Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Peagi ka Eesti oblastis:
    Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Miks sa Eestit oblastiks nimetad?
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
        Miks sa Eestit oblastiks nimetad?
        _EUSSR__flag.svg.png
        Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust
          Päris madalalaubaline.
          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust

Päris madalalaubaline.
            ...on sinu vastus.
            Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Isamaa valib Tallinnas tiblastaanidega koostöö, alaternatiivi asemel. Milline okse ja kauge sellest, mida võiks sümboliseerida "Isamaaline". Olla seal liidus lihtsalt kummardaja...

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                Isamaa valib Tallinnas tiblastaanidega koostöö, alaternatiivi asemel. Milline okse ja kauge sellest, mida võiks sümboliseerida "Isamaaline". Olla seal liidus lihtsalt kummardaja...
                Parvel, Reinsalu ja veel mõned on selle nimel kõva tööd teinud aga kõik ei ole sugugi selge.

Kommentaar

Isamaa valib Tallinnas tiblastaanidega koostöö, alaternatiivi asemel.
                  Kui teised Isa-ga rääkida ei taha, siis vist väga variante pole?

aga kui Oss-juunior ei oska eestikeelset ankeeti lugeda, võiks ÕL talle otsekaameraga appi minna

Algselt postitas boobek Vaata postitust
                  Miks isamaad mitte valida? Sest nad on kari kusikuid.

https://www.delfi.ee/artikkel/120412...etkekski-olnud

Huvitav, miks see nii tundub? Kas inimestele meeldib võitjate poolel olla?
                  On ju selge, et kui just üle 50% abs. enamust ei saa, tulevad võimule need, kes koal-i kokku saavad
                  (ja Pärnus juba Is. lasi endale koti pähe tõmmata, mida KE-ga on Tallinnas juhtunud, et teistel on kokku rohkem hääli=
                  GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                  GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                  (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Siis kui Reform teeb Keskiga liidu, siis... nu, mis seals ikka. Kui Sotsid teevad Keskiga liidu, siis... nu, mis seals ikka. Kui Isamaa vist plaanib Keskiga, siis... jep, tiblad, äraandijad jne.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust

Kui teised Isa-ga rääkida ei taha, siis vist väga variante pole?

aga kui Oss-juunior ei oska eestikeelset ankeeti lugeda, võiks ÕL talle otsekaameraga appi minna
                      Pole aega - juunioril vaja tunniga 3,5k restos sirgu lüüa.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Well, well, well...
                        Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Kas Birgit Poopuu on parim pro-palestiina esindaja keda väitlema kutsuda? Suht piinlik kuulata
                          “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Mul viskab nii selle (kui ka mõnegi teise) teemaga ette lõigu "Mehed mustas" esimesest osast, kus Will Smithi tegelaskuju märklaua tulistamisel kõhkleb, kuid siis laseb kuuli väikse Tiffany pähe, kellel on süles kvantfüüsika raamatud.

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                              Siis kui Reform teeb Keskiga liidu, siis... nu, mis seals ikka. Kui Sotsid teevad Keskiga liidu, siis... nu, mis seals ikka. Kui Isamaa vist plaanib Keskiga, siis... jep, tiblad, äraandijad jne.
                              Isegi nende kampaanias oli et enam nad Keski võimule ei lase. Oma valijatele juba esimesest päevast siis valetamine ja BS to the max. Seega suhteliselt prügi erakond minujaoks. Vanu vaarisasid täis erakond, kes lihtsalt tahavad kangi juurde, omamaks null-innovaatilist mõtlemist kõige selle juures, mis tänapäeva edukas linnajuhtimine endaga kaasas võiks käia. Okei, tahan liiga palju vist, aga valijale otse näkku sülitamine oma kampaaniatele vastukaaluks on ikkagi hale mis hale. Kui see nii lähebki, et sünnib abielu Keskiga. Huumorierakond!

e: ma ei ole pettunud, ma ei valinud neid, aga lihtsalt väärib välja toomist

Kommentaar

Isegi nende kampaanias oli et enam nad Keski võimule ei lase. Oma valijatele juba esimesest päevast siis valetamine ja BS to the max. Seega suhteliselt prügi erakond minujaoks. Vanu vaarisasid täis erakond, kes lihtsalt tahavad kangi juurde, omamaks null-innovaatilist mõtlemist kõige selle juures, mis tänapäeva edukas linnajuhtimine endaga kaasas võiks käia. Okei, tahan liiga palju vist, aga valijale otse näkku sülitamine oma kampaaniatele vastukaaluks on ikkagi hale mis hale. Kui see nii lähebki, et sünnib abielu Keskiga. Huumorierakond!

e: ma ei ole pettunud, ma ei valinud neid, aga lihtsalt väärib välja toomist
                                Pigem on hakkatud vaikselt aru saama, et Reformireha peal sõkkumine on alati halvasti lõppenud.
                                Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Working...
                                X