Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
See on väga hea võrdlus, sest ilma spartata nende kliendid surevad samuti oma väljaheidete sees.
-
Terviseameti korraldusega keelati Sparta spordiseltsi majandustegevus, sest asutuses ei järgita külastajate elu ja tervist kaitsvaid nõudeid.
Kokku elab üldhooldekodudes 9000 inimest, mis tähendab, et ligikaudu 1500 hooldekodu klienti on Covid-19 vastu vaktsineerimata.
kas terviseamet hakkab hooldekodusid ka kinni panema kuna asutused ei suuda tagada külastajate/töötajte/elanike elu ja tervist kaitsvaid nõudeid?
Leave a comment:
-
No seesama usu teema. Kui varem aitas palvetamine ja aadrilaskmine täiskuu ajal siis nüüd kloordioksiidi joomine.
Leave a comment:
-
Kurb on see, et aastal 2021 sellised uudised enam ei üllata ega tekita mingisugust reaktsiooni.
Leave a comment:
-
Palju aega tagasi ei olnud ka maskist midagi kasu meie esiviroloogi jutu järgi ja nüüd pole siis pandeemia fake, mis seal imestada. Eks info muutub kõigi jaoks ja tuleb oma tegutsemisspiirkonnas kohaneda või surra.
Leave a comment:
-
Kas mitte alles ei olnud selle Lametõnu meelest kogu pandeemia ja viirus fake? Kust nüüd selline vasturääkivus.
Leave a comment:
-
Kui ma otsustan, et neid ei ole, siis kas ma ei pea neist enam midagi kuulma?
Leave a comment:
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
Milline üllatus, et nüüd kõik kohad selliseid kommentaare täis on ¯\_(ツ)_/¯
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ingmar Vaata postitustKaja Kallas on korduvalt väljendanud, et tema hinnangul annaks see vaktsiinivastastele hoopis täiendava relva - justkui riik tunnistaks, et vaktsiinikahjustused on oluline oht, mis nõuab kiiret tähelepanu. Kas sa selle arvamusega nõus oled või ei on juba sinu enda otsus.
Milline üllatus, et nüüd kõik kohad selliseid kommentaare täis on ¯\_(ツ)_/¯
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ingmar Vaata postitustJa jällegi, fakk, ettevaatlik inimene ei maga töötava mootoriga autos.
Suvaline ahjuküttega korter on umbes 5000 korda ohtlikum koht magamiseks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustEt sellisel juhul on ettevaatlikus ma arvan siiski mõistetav.
Ja jällegi, fakk, ettevaatlik inimene ei maga töötava mootoriga autos.
Leave a comment:
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustSee on kummaline jah, et "oi tegelt mõtlesin vaktsineerida" ja "ei ole vastane" ja "usaldan ju tegelt teadust" jne jne, AGA kuna riik on munn ja Kallas on veel munnim, siis ikkagi ei vaktsineeri ja ajan arusaamatut jonni.
Teine laseb ennem korda teha ja siis ostab, kolib sisse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustväravavahile vastandujad - kas üks peapõhjusi ei või siiski siin peituda?
Et sellisel juhul on ettevaatlikus ma arvan siiski mõistetav.
Ma olin Eesti üks esimese multiallergikuid, käisin iga paari kuu tagant Võrust Tallinna allergoloogi juurde, kuna toona oli umbes üks allergoloog kogu Eesti peale. Mulle ei tehtud seetõttu lapsena ühtegi vaktsiini, aga täisealisena on küll jummala savi olnud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: