et Hamas peab kaduma. Samuti teised araablaste äärmusrühmitus, a la Hesbollah jne.
                  Nüüd see miks nad on läänemaailma vastu on ma pakun ajalooline. Enda okupeerijaid ikka vihatakse. Jah on erandeid nagu Rootsi
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust

Ma räägin Israel-Palestina konfliktist.
                    Selle tekstiga olen nõus, et palestiinlased alles viimasel ajal on hakanud rääkima oma riigist, varem oldi vastu kuna ei tahetud samuti aktsepteerida 2 riigi lahendust, Israel pidi nende silmis kaduma.
                    Ja ma arvan samuti et Hamas peab kaduma. Samuti teised araablaste äärmusrühmitus, a la Hesbollah jne.
                    Nüüd see miks nad on läänemaailma vastu on ma pakun ajalooline. Enda okupeerijaid ikka vihatakse. Jah on erandeid nagu Rootsi
                    Noh, ma rääkisin ju ka.
                    Mis okupeerimisest sa räägid. Neil on olnud 20 aastat vabadus ise asju juhtida gaza sektoris. Mis nad siis teinud on? Mis nad näiteks esimeste asjadena tegid, kui Iisrael sealt täielikult lahkus. Näiteks selle infraga, mis Iisrael sinna jättis. Näiteks selle 100 miljardit+ abi eest mis sinna viimastel aastatel läänest saadetud on. Vöi kuidas läheb ainulaadse pagulasstaatusega maailmas, kas kasutatakse möistlikult.

Otsi mulle üksköik milline palestiina poliitiline liikumine, mis pole nagu Hamas. Neid seal läänekaldal jagub. Sisult need on köik samad. See pole ka tõsi, et hamas tegutses okt 7 kuidagi eraldi. Nendega liitusid ka teised grupid, aktiivse osalemise ja toetusega. Ja ka tavaliselt gaza elanikud, nimetame siis tsiviilid, liitusid röövimise laamendamise, vägistamise ja tapmisega. Kui laibad ja vigased pantvangid Iisraelist gazasse tassiti, kogu see mass seal juubeldas. Ütle siis, et nad pole köik seotud.

Sinu loogika on väga vigane. Et moslemid vihkavad köiki teisi justkui sellepärast, et teised on neile midagi teinud. Ei ole. See on puhas ohvri süüdistamine. Samasugune retoorika nagu venelastel. Lambi pöhjuse leiab alati miks maailmavallutusretke pöhjendada. Moslemitel on selged instruktsioonid koraanis kirjas kuidas juutide ja mitteusklikega peab käituma. Seda nad levitavadki ja see ongi juurpöhjus, miks nad nii käituvad.

Kommentaar

"In Be’eri, 105 civilians were killed (63 men and 42 women) by members of the military wings of Hamas and the Palestinian Islamic Jihad (PIJ) as well as by civilians from Gaza. "

See on isegi UN dokumendis kirjas, et Gaza tsiviilid osalesid.

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust

Ma soovisin numbreid palju israel on "terroriste" ellimineerinud mite oktoobri statistikat. Ja ülejäänu on jällegi teisele poole kaldu propaganda. Ma esitan siis oma algse küsimuse. Kas israeli juhtide poolt soortatavad inimsusevastased kuriteod on OKEI sinuarust?
                        Need terroristid pole siis terroristid, vaid vabaduse vöitlejad ja süütud tsiviilid, kellel hukkumine on puhas Iisrael süü?

Iisrael ei soorita inimsusevast kuritegu ei Gazas ega mujal. Kui sul on töendeid et selline tahe selgelt eksisteerib, valgusta.

Kommentaar

Need terroristid pole siis terroristid, vaid vabaduse vöitlejad ja süütud tsiviilid, kellel hukkumine on puhas Iisrael süü?

Iisrael ei soorita inimsusevast kuritegu ei Gazas ega mujal. Kui sul on töendeid et selline tahe selgelt eksisteerib, valgusta.

Võttis kaks sekundit, et vastav paber leida.

Kommentaar

2 sekiga köik selge...no ok. Ainuke pool kes inimsusevastaseid kuritegusid korda saadab on hamas ja muud palestiina liikumised.

Tegelikult see pani mind mötlema sellele, kuidas vene propaganda toimib. Irvitame siin, aga moslemite (koostöös venelastega) propaganda töötab täpselt samamoodi lääne vasakpoolsete ja humanistide peal nagu ka siinsest reaktsioonist näha. Täpselt sama.

Kommentaar

genocide-scholar.jpg

Kommentaar

Noh, ma rääkisin ju ka.
                                Mis okupeerimisest sa räägid. Neil on olnud 20 aastat vabadus ise asju juhtida gaza sektoris. Mis nad siis teinud on? Mis nad näiteks esimeste asjadena tegid, kui Iisrael sealt täielikult lahkus. Näiteks selle infraga, mis Iisrael sinna jättis. Näiteks selle 100 miljardit+ abi eest mis sinna viimastel aastatel läänest saadetud on. Vöi kuidas läheb ainulaadse pagulasstaatusega maailmas, kas kasutatakse möistlikult.

Otsi mulle üksköik milline palestiina poliitiline liikumine, mis pole nagu Hamas. Neid seal läänekaldal jagub. Sisult need on köik samad. See pole ka tõsi, et hamas tegutses okt 7 kuidagi eraldi. Nendega liitusid ka teised grupid, aktiivse osalemise ja toetusega. Ja ka tavaliselt gaza elanikud, nimetame siis tsiviilid, liitusid röövimise laamendamise, vägistamise ja tapmisega. Kui laibad ja vigased pantvangid Iisraelist gazasse tassiti, kogu see mass seal juubeldas. Ütle siis, et nad pole köik seotud.

Sinu loogika on väga vigane. Et moslemid vihkavad köiki teisi justkui sellepärast, et teised on neile midagi teinud. Ei ole. See on puhas ohvri süüdistamine. Samasugune retoorika nagu venelastel. Lambi pöhjuse leiab alati miks maailmavallutusretke pöhjendada. Moslemitel on selged instruktsioonid koraanis kirjas kuidas juutide ja mitteusklikega peab käituma. Seda nad levitavadki ja see ongi juurpöhjus, miks nad nii käituvad.
                                Milline oli piir 1948 ja milline on see praegu? Või võta kasvõi see https://www.err.ee/1609401472/uro-ko...n-ebaseaduslik
                                Ma kordan veelkord- ma ei kaitse mitte kuidagi Hamasi, vastupidi. Aga palestiinlastel on õigus oma riigile. Või miks peaks Israelil olema mingi õigus otsustada kas Palestina riik tuleb või mitte. Israel võiks tõmmata tagasi oma algsetesse piiridesse ja lõpetada asunduste rajamised palestiinlaste aladel. See on ju puhas okupatsioon.
                                Ja mis vahet sel on mida on tehtud Gazas. Gaza on olnud Hamasi hirmuvalitsemise all.

Ma ei arva et loogika on vigane. Prantslastel on probleemid oma endiste asumaade immigrantidega, samuti portugallastel. Araablased on rõhutud enamjaolt brittide ja prantslaste poolt. Endised kolonisaatorid tunnevad end süüdlasena ja on seetõttu lasknud oma riikidesse endiste asumaade rahvad

Ja mille alusel sa seda julged väita et Israel ei soorita inimsusevastaseid kuritegusid palestiinlaste vastu? Ja see et Gaza tsiviilid osalesid ka 7.oktoobril. Et siis Israelil on õigus tappa kõiki Gaza tsiviile? See ju ongi sõjakuritegu kui sa tapad süütuid inimesi.
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X