Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Norras täna päevane koroonarekord. Samas mingeid piiranguid ei ole ja keegi maske ei kanna
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustMõistan, et kui kõik vaktsineerivad siis viirus levib vähem ja muu
Leave a comment:
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustjärgmine kord kui vanaemal kolonoskoopiat vaja siis hüppad ka kampa? Point nagu selles et ühtedel on vaktsiini vaja et reaalselt nii ennast kui meditsiinisüsteemi hoida ning teisi, kelle puhul pole nii suur risk eelnevat kokku kukutada, survestatakse piirangutega.
Mõistan, et kui kõik vaktsineerivad siis viirus levib vähem ja muu, kuid keegi ei taha välja öelda et on olemas riskigrupp sellele haigusele kellega võiks tegeleda mis siis ka neid haiglaid hoiaks. Poolteist aastat tagasi oli veel täiesti legit öelda et vanemad ja muude haigustega on eriti ohustatud
viimase statistika järgi oli vist haiglates 25% 0-50 vanuses kui ma ei eksi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustjärgmine kord kui vanaemal kolonoskoopiat vaja siis hüppad ka kampa? Point nagu selles et ühtedel on vaktsiini vaja et reaalselt nii ennast kui meditsiinisüsteemi hoida ning teisi, kelle puhul pole nii suur risk eelnevat kokku kukutada, survestatakse piirangutega.
Mõistan, et kui kõik vaktsineerivad siis viirus levib vähem ja muu, kuid keegi ei taha välja öelda et on olemas riskigrupp sellele haigusele kellega võiks tegeleda mis siis ka neid haiglaid hoiaks. Poolteist aastat tagasi oli veel täiesti legit öelda et vanemad ja muude haigustega on eriti ohustatud
Leave a comment:
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustJa miks peaks noor 20. aastates töll ennast vaktsineerima? Esiteks, siis ta levitaks haigust vähem (ka riskigrupile) ja teiseks, et olla eeskujuks. Mina küll olen valmis sama vaktsiini saama, mida ma tahan, et mu 89aastane vanaema teeks. Ma oleks ju väheke töll, kui vanema utsitaks, aga ise hoiaks hirmuga eemale..
Leave a comment:
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustJah! Sest ma ise arvan ka, et need lisakilod on tulnud sellest, et ma ühes ruumus liiga kaua nendega koos olin. See levib jube hästi ka selle meediapropagandaga. Nüüd on kohe kergem sellega leppida.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustPalju paksud, suitsetajad, alkohoolikud ja rämpstoidusööjad lisakulutusi juurde toovad ka
Leave a comment:
-
Palju ülekaalulised, suitsetajad, alkohoolikud ja rämpstoidusööjad lisakulutusi juurde toovad ka
Leave a comment:
-
Minu jaoks on need numbrid päris retsid. Augustis oli 32 milli vaktsineerimata haigestunute kulud ja 1 mill vaktsineeritutele. Siis öeldi ka siin, et paigast ära, sest vaktsineerituid oli aasta esimeses pooles vähe. No hüva, viimase paari kuuga on 23 milli vaktsineerimata inimeste ravikulud ja 3 milli vaktsineeritud inimeste. Olukorras kus vaktsineerituid (eriti riskirühmas) on rohkem. Ehk vaktsiinid töötavad!
Ja miks peaks noor 20. aastates töll ennast vaktsineerima? Esiteks, siis ta levitaks haigust vähem (ka riskigrupile) ja teiseks, et olla eeskujuks. Mina küll olen valmis sama vaktsiini saama, mida ma tahan, et mu 89aastane vanaema teeks. Ma oleks ju väheke töll, kui vanema utsitaks, aga ise hoiaks hirmuga eemale..
Leave a comment:
-
artiklile ligipääsu pole, kuid sarnane uudis ERRist oleks võinud välja ka tuua võrdluse haiglakulud 65+ vanusegrupis ning alla selle. Praegu selle pealkirja järgi visatakse kõik ühte, kuid TA haiglastatistikat vaadates ei paista see 20ndates vaktsineerimata kes Spartas käib seda haiglat üldse nii väga koormama kui 70ndates kes may or may not be vaktsineeritud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustappi, foorumi ajakirjanike maffia on nüüd kõik ühes tsunftis koos.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustAlla kirjutanud: vigase artikli autor.
Leave a comment:
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustCOVID-19 haigete statsionaarsele ning ambulatoorsele ravile on haigekassa vahenditest kulunud 56,58 miljonit eurot. Kusjuures sellest lausa 53,82 miljonit eurot on seni läinud vaktsineerimata patsientide raviks.
https://www.ohtuleht.ee/1048033/vakt...eeta-156-paeva
Parem on ehk see võrdlus: Näiteks selgus haigekassale esitatud raviarvete analüüsist, et vaktsineeritud inimesed vajavad üle nelja korra vähem haiglaravi ning üle viie korra vähem intensiivravi. Juhitavale hingamisele sattumise tõenäosuses on vaktsineeritud ja vaktsineerimata inimeste vahel aga suisa kuuekordsed käärid.
Või see: Selgus, et keskmise vaktsineeritu koroonaravile kulus 170 eurot, aga vaktsineerimata isiku puhul 388 eurot. Seevastu haiglasse sattumisel kasvasid kulud mõlema grupi puhul hüppeliselt: keskmine kaitsepoogitu oli haiglaravil 11 päeva, mis maksis 3628 eurot ning keskmine koroonasüstita inimene 24 päeva, millele kulus 10 184 eurot.
Algselt postitas boobek Vaata postitustMilleks seda vigast artiklit siia toppida?
Alla kirjutanud: vigase artikli autor.
Leave a comment:
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustCOVID-19 haigete statsionaarsele ning ambulatoorsele ravile on haigekassa vahenditest kulunud 56,58 miljonit eurot. Kusjuures sellest lausa 53,82 miljonit eurot on seni läinud vaktsineerimata patsientide raviks.
https://www.ohtuleht.ee/1048033/vakt...eeta-156-paeva
Leave a comment:
-
COVID-19 haigete statsionaarsele ning ambulatoorsele ravile on haigekassa vahenditest kulunud 56,58 miljonit eurot. Kusjuures sellest lausa 53,82 miljonit eurot on seni läinud vaktsineerimata patsientide raviks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: