Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viirused (bioloogilised)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rudy
    replied
    Kallis ajakirjandus. Ootame uudiseid Kitseküla Spordiklubist. Ongi jokk ja kõik on maruhästi nüüd?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Poisid ärge unustage Hiina viirus siiski teemaks

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Ma ei mõista sind hetkel
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    See veidi sellel tasemel huumor, et ise saad kahelt suure fallosega mustanahaliselt eiffelit ja kutsud teisi homodeks tbh.
    .....

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    juve fännid valivad ka sotse
    Ei vali kõik.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Ma ei mõista sind hetkel

juve fännid valivad ka sotse

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    See veidi sellel tasemel huumor, et ise saad kahelt suure fallosega mustanahaliselt eiffelit ja kutsud teisi homodeks tbh.
    Ma ei mõista sind hetkel

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Sa ju oled manu fänn. Keegi ümberringi ei mõista sind ja kõik naeravad su üle. Sellest ei piisa?

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Ma suutsin uudistest ignoda seda, aga kui Pints paneb, siis peab ju vaatama... Et istu sisse, seda esiteks.

Teiseks, ma tahaks, et minu elus oleks mingi pereväline teema, mis mind huvitaks/sütitaks/draiviks nagu neid vendi see "asi".
    Ilmselt saan taas sisse istuda aga tahad paremat huumorit kuulata/vaadata, siis mine kae Andero Pebre ja Meeli Lepsoni seina. Pebre on nüüd ka õigusteadlane.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Teiseks, ma tahaks, et minu elus oleks mingi pereväline teema, mis mind huvitaks/sütitaks/draiviks nagu neid vendi see "asi".
    Sa ju oled manu fänn. Keegi ümberringi ei mõista sind ja kõik naeravad su üle. Sellest ei piisa?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Seda pole siin vist veel olnud.

Ma suutsin uudistest ignoda seda, aga kui Pints paneb, siis peab ju vaatama... Et istu sisse, seda esiteks.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Seda pole siin vist veel olnud.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Kui oleks mingi sulle isiklikum keiss, kas sa räägiksid sama juttu? Näiteks sinu korteris on puuküürnik? Naaber peab mingit kahtlast, mis häirib sinu elu?
    Kui mu korteris on puuküürnik ja seadus ei luba teda välja tõsta, siis ei saa politsei hakata minu personaalsetest emotsioonidest või politseinike endi sümpaatiast/kaastundest lähtuvalt kiirreageerijate ja komissar rexidega seina maha sõitma. Ja ma arvan, et see on okei. Siin tuleb vaadata seaduste poole, mis seda asja lubavad ning otsida lahendust sealt.

Või mis sa tahad, et meil oleks riigis nii, et seadused küll ei luba, aga kuna puuküürnikud on munnid ja kõik saavad aru, et nad munnid, siis võiks ment ka nagu silma kinni pigistada kui üürnikule kandid peale saadaksin või veel enam, mendid võiksid ise appi tulla ka?

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Ühendagu elektrivõrgust lahti ja olemas. Vesi ka kinni keerata.

Leave a comment:

• El President
    replied
    Algselt postitas nimastain Vaata postitust
    Samas need moodused nagu näha, absoluutselt ei toimi.

Kui hõõruvad seal kambakesi edasi, siis nagu väike tõenäosus on levitada. Ilmselt seal vaxituid väga pole. Aga olen nõus jah, et tegu on tagajärjega. Saamatuse tagajärjega.
    kui palju meil neid spordiklubide nakkuskoldeid on olnud?

tegemist on ilmselge ülereageerimise ja -reguleerimisega.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Teada-tuntud toimiv lähenemine on siiski see, kui minnakse rahakoti kallale. Mooduseid ju olemas erinevaid.
    Samas need moodused nagu näha, absoluutselt ei toimi.

Kui hõõruvad seal kambakesi edasi, siis nagu väike tõenäosus on levitada. Ilmselt seal vaxituid väga pole. Aga olen nõus jah, et tegu on tagajärjega. Saamatuse tagajärjega.

Leave a comment:

Working...
X