Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Ateenas võib proovida 2004nda aasta olümpiast järele jäänud hoonete ümber ringi luusida, nii mõnedki on aja käest pussitada saanud.
-
Sõidan homme nädalaks Ateenasse. Mingit plaani pole. Kas on Kreekas mingeid kohti, kuhu niisama ka sõita maksaks? Mida üldse seal teha (peale ajalooliste katkiste majade vaatamise)?
Leave a comment:
-
Kui on tõsisem huvi jalgpall siiski kavasse mahutada ei oleks tegelikult halb mõte ka Serie B mängu attendida.
Avellino, Salernitana ja Latina peaksid piirkonda jääma, elamus ehedast kohalikust jalgpallikultuurist võib olla elavamgi, kui San Siro müüride vahel.
Leave a comment:
-
25-26 september on Lazio - Empoli; Napoli - TorinoAlgselt postitas erxu Vaata postitustLõuna-Itaaliasse minek 6-ks päevaks, täpsemalt Napolisse. Mida soovitate ja kuhu minna? Endal hetkel plaanis Rooma, Vesuuvi, Pompei, Amalfi rannik ja Ischia saar. Kuidas autorendi ja liiklusega on - saab hakkama ilusti sõitmisega? Olen kuulnud et Napoli kandis liiklus täielik katastroof.. Minek on sept lõpus - kuidas ilm võib olla? Rannas kannatab olla?
1-2 oktoober: Roma - Inter
Aga sul vist kindlad päevad juba paigas.
Leave a comment:
-
Paraku minu seal oleku ajal ei toimu ühtegi kodumängu ja Roomas ei toimu samuti.. Lendan sinna nädalavahetusel ja lendan minema ka järgmisel nädalavahetusel, seega ajad ei klapi kohe üldse kahjuks.
Leave a comment:
-
Kui sa Napolisse minnes San Paolole mängu kaema ei lähe, ei ole sa Napolis käinud.Algselt postitas erxu Vaata postitustLõuna-Itaaliasse minek 6-ks päevaks, täpsemalt Napolisse. Mida soovitate ja kuhu minna? Endal hetkel plaanis Rooma, Vesuuvi, Pompei, Amalfi rannik ja Ischia saar. Kuidas autorendi ja liiklusega on - saab hakkama ilusti sõitmisega? Olen kuulnud et Napoli kandis liiklus täielik katastroof.. Minek on sept lõpus - kuidas ilm võib olla? Rannas kannatab olla?
Leave a comment:
-
Nii on! Ega siin Euroopas pole enam kuskil turvaline, Istanbul muidugi turvalisuse kohapealt just hea valik ei ole aga tänapäeval võib igalpool kuuli saada või pommirahe alla jääda ja sellepärast elamata ei saa jätta
Leave a comment:
-
"Mulle ei meeldi riskida, mulle meeldib elada." – Fred Jüssi.Algselt postitas erxu Vaata postitusttagasitulles saan veeta ilusti ühe päeva ka Istanbulis
Leave a comment:
-
Itaalia valisin sihtkohaks selletõttu, et Turkishil olid väga head hinnad Napolisse ja tagasitulles saan veeta ilusti ühe päeva ka Istanbulis nö tasuta - varem seda võimalust kasutanud ja oli täitsa mõnus. Itaalias ainult korra jalaga maad puudutanud ja seetõttu on see riik täiesti tundmatu kuid vaadata on seal palju, seetõttu mõtlesingi, et võiks minna. Lähen koos naisega.
Endal hetkel bookitud enamus öid Napolis ja üks öö Roomas, plaan minna üks hommik rongiga Rooma, chillida tutvuda linnaga, jääda ööseks sinna ja järgmine päev ka veel tuuritada ning siis tagasi õhtul rongiga Napoli. Kindlasti sooviks Amalfi rannikul ära käia (ei tae sellest kohast midagi aga tundub must go?!) ehk ka päevake ranna Ischia saarel ja Pompei - Vesuuvi.. kiireks läheb aga prooviks mingi asjaliku reisiplaani kokku panna. Kerge ei saa igastahes olema.
Leave a comment:
-
Ma oleks viimane kord Milanos peaaegu kahe araablase käest kolakat saanud. Või, noh, umbes 5% tõenäosust, et ma oleks Nabit teinud ja võitnud, aga ses suhtes geniaalne koht küll. Tulin meistrite liiga finaalil ja läksin enda peatuses üksinda maha, metroopeatuse juures olid kaks ennast ogaraks tõmmanud liivaneegrit. Ma isegi ei mäleta täpselt, et kuidas see asi katki jäi.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkuhu koer on maetud.
Leave a comment:
-
kuhu koer on maetud.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustItaalia on jummala chill minu arvates. Olen käinud Firenzes ja Milanos ja erilisi probleeme ei mäleta küll. Pealetükkivaid araablasi veidi on, aga see on praegu pea kõikjal probleem.
Leave a comment:
-
Itaalia on jummala chill minu arvates. Olen käinud Firenzes ja Milanos ja erilisi probleeme ei mäleta küll. Pealetükkivaid araablasi veidi on, aga see on praegu pea kõikjal probleem.
Leave a comment:
-
no terve itaalia eest ei räägi tegelt jah. endal lihtsalt ebameeldivad kogemused + räpane + haisev. Inimesed ka keskmisest veidi nõmedamad/pealetükkivad.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMiks itaalia vastik riik on?
Et ühesõnaga, checklisti käib küll, kuid enda reisiplaanides ilmselt viimane koht kuhu lähen.
Aa ma olen keskmisest suurem heiter ka igasuguste suuremate avalike ja kaootiliste kohtade ja kogunemiste osas. vererõhk kohe tõuseb.
Leave a comment:
-
Miks itaalia vastik riik on?Algselt postitas plastic'99 Vaata postitusttunnen kaasa. miks nii vastikusse riiki lähed? Ja kas naisega või ilma?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: