Veidi imelik mure. Ei ole hirmu, et kõik nüüd homnepäev üle läheksid. Samas kui see toimuks vähehaaval, siis toimuks ka karjade vähenemine tasahilju.
Teineasi on muidugi kui hea üldse äärmustes olemine on.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Veganlus - arvamusi?
Collapse
X
-
Ma pole ka täpselt aru saanud. Ilmselt murraksid mitteveganlastest metsloomad nad ära ja olekski kõik jonksus.Jah seda küll. Aga nii üleüldiselt mida arvavad veganid, et mis kõikide loomadega peale hakata. Ära tappa ei saa, lahti ka lasta ei saa. Või arvavad nad, et kõik hetkel vangistuses viibivad loomad peaks kuskile uitama laskma? Mul pole vegansõpru kellelt küsida...Leave a comment:
-
Jah seda küll. Aga nii üleüldiselt mida arvavad veganid, et mis kõikide loomadega peale hakata. Ära tappa ei saa, lahti ka lasta ei saa. Või arvavad nad, et kõik hetkel vangistuses viibivad loomad peaks kuskile uitama laskma? Mul pole vegansõpru kellelt küsida...Leave a comment:
-
Noh, lehmadel on piim siiski vasikate jaoks. Ehk kui oleks vasikas, siis lehma udar ei paisuks lõhki ja shit.Leave a comment:
-
Veganitega seoses üks teoreetiline küsimus, mis mind kiusanud on.
Kui oletame, et kõik maailma kodanikud hakkavad veganiteks. Mida me teeme olemasolevate loomadega? Laseme lehmadel udarad lõhki paisuda ja sead põllale jooksma?Leave a comment:
-
-
-
-
Kolme kuuga 12 kg. Aga ma ei jätnud liha täiesti menüüst välja.
vms. täpselt ei mäletaLeave a comment:
-
Leave a comment:
-
-
-
Allaneelamise teema on meil siin foorumis juba paar aastat tagasi arutluse all olnud.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: