Algselt postitas cannuman

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Reisimine

Collapse

X
- 

Mis summade peale kindlustus on? Kas pead reisi ostma sama kaardiga, et kindlustus kehtiks?Algselt postitas cannuman Vaata postitustTegin ära, tsikk väitis et katab kõik mis vaja (pagas, lennutõrge, tervis, laiba kojuvendu jms). Kogu värk vaid 45eur aastas (SEB kuldkaardi omanikule). Soovitan soojalt, kuna ainuüksi ühe reisi kindlustus eraldi läheks juba rohkem.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
 Kommentaar
- 

Maksimum 100k kokku hüvitised. Sama kaardiga ei pea maksma (minu teada).

Ravikulud 100k
 Haige transport 20k
 Invaliidus 19k
 Surmajuhtub 13k
 Laiba transport koju 6,5k
 Matused välismaal 13k
 Reisi ärajäämine 2k
 Reisi katkemine 1k
 Reisile hiliniemine 1k
 Pagasi varkus, lõhkumine jms 1k
 Pagasi hilinemine üle 4h 160eur
 Kommentaar
- 

1.Tallinki Star nimelisel laeval 9 tekil oli, aga sitaks aeglane.7 tekil natuke kiirem, aga ikkagi aeglane.Algselt postitas Tofoa Vaata postitust1. Tallinki laeval pole töötavat netti.
 2. Vantaa lennujaamas pole töötavat netti.
 3. Heathrow lennujaamas pole töötavat netti.
 4. Hong Kongi lennujaamas pole töötavat netti.

2. Vantaas on väga hea netti ja tasuta.

3-4. Ei oska veel öelda.

Edit: Heathrows wifi täiesti olemas.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
 Kommentaar
- 

Kas kellelgi on mingit sooduskoodi või mingit muud nippi, kuidas 12. veebruar kell 17:30 väljuva laevaga odavamalt kui 44€ Tallinnasse saada?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
 Kommentaar
- 

Täna pakub Norwegian seda sajaprotsendiliselt veel ainult Euroopa liinidel. Hädapärast ajas meelelahutamise mõistes 6h lennul asja ära küll.Algselt postitas cannuman Vaata postitustNorrakad pakuvad tasuta wifit lennukis ja Qatar Airways mitte? Kuidas on võimalik et üks maailma parimaid lennufirmasid selles kohas alla jääb? Või on mu info väär?308
 Kommentaar
- 

Mina ei saanud läppariga ligi ja neiu ei saanud telefoniga ligi. Eks proovime uuesti. Täna hakkame lendama.Algselt postitas Rein Vaata postitustTundub, et Tofuu ei oska oma telefoniga lennujaamades wifisse minna. Minul töötab igas lennujaamas ilusasti.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
 Kommentaar
- 

Hehe, Tofu on reisiamatöör...Algselt postitas Rein Vaata postitustVaba võrguga ühendamisest ainult ei piisa. Pead lehitseja avama ja nõustuma seal tingimustega. Heathrows tahtsid nime, lennunumbrit ja emaili lisaks.
 Kommentaar
- 

Algselt postitas Rein Vaata postitustVaba võrguga ühendamisest ainult ei piisa. Pead lehitseja avama ja nõustuma seal tingimustega. Heathrows tahtsid nime, lennunumbrit ja emaili lisaks.Phuketis interneedus töötab. Varsti näeme, kas Hong Kongis ka.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHehe, Tofu on reisiamatöör...The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
 Kommentaar
Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar