Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Veganlus - arvamusi?
Collapse
X
-
hahaha. Esimese aspekti pealt - oli viimati restos käies sitt kogemus -tellisin oma tavalise medium rare steigi ja toodi muidu igati kena tükk aga medium rare asemel oli kurat well done. Pikk päev oli old ei taht enam vaielda ka nii et sõin ära. Aga kurat kui kokk ei oska steiki praadida siis on küll kurjast.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltPeeter Koppel
March 24 at 10:34am · Tallinn ·
Ma tahaks teha oma restorani kahel põhjusel...
Esiteks, kui keegi telliks steak'i "well done," siis tuleks hästi suur turvamees ja juhataks tellija külma viisakusega välja. Nägu jäetaks meelde.
Teiseks, kui keegi tuleks küsimusega: "Mis teil
taimetoitlastele on?" , siis saaks ettekandja
siiralt vastata: "Kana."Leave a comment:
-
See nimekiri näitab üksnes, et otsitakse feissbuukist nimme seda, mille üle kusagil mujal nö omade seas ilkuda. Väga totter.
Vegan ma ei ole, nende kommuuni lugema ja pärast seal kirjutatu üle nalja viskama ka ei kipu. Live and let live.Leave a comment:
-
elab üle muidugi. Aga kurat lollus on see sellegipoolest - sisuliselt lihatoidulise liigi eksplauteerimine ja oma vajadustele kohandamine, selleks, et oleks kodus keegi, keda nunnutada.
Leave a comment:
-
Loomaarstid on seisukohal, et koer elab taimetoidu üle. Kass ei ela.ega öko ka. Kusjuures mis minul närvi mustaks ajab on veganid, kes koerale taimetoitu topivad. Ja mingeid spets koerte taimetoitu ka toodetakse.
Üks suur koer pidi jätma aastas samasuguse ökojalajälje nagu Toyota land cruiser. Ma olen seega täielik ökokriminaal - mul on 15 koera ja neist 6 suured.Leave a comment:
-
kahte viimast olen veidi sirvinud. Viimases on üks tuttav neiu, kes kunagi noorena tundus väga normaalne, nüüd vaatan, et Jumal tänatud millisest miinist sai kogemata mööda astutud.Kui koer just ise ei tule. Tegelikult nö. kodupakkumine vist on. Ketti panek mitte. Üldiselt on ilgelt fullretard ja soovitan liituda kommuuniga Eesti Veganid. See on puhas kuld.
Minu lemmikkommuunid FB-s on umbes sellised:
Eestlased Soomes
Šamaanid, teadjad, ravitsejad
Lame maa
Eesti Veganid
Virgina Woolf.Leave a comment:
-
ega öko ka. Kusjuures mis minul närvi mustaks ajab on veganid, kes koerale taimetoitu topivad. Ja mingeid spets koerte taimetoitu ka toodetakse.
Üks suur koer pidi jätma aastas samasuguse ökojalajälje nagu Toyota land cruiser. Ma olen seega täielik ökokriminaal - mul on 15 koera ja neist 6 suured.Leave a comment:
-
Kui koer just ise ei tule. Tegelikult nö. kodupakkumine vist on. Ketti panek mitte. Üldiselt on ilgelt fullretard ja soovitan liituda kommuuniga Eesti Veganid. See on puhas kuld.
Minu lemmikkommuunid FB-s on umbes sellised:
Eestlased Soomes
Šamaanid, teadjad, ravitsejad
Lame maa
Eesti Veganid
Virgina Woolf.Leave a comment:
-
Sel talvel luristaski kõrrega seda Tot´hema vedelikku, mida organism paremini omandab, ja sai enne kevadlaagrit tagasi normi küll.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltRetaferi närisin pool aastat tublilt. Hemoglobiini taset ta küll ei tõstnud.Leave a comment:
-
Aa, minu lemmikjaur tuli kusagilt veganfoorumist, kus mingi neiu saatis enda spordiarsti poolt tehtud vereanalüüsi. Et kõik on korras ja üleüldse ning seda kõike veganina! Noh, olid kõik rõõmsad, kuni mingid tüübid lugesid sealt analüüsipildilt välja, et ta tegeleb ratsutamisega. Ossaraisk, siis tõmmati kohe saag üles, et ratsutamine on hobuse ekspluateerimine ja muu sarnane shit.Leave a comment:
-
-
riis on nämmi - tuleb õieti keeta või aurutada ainultTöötasin kohal kus oli sööklas veganite toit ja samuti ka tavatoit ja aegajal sai siis ka seda veganite möla proovitud ja ei ole mina veel sealt normaalse maitsega asja saanud. Kunagi oli maximas mingi väga rõve sidruniküüslaugu vms vorstilatt, mis maksis 24 krooni ja ausalt isegi see oli parem kui ükskõik milline vegantoit mida proovinud olen.
Lisaks, minu arust on riis konkreetselt üks kõige kehvemaid toduaineid.
Hiina toit riisiga - kurat see on paradiis.
Leave a comment:
-
vaktsiinid ka äkki ? Ma olen vaadanud, et need on need samad ökoemmed sageli, kes taimi söövad, loomi kaitsevad, kõigi vähemuste eest võitlevad ja vaktsiine kurjaks peavadLeave a comment:
-
Töötasin kohal kus oli sööklas veganite toit ja samuti ka tavatoit ja aegajal sai siis ka seda veganite möla proovitud ja ei ole mina veel sealt normaalse maitsega asja saanud. Kunagi oli maximas mingi väga rõve sidruniküüslaugu vms vorstilatt, mis maksis 24 krooni ja ausalt isegi see oli parem kui ükskõik milline vegantoit mida proovinud olen.
Lisaks, minu arust on riis konkreetselt üks kõige kehvemaid toduaineid.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: