Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viirused (bioloogilised)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• rahvaspordipäev
    replied
    See on väga hea võrdlus, sest ilma spartata nende kliendid surevad samuti oma väljaheidete sees.

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Terviseameti korraldusega keelati Sparta spordiseltsi majandustegevus, sest asutuses ei järgita külastajate elu ja tervist kaitsvaid nõudeid.

Kokku elab üldhooldekodudes 9000 inimest, mis tähendab, et ligikaudu 1500 hooldekodu klienti on Covid-19 vastu vaktsineerimata.

kas terviseamet hakkab hooldekodusid ka kinni panema kuna asutused ei suuda tagada külastajate/töötajte/elanike elu ja tervist kaitsvaid nõudeid?

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    No seesama usu teema. Kui varem aitas palvetamine ja aadrilaskmine täiskuu ajal siis nüüd kloordioksiidi joomine.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Kurb on see, et aastal 2021 sellised uudised enam ei üllata ega tekita mingisugust reaktsiooni.

Leave a comment:

• Redman
    replied
    «Olen 23. nädalat rase ja arst helistas, et mu maksanäidud on halvad. Ma pole muud ravi teinud, kui MMS ja üks milligramm Panadoli päevas. Kõht ei valuta, mida teha?»

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Telegram - lamemaalaste foorum, et mitte öelda veel halvemini.

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    Palju aega tagasi ei olnud ka maskist midagi kasu meie esiviroloogi jutu järgi ja nüüd pole siis pandeemia fake, mis seal imestada. Eks info muutub kõigi jaoks ja tuleb oma tegutsemisspiirkonnas kohaneda või surra.

Leave a comment:

• Rebellion
    replied
    Kas mitte alles ei olnud selle Lametõnu meelest kogu pandeemia ja viirus fake? Kust nüüd selline vasturääkivus.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust

Milline üllatus, et nüüd kõik kohad selliseid kommentaare täis on ¯\_(ツ)_/¯
    Kas riigi juhtimine käib nüüd mingite uhhuude Facebooki kommentaaride järgi? Et enne iga seaduse või määruse vastuvõtmist mõeldakse pingsalt, mida mingid suvalised retakad Facebookis selle peale postitama hakkaksid? Ning sellest tulenevalt jäetakse vajalikke otsuseid vastu võtmata? Kui tõesti on nii, siis võiks Kaja Kallas kohe täna nahhui tõmmata selle valitsuse eesotsast.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Algselt postitas Ingmar Vaata postitust
    Kaja Kallas on korduvalt väljendanud, et tema hinnangul annaks see vaktsiinivastastele hoopis täiendava relva - justkui riik tunnistaks, et vaktsiinikahjustused on oluline oht, mis nõuab kiiret tähelepanu. Kas sa selle arvamusega nõus oled või ei on juba sinu enda otsus.

Milline üllatus, et nüüd kõik kohad selliseid kommentaare täis on ¯\_(ツ)_/¯

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Algselt postitas Ingmar Vaata postitust
    Ja jällegi, fakk, ettevaatlik inimene ei maga töötava mootoriga autos.
    Mis selles töötava mootoriga autos siis nii eluohtlikku on
    Suvaline ahjuküttega korter on umbes 5000 korda ohtlikum koht magamiseks.

Leave a comment:

• Ingmar
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Et sellisel juhul on ettevaatlikus ma arvan siiski mõistetav.
    Praeguseks hetkeks on üsna täpselt selgeks tehtud, kellele kõnealuseid viiruseid süstida võib ning kellele mitte. Neid inimesi, kellele vaktsiin vastunäidustatud on, on Eestis väga-väga vähe. See "praegu veel ei süsti ja ootan pikaajalisi uuringuid" loosung on tänaseks päevaks päris kulunud.

Ja jällegi, fakk, ettevaatlik inimene ei maga töötava mootoriga autos.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas MNa Vaata postitust
    See on kummaline jah, et "oi tegelt mõtlesin vaktsineerida" ja "ei ole vastane" ja "usaldan ju tegelt teadust" jne jne, AGA kuna riik on munn ja Kallas on veel munnim, siis ikkagi ei vaktsineeri ja ajan arusaamatut jonni.
    Mõni inimene ostab uue elamise, kus ventilatsioon on vigane ja kolib sisse ning teeb korda... vist (teame vast kõik seda, et liistud jäävadki paigaldamata).
    Teine laseb ennem korda teha ja siis ostab, kolib sisse.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    väravavahile vastandujad - kas üks peapõhjusi ei või siiski siin peituda?

Et sellisel juhul on ettevaatlikus ma arvan siiski mõistetav.
    Heh, yolo!
    Ma olin Eesti üks esimese multiallergikuid, käisin iga paari kuu tagant Võrust Tallinna allergoloogi juurde, kuna toona oli umbes üks allergoloog kogu Eesti peale. Mulle ei tehtud seetõttu lapsena ühtegi vaktsiini, aga täisealisena on küll jummala savi olnud.

Leave a comment:

Working...
X