Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viirused (bioloogilised)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Kuidas see sinujaoks win on?
    Ma rääkisin neist inimestest, kes peavad Tallinna kesklinnast välja minema.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    1. Sa saad ju linna jõudes autoga kohe soovitud sihtkohta sõita, aga rongijaamast peab alles hakkama uut transporti otsima ehk ajavõit on meeletu
    2. Rongis/Bussis pead sa kuulama tihtipeale mingite kährikute mölinat
    3. Autoga sätid ikkagi ise oma graafiku paika, bussi/rongiga on sulle ette dikteeritud
    4. Autos saad samamoodi podcasti käima panna, süüa jne
    Ehk neid punkte võiks loendama jäädagi.
    Tallinnast Tartusse saab nii tihti, et see kolmas punkt ei mängi mingit rolli. Esimese nullib ära vajadus autole parkimiskoht leida, umbes sama ajakulu kui takso võtta. Teine on mingil määral argument, aga kõrvaklapid aitavad.

Roolis on keeruline magada ka.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Bussis saab ju rahulikult juua ka. Win!
    Kuidas see sinujaoks win on?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Päriselt ka sõidab keegi Tallinnast Tartusse isikliku autoga? Ajavõitu sisuliselt pole ja midagi samal ajal teha ka ei saa. Okei, minu meelest ka Elroni rongid sakivad, aga buss on päris mugav. Lounge'i pilet on vist 13€ ots. Odavam kui autosse diislit või bensiini osta samaks vahemaaks.
    1. Sa saad ju linna jõudes autoga kohe soovitud sihtkohta sõita, aga rongijaamast peab alles hakkama uut transporti otsima ehk ajavõit on meeletu
    2. Rongis/Bussis pead sa kuulama tihtipeale mingite kährikute mölinat
    3. Autoga sätid ikkagi ise oma graafiku paika, bussi/rongiga on sulle ette dikteeritud
    4. Autos saad samamoodi podcasti käima panna, süüa jne
    Ehk neid punkte võiks loendama jäädagi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Päriselt ka sõidab keegi Tallinnast Tartusse isikliku autoga? Ajavõitu sisuliselt pole ja midagi samal ajal teha ka ei saa. Okei, minu meelest ka Elroni rongid sakivad, aga buss on päris mugav. Lounge'i pilet on vist 13€ ots. Odavam kui autosse diislit või bensiini osta samaks vahemaaks.
    Bussis saab ju rahulikult juua ka. Win!

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Ma ei saa aru, mis inimesel viga peab olema kui riigikogu maksab autohüvitist jne ja ikka sõidab rongiga.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    eks seda on varemgi juhtunud

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Praktikas rohelist mõtteviisi edendav mees

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Ma ei saa aru, mis inimesel viga peab olema kui riigikogu maksab autohüvitist jne ja ikka sõidab rongiga.
    Ma kahtlustan, et Ruubenikesel pole lihtsalt autojuhilubagi.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    juhtide naine sõidab selle autoga äkki

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Täna päälinnast tagasi ja rongis siis seal I klassis 100% kohad täis. 23/24 või palju iganes seal kohti täpselt, kandis maski. Minu kõrvale sattus see 1/24 härrasmees, nimeks tal Ruuben Kaalep.

Sessuhtes härrale respekt, et lihtsalt sirge seljaga grindis ära. Samas oli nagu kehahoiakust jm näha, et ega tal väga mugav nende pilkude keskel ei olnud. Tõsi ilmselt 7-8 inimest, ehk 30% EKRE, kes EKRE valijad seal, nägid, et mehe sõna maksab!

Mõnu, vana viin, oleks paari Westonsi eest endale pildi saanud ka sellest, aga ei olnud nõus. Samal ajal mingi poissmeeste peo onlyfanside teemal on sekundiga laivis!

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Täna päälinnast tagasi ja rongis siis seal I klassis 100% kohad täis. 23/24 või palju iganes seal kohti täpselt, kandis maski. Minu kõrvale sattus see 1/24 härrasmees, nimeks tal Ruuben Kaalep.

Sessuhtes härrale respekt, et lihtsalt sirge seljaga grindis ära. Samas oli nagu kehahoiakust jm näha, et ega tal väga mugav nende pilkude keskel ei olnud. Tõsi ilmselt 7-8 inimest, ehk 30% EKRE, kes EKRE valijad seal, nägid, et mehe sõna maksab!

Mõnu, vana viin, oleks paari Westonsi eest endale pildi saanud ka sellest, aga ei olnud nõus. Samal ajal mingi poissmeeste peo onlyfanside teemal on sekundiga laivis!

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
    See ongi väga huvitav ja seda sai siin juba mõni aasta tagasi täheldatud,
    et "mingit mürki enda ja oma laste kehasse" ei luba pigem veganid jms, kes on selle printsiibi peaaegu absurdini arendanud,
    vaktsiinivastaste liikumine oli aktiivne ammu enne covidi

ebatervislikel on keeldumiseks mingid muud ajendid ja tõukejõud
    see arvamus tekib pigem sellest, et enamuse jaoks on veganud mingid ma ei tea mis hipster retardid. olen vegan ja tunnen väga palju veganeid, 100% nendest on vaktsineeritud.

kui kuskil on mingi küsitlus kus küsitakse veganitelt kas vaktsineerivad, siis pigem on see protsent kuskil 1-10 kes ei vaktsineeri.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Ja millal lõpetavad inimesed, kes iga päev suitsetavad, iga nädal tarbivad alkoholi, liiguvad väha, toituvad ebatervislikult jne lõpetavad selle - mina mingit mürki oma kehasse ei lase, sest see teeb mu tervisele halba laulu lõpetavad.

See ongi väga huvitav ja seda sai siin juba mõni aasta tagasi täheldatud,
    et "mingit mürki enda ja oma laste kehasse" ei luba pigem veganid jms, kes on selle printsiibi peaaegu absurdini arendanud,
    vaktsiinivastaste liikumine oli aktiivne ammu enne covidi

ebatervislikel on keeldumiseks mingid muud ajendid ja tõukejõud

Leave a comment:

Working...
X