Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Veganlus - arvamusi?

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitanud kasutaja veltu69 poolt
    Jah seda küll. Aga nii üleüldiselt mida arvavad veganid, et mis kõikide loomadega peale hakata. Ära tappa ei saa, lahti ka lasta ei saa. Või arvavad nad, et kõik hetkel vangistuses viibivad loomad peaks kuskile uitama laskma? Mul pole vegansõpru kellelt küsida...
    Veidi imelik mure. Ei ole hirmu, et kõik nüüd homnepäev üle läheksid. Samas kui see toimuks vähehaaval, siis toimuks ka karjade vähenemine tasahilju.

Teineasi on muidugi kui hea üldse äärmustes olemine on.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Jah seda küll. Aga nii üleüldiselt mida arvavad veganid, et mis kõikide loomadega peale hakata. Ära tappa ei saa, lahti ka lasta ei saa. Või arvavad nad, et kõik hetkel vangistuses viibivad loomad peaks kuskile uitama laskma? Mul pole vegansõpru kellelt küsida...
    Ma pole ka täpselt aru saanud. Ilmselt murraksid mitteveganlastest metsloomad nad ära ja olekski kõik jonksus.

Leave a comment:

• veltu69
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Noh, lehmadel on piim siiski vasikate jaoks. Ehk kui oleks vasikas, siis lehma udar ei paisuks lõhki ja shit.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Veganitega seoses üks teoreetiline küsimus, mis mind kiusanud on.

Kui oletame, et kõik maailma kodanikud hakkavad veganiteks. Mida me teeme olemasolevate loomadega? Laseme lehmadel udarad lõhki paisuda ja sead põllale jooksma?
    Noh, lehmadel on piim siiski vasikate jaoks. Ehk kui oleks vasikas, siis lehma udar ei paisuks lõhki ja shit.

Leave a comment:

• veltu69
    replied
    Veganitega seoses üks teoreetiline küsimus, mis mind kiusanud on.

Kui oletame, et kõik maailma kodanikud hakkavad veganiteks. Mida me teeme olemasolevate loomadega? Laseme lehmadel udarad lõhki paisuda ja sead põllale jooksma?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Jasper poolt
    wtf, nüüd räägite minevikus?
    No ega ma aktiivne veganlane pole. Välismaal käimistel ja asjadel on üsna tüütu ja eit küsida vegantoitu. Piinlik oleks

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    wtf, nüüd räägite minevikus?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    eino, aga, energiat rohkem? nüüd teete rohkem tööd ja trenni?
    Tööd tegin rohkem küll.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Sittagi.
    Laiskust ei vähendanud

Leave a comment:

• Jasper
    replied

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Kolme kuuga 12 kg. Aga ma ei jätnud liha täiesti menüüst välja.
    vms. täpselt ei mäleta

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    see ei kõla usutavalt, aga ma ei valda teemat (toitumine) ka. on selle taga rohkem, kui - "mina proovisin ja mul oli nii"?
    Noh, ma tõmbasin mingi kuu ajaga 7 kilo alla, ilmselt sellest tuli energiat rohkem. Isiklik kogemus, pole teaduslikku alust.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    energiat on rohkem
    see ei kõla usutavalt, aga ma ei valda teemat (toitumine) ka. on selle taga rohkem, kui - "mina proovisin ja mul oli nii"?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
    Allaneelamise teema on meil siin foorumis juba paar aastat tagasi arutluse all olnud.
    Seal lendas mingi urmar sisse ja rikkus nalja ära.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Allaneelamise teema on meil siin foorumis juba paar aastat tagasi arutluse all olnud.

Leave a comment:

Töötlen...