Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
_EUSSR__flag.svg.pngAlgselt postitas elx Vaata postitustMiks sa Eestit oblastiks nimetad?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
-
...on sinu vastus.Algselt postitas elx Vaata postitust
Päris madalalaubaline.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Parvel, Reinsalu ja veel mõned on selle nimel kõva tööd teinud aga kõik ei ole sugugi selge.Algselt postitas Wingback Vaata postitustIsamaa valib Tallinnas tiblastaanidega koostöö, alaternatiivi asemel. Milline okse ja kauge sellest, mida võiks sümboliseerida "Isamaaline". Olla seal liidus lihtsalt kummardaja...
Kommentaar
-
Kui teised Isa-ga rääkida ei taha, siis vist väga variante pole?Algselt postitas Wingback Vaata postitustIsamaa valib Tallinnas tiblastaanidega koostöö, alaternatiivi asemel.
aga kui Oss-juunior ei oska eestikeelset ankeeti lugeda, võiks ÕL talle otsekaameraga appi minna
Algselt postitas boobek Vaata postitustMiks isamaad mitte valida? Sest nad on kari kusikuid.
https://www.delfi.ee/artikkel/120412...etkekski-olnud
Huvitav, miks see nii tundub? Kas inimestele meeldib võitjate poolel olla?
On ju selge, et kui just üle 50% abs. enamust ei saa, tulevad võimule need, kes koal-i kokku saavad
(ja Pärnus juba Is. lasi endale koti pähe tõmmata, mida KE-ga on Tallinnas juhtunud, et teistel on kokku rohkem hääli=GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Siis kui Reform teeb Keskiga liidu, siis... nu, mis seals ikka. Kui Sotsid teevad Keskiga liidu, siis... nu, mis seals ikka. Kui Isamaa vist plaanib Keskiga, siis... jep, tiblad, äraandijad jne.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
- Likes 1
Kommentaar
-
Pole aega - juunioril vaja tunniga 3,5k restos sirgu lüüa.Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mul viskab nii selle (kui ka mõnegi teise) teemaga ette lõigu "Mehed mustas" esimesest osast, kus Will Smithi tegelaskuju märklaua tulistamisel kõhkleb, kuid siis laseb kuuli väikse Tiffany pähe, kellel on süles kvantfüüsika raamatud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Isegi nende kampaanias oli et enam nad Keski võimule ei lase. Oma valijatele juba esimesest päevast siis valetamine ja BS to the max. Seega suhteliselt prügi erakond minujaoks. Vanu vaarisasid täis erakond, kes lihtsalt tahavad kangi juurde, omamaks null-innovaatilist mõtlemist kõige selle juures, mis tänapäeva edukas linnajuhtimine endaga kaasas võiks käia. Okei, tahan liiga palju vist, aga valijale otse näkku sülitamine oma kampaaniatele vastukaaluks on ikkagi hale mis hale. Kui see nii lähebki, et sünnib abielu Keskiga. Huumorierakond!Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSiis kui Reform teeb Keskiga liidu, siis... nu, mis seals ikka. Kui Sotsid teevad Keskiga liidu, siis... nu, mis seals ikka. Kui Isamaa vist plaanib Keskiga, siis... jep, tiblad, äraandijad jne.
e: ma ei ole pettunud, ma ei valinud neid, aga lihtsalt väärib välja toomist
Kommentaar
-
Pigem on hakkatud vaikselt aru saama, et Reformireha peal sõkkumine on alati halvasti lõppenud.Algselt postitas Wingback Vaata postitust
Isegi nende kampaanias oli et enam nad Keski võimule ei lase. Oma valijatele juba esimesest päevast siis valetamine ja BS to the max. Seega suhteliselt prügi erakond minujaoks. Vanu vaarisasid täis erakond, kes lihtsalt tahavad kangi juurde, omamaks null-innovaatilist mõtlemist kõige selle juures, mis tänapäeva edukas linnajuhtimine endaga kaasas võiks käia. Okei, tahan liiga palju vist, aga valijale otse näkku sülitamine oma kampaaniatele vastukaaluks on ikkagi hale mis hale. Kui see nii lähebki, et sünnib abielu Keskiga. Huumorierakond!
e: ma ei ole pettunud, ma ei valinud neid, aga lihtsalt väärib välja toomistHello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar