Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Veganlus - arvamusi?
Collapse
X
-
huvitav palju farmi piim maksis talle selle vale eest?Algselt postitas StokSegan korra vahele. Neelan parasjagu (omnivoor, nagu ma olen) Rait Rataseppa raamatut ja ta räägib sellest, et tema ainus eesmärk on pidev areng ning igal aastal katsetab midagi uut aasta aega. Kui siis tulemusi ei tule, siis võtab jälle midagi uut ja jätab mittetoimiva kõrvale. Aastal 2013 katsetas veganlust, mis ei olnud tema jaoks väga drastiline üleminek, sest suur lihasööja pole ta kunagi olnud. Aastaga sai selgeks, et see ei aita teda edasi, lisaks oli tal B12 defitsiit. Tõi menüüsse tagasi muna ja piima ning defitsiiti enam pole ning tulemused paranesid.
Võite jätkata.
Leave a comment:
-
Huvitav kui kaua läheks Inglismaa kohtunikel vaja vegandieeti?Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustÄkki on sul endal mingid sügavamad probleemid? Mingi vend kirjutas et ou kutid mis karnivoordieedist arvate eheheheh, tänu sellele see teema hetkel aktiivne on. Soccernet.ee on ilus uudis kus pealkirjas mainitakse vegandieeti jalgpalluril ja tõin selle siin lihtsalt välja.
Ainukesed kes diskussiooni taset kuhugi alla viivad on inimesed kes ei saa aru millest kirjutatakse ja kukuvad vastama ilma aru saades mis keegi öelnud on või öelda tahab.
Arvestades meie sitta klimat on kohe kindlasti võimalus otsida lahendusi, dieet on spordi väga suur osa, kas see aitab või mitte pole minu asi välja uurida, aga see on kindlasti üks võimalus kus palju võita võib olla.
Kohe kindlasti on minu postitused need siin mis mingit taset alla viivad, eks
"Aga, kas neelavad siis? Pole ise kunagi ühegi vegan naisega tahtnud lähedasemaks saada. Pärast armud ära ja tekib midagi tõsist. Tra siis sööd terve elu neid falafele."
"See sprodiveganlus üldse mingite suurte sojakorporatsioonide vandenõu idu sisse süstitud läbi jalgpallurite inimestesse."
Ja lisaks ära, et neid ei pea vanadekodust otsima kes on ilged vastased, neid on kohutavalt palju absoluutselt igas vanuses.
Leave a comment:
-
Äkki on sul endal mingid sügavamad probleemid? Mingi vend kirjutas et ou kutid mis karnivoordieedist arvate eheheheh, tänu sellele see teema hetkel aktiivne on. Soccernet.ee on ilus uudis kus pealkirjas mainitakse vegandieeti jalgpalluril ja tõin selle siin lihtsalt välja.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustLinnupojal oleks küll aeg aru saada, et neid tõsiuskseid veganlusevastaseid leiab ehk vaid kuskilt vanadekodust. Siin saad sa tuld ikka pigem seepärast, et sa viid diskussiooni umbes sellisele tasemele:
Ja see on faking häiriv.
Ainukesed kes diskussiooni taset kuhugi alla viivad on inimesed kes ei saa aru millest kirjutatakse ja kukuvad vastama ilma aru saades mis keegi öelnud on või öelda tahab.
Arvestades meie sitta klimat on kohe kindlasti võimalus otsida lahendusi, dieet on spordi väga suur osa, kas see aitab või mitte pole minu asi välja uurida, aga see on kindlasti üks võimalus kus palju võita võib olla.
Kohe kindlasti on minu postitused need siin mis mingit taset alla viivad, eks
"Aga, kas neelavad siis? Pole ise kunagi ühegi vegan naisega tahtnud lähedasemaks saada. Pärast armud ära ja tekib midagi tõsist. Tra siis sööd terve elu neid falafele."
"See sprodiveganlus üldse mingite suurte sojakorporatsioonide vandenõu idu sisse süstitud läbi jalgpallurite inimestesse."
Ja lisaks ära, et neid ei pea vanadekodust otsima kes on ilged vastased, neid on kohutavalt palju absoluutselt igas vanuses.
Leave a comment:
-
Linnupojal oleks küll aeg aru saada, et neid tõsiuskseid veganlusevastaseid leiab ehk vaid kuskilt vanadekodust. Siin saad sa tuld ikka pigem seepärast, et sa viid diskussiooni umbes sellisele tasemele:
Algselt postitas mingi suvaline kasutajaMillises marinaadis šašlõkk kõige parem on?Ja see on faking häiriv.Algselt postitas LinnupojaAGA MINA OLEN VEGAN JA MESSI ON KA VEGAN JA AGÜERO ON KA VEGAN JA ÜLEÜLDSE KUI SA VEGAN OLED, SIIS SU SPORDIVIGASTUSTE ARV VÄHENEB 463985632951863982582648% VÕRRA!!!!!!!!!!!!!
Leave a comment:
-
See on küll väga loll argument. See on sama nagu mingi Moslemist enesetapu terrorist ütleks, et kui kristlased saaksid aru, et ma võin kaubamajas mõne Moslemi ju ka õhku lasta.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustmõtle kui 'veganvastased' saaks aru, et üle poole nende toidust moodustub vegantoit.
Leave a comment:
-
mõtle kui 'veganvastased' saaks aru, et üle poole nende toidust moodustub vegantoit.
Leave a comment:
-
Aga ma ei taha falafeleAlgselt postitas cabron Vaata postitustSina haukad falafeli, tema haukab võmpa - win/win mu arust
Leave a comment:
-
Aga, kas neelavad siis? Pole ise kunagi ühegi vegan naisega tahtnud lähedasemaks saada. Pärast armud ära ja tekib midagi tõsist. Tra siis sööd terve elu neid falafele.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee veganlusteema on marulahe.
Keegi paneb lingi.
Lendab sisse tulihingeline vegan - võtab selle kohta seisukoha.
Lendab sisse tulihingeline veganlusvastane - võtab vastuseisukoha.
Lendavad sisse pullivennad, kelle jaur jõuab kindlalt kohani "kas vegannaised neelavad ka?"
Ja nii iga paari kuu tagant.
Leave a comment:
-
See veganlusteema on marulahe.
Keegi paneb lingi.
Lendab sisse tulihingeline vegan - võtab selle kohta seisukoha.
Lendab sisse tulihingeline veganlusvastane - võtab vastuseisukoha.
Lendavad sisse pullivennad, kelle jaur jõuab kindlalt kohani "kas vegannaised neelavad ka?"
Ja nii iga paari kuu tagant.
Leave a comment:
-
jalgpallihooajal oli/on vegan.. ei hakanud täpsustama, sest pole 100% kursis, aga olen lugenud piisaval usaldusväärsetest allikatest.Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustMa olen ka vahepeal vegan, näiteks söön kotleti ära ja siis olen riisi ja magustoitu süües vegan kuni hommikuse võileivani.
Leave a comment:
-
Ma olen ka vahepeal vegan, näiteks söön kotleti ära ja siis olen riisi ja magustoitu süües vegan kuni hommikuse võileivani.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustmessi oli vahepeal vegan, agüero ka, pead panti ei annaks, aga pakuks, et on siiamaan enamasti. äkki on eesti spordil sellest hoopis õppida, et vigastusi vältida ja sellega ka paremini vastu pidada. smalling vist keeras veganiks ära ja alates sellest ei ole enam klaasist.
Leave a comment:
-
See sprodiveganlus üldse mingite suurte sojakorporatsioonide vandenõu idu sisse süstitud läbi jalgpallurite inimestesse.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: