sõitsin riiga
ostsime tuttavaga koos piletid
aga kuna oli mingi bussivahetus, siis oli korraga mul koht 25 ja tal 6
noh, pole propsi, tlnas oli buss pooltühi
aga pärnus saabus see inimene, kes pidanuks olema kohal 5
mina: kas te oleksite nii kena ja läheksite kohale number 25? me sõidame koos.
tema: ei, see on minu koht, ma maksin selle eest
mina: äkki ikka?
tema: ei, see on minu koht, taga pole bussis õhku ja kaduge enda kohale.
asi lõppes sellega, et ma karjusin üle bussi: "mine vittu, kuradi lits, kas sul kuradi faking loogilist mõtlemist pole, et sa kuradi vitt siia istuda tahad? mis sul, kuradi vitt, vahet on, et kas siin või seal? on sul siin tuttavat? mine vittu, loll lehm."
alkohol on bussireisil halb.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Sai ka lõpuks ära kogetud reisifeil, et läätsed jäid teise kotti ja siis hakkas võõras linnas sisulsielt mitte midagi nähes endale läätsi otsima.
Leave a comment:
-
Hotell on mul Chania ja Rethimno vahel. Dramia on vist selle piirkonna nimi. Ehk kui seal piirkonnas on midagi "must see", siis võid öeldaAlgselt postitas bubbles Vaata postitustMis linna minna plaanid? Autorendist soovitan Annacarsi. Odav ja auto oli korralik.
Ise niimoodo öelda ei oskagi midagi. Pigem kui konkreetse asja kohta küsimus siis küsi.
Leave a comment:
-
Mis linna minna plaanid? Autorendist soovitan Annacarsi. Odav ja auto oli korralik.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSänkjuu, marv. On's kellelgi veel kogemusi? Laupäeval minek.
Ise niimoodo öelda ei oskagi midagi. Pigem kui konkreetse asja kohta küsimus siis küsi.
Leave a comment:
-
Huh, mingeid müüriosi nägi Mauerparkis ja seal on ka selliseid vanavara nostalgiapoode. Checkpoint Zero on üsna mõttetu. Paneelikatest peaksid üles otsima Marzahni, mis on tõesti üsna imelik kant. Laste osas ei oska kahjuks aidata.
Leave a comment:
-
Palun kriba veel midagi oma lemmiklinna kohta.Kas sotsialismiaegset hõngu on veel tunda?Millistes piirkondades on säilinud koleehitised-magalarajoonid ehk siis Saksa DV?Mis atraktsioone peale loomaaia viieaastasele veel oleks?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLoomaaed on tore.
Tehnoloogiamuuseum on tore.
DDR-i muuseum on tore.
Paadisõit mööda jõge on enamvähem.
Kontserte on igal õhtul väga toredaid.
Berliini müür (see grafititega, mille nimi mulle ei meenu) on mõttetu turistilõks.
Paljaste naistega spaad on ka toredad.
Ehk minu lemmiklinn.
Leave a comment:
-
Tuleb hoida silmad lahti ja oma asju mitte ripakile jätta.Algselt postitas ShatAp Vaata postitustVarsti Barcelonasse minek. Netist lugedes näeb ainult lugusid, kuidas kellelgi midagi ära varastatud jne.
Kuidas tegelt olukord on? Taskus rahakotti hoides jääb lihtsalt ilma? Siiamaani pole kuskil käies nagu probleemi olnud, aga Barcelona kohta kuidagi palju lugusid.
Ise olin Park Guellis ja minu kõrvalt (paremalt) võeti kaamera ära. Üks tüüp tuli vasakul poolt, paar meetrit minust ja mu neiust, koputas vastu prügikasti, vandus kõvasti ja võttis tähelepanu endale, kui teine tuli ja kaamera ära rottis (sekundite mäng)
Kaamera muidugi oli seljakoti peal, st. väga nähtaval kohal. Rookie mistake.
Hiljem uurimustööd tehes öeldi, et varastavad enamasti marrakechid. Niiet natukene ettevaatlikum võib nendega olla.
Leave a comment:
-
Ei olnud nii hull. Naisega kahekesi ja tema on tavaliselt selline plähmerdis. Kõik jäi alles. Ühes metroo peatuses toimus mingi massikaklus ja tõuklemine aga ka sellest tulime puhtalt välja ilma kadudeta.Algselt postitas ShatAp Vaata postitustVarsti Barcelonasse minek. Netist lugedes näeb ainult lugusid, kuidas kellelgi midagi ära varastatud jne.
Kuidas tegelt olukord on? Taskus rahakotti hoides jääb lihtsalt ilma? Siiamaani pole kuskil käies nagu probleemi olnud, aga Barcelona kohta kuidagi palju lugusid.
Leave a comment:
-
Sänkjuu, marv. On's kellelgi veel kogemusi? Laupäeval minek.Algselt postitas marv3llous Vaata postitustSaare läänepool on hästi lopsaka loodusega, parem pool pigem kidur. Suuremad linnad kuhu sattusin olid Rethymno ja Ag Nikolaus, viimane oli eriti sümpaatne, soovitaks minna kui on lähedal ja veeta seal päevakese.
Õlu oli kallimapoolsem (ise ei ostnud, sõprade pealt vaadatuna). Minuarust kohalik Mythos 0,3ne sixpack oli €5+kopikad ja restos €3-4 0,5l. Vein oli poes €1.80st alates, hinnaklassis €2-€3 per pudel oli paremaid ja kahtlasemaid isendeid, seega pigem shoppasin €4-€5ses hinnaklassis ja kõik kohalikud valged mida proovisid olid väga joodavad. Restos kordagi halba punast ka ei saanud ja vaevalt nad majaveinina muud müüvad kui sarnast.
Kütuse hinda ei mäleta kuna meil kestis paak terve nädala ja reaalselt ei pidanud ostma.
Malia ehk Kreeta party capital on 16 aastaste inglaste lõhkumisauk. Sellises läbuaugus oli kaks väga selget case'i - kui aeti jõuga sisse, et meil äge koht ja jook €3 per drink + tasuta shot, siis ignore. Sisse minna ainult sinna kus jook €5-6 per + tasuta shot. Odavates aukudes on apelsini mahla asemel siirupivesi jne.
Söömine oli väga aus Kreetal. Kordagi ei olnud ülemaksmise tunnet ja portsud oli alati suured ja maitsvad. Lisaks oli alati tasuta raki shotid aperatiiviks ja arve koostamise ajaks toodi alati tasuta magusat, enamasti puuviljataldrikud, mõnikord jäätist või muid kohalikke (aga tervislikke) maiusi. Pearoa peaks enamus kohtades €7,50st alates kätte saama.
Leave a comment:
-
Varsti Barcelonasse minek. Netist lugedes näeb ainult lugusid, kuidas kellelgi midagi ära varastatud jne.
Leave a comment:
-
KGB muuseum oli enamvähem, kui võtad tuuri. Raudteemuuseum ka.Algselt postitas maamesilane Vaata postitustLähen päevaks Riiga,õhtul kontsert,aga kuidas päev sisustada,miski vahva muuseum,turg,baar,kauplus!?
Leave a comment:
-
Kas omad lapsed tuleb kindlalt kaasa võtta? Küsin maamesilane (sõbra) jaoks.Algselt postitas StokKui tahad lastega mängima minna jälle, siis vii nad loomaaeda ja Jurmala veeparki.
Leave a comment:
-
Ilm on tõesti kesine, aga õnneks on hotell vanalinnas ja võtsin vihmaka ka ettenägelikult kaasa, eks lähen vaatan ringi.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJaluta vanalinnas ringi ja sa ei kahetse. Ok, kui vihma sajan, siis kehvasti.
Leave a comment:
-
Jaluta vanalinnas ringi ja sa ei kahetse. Ok, kui vihma sajan, siis kehvasti.Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustTäna õhtul Prahas ja 4 tundi vaba aega. Homme peaks vinks ja vonks olema, mida soovitate teha peale rohke alko tarbimise.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: