Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Savi, ma olen u 2x käsipagasi mõõdus seljakotiga toimetanud korduvalt, stjuardessid ise on aidanud riiulisse pressida kotti
Leave a comment:
-
Lendan esimest korda ryanairiga ja kuna kasutan aind käsipagasit siis hakkasin mõtlema, et kui seljakott on kõrguse suhtes 2cm lubatust kõrgem, kas siis tuleb kohe juurde maksma hakata või kui kotti täis ei topi ja surun kokku poole on kõik timm? Ei raatsi päris 50 euki maksta suurema koti tõttu.
Tänud vastuse eest
Leave a comment:
-
Nii on, seadusandlus ja maksusysteem soosivad nii firmasid kui t66tajaid.Algselt postitas bubbles Vaata postitustOkei, selles on sul tõesti õigus. Üks tuttav töötab ka maltal spordipanustamisega seotud ettevõttes. Räägitakse, et enamus kolivad oma kontorid sinna.
Leave a comment:
-
Okei, selles on sul tõesti õigus. Üks tuttav töötab ka maltal spordipanustamisega seotud ettevõttes. Räägitakse, et enamus kolivad oma kontorid sinna.Algselt postitas krissucool Vaata postitustKui sa töötad Igamingu ehk siis spordipanustamise valdkonnas, siis on tööd alati ja palka maksavad ka paar korda rohkem kui Eestis.
Leave a comment:
-
Kui sa töötad Igamingu ehk siis spordipanustamise valdkonnas, siis on tööd alati ja palka maksavad ka paar korda rohkem kui Eestis.Algselt postitas bubbles Vaata postitustMis värk sellega on, et kõik maltale kolivad? Seal on ainult suvel tööd ju. Räpane ka veits, kuid muidu soe
Leave a comment:
-
Muide. Ma kàisin seal tàitsa.Algselt postitas moya Vaata postitustMõnes Wakaliwoodi actionfilmis valget meest mängida?
Leave a comment:
-
Mis värk sellega on, et kõik maltale kolivad? Seal on ainult suvel tööd ju. Räpane ka veits, kuid muidu soe
Leave a comment:
-
Tänu nõuande eest!Algselt postitas szandor Vaata postitustMa paraku ei oska looma kohta öelda, aga kirjuta "Eestlased Maltal" FB gruppi - seal keegi kindlasti teab. Kui muid küsimusi on, siis anna tuld ja kirjuta näiteks privaatsõnum.
Leave a comment:
-
Ma paraku ei oska looma kohta öelda, aga kirjuta "Eestlased Maltal" FB gruppi - seal keegi kindlasti teab. Kui muid küsimusi on, siis anna tuld ja kirjuta näiteks privaatsõnum.Algselt postitas krissucool Vaata postitustUurisin natuke loomaga Maltale kolimisest. Nii palju kui ma siit aru saan, siis on mul vaja et loomal oleks mikrokiip, vähemalt 21 päeva enne marutaudisüst tehtud. Mingit sertifikaati pole vist vaja kuna EU riigist pärit? Segadusse ajab vaid 6. punkt : A Prenotification Form from the Ministry of Sustainable Development is required to be filed at least 3 working days in advance.
On seda tõesti vaja ja mida see endast kujutab? Äkki keegi kogenum oskab öelda? On keegi koera või kassiga mõnda teise EU riiki reisinud?
http://www.pettravel.com/immigration/malta.cfm
Leave a comment:
-
Uurisin natuke loomaga Maltale kolimisest. Nii palju kui ma siit aru saan, siis on mul vaja et loomal oleks mikrokiip, vähemalt 21 päeva enne marutaudisüst tehtud. Mingit sertifikaati pole vist vaja kuna EU riigist pärit? Segadusse ajab vaid 6. punkt : A Prenotification Form from the Ministry of Sustainable Development is required to be filed at least 3 working days in advance.
On seda tõesti vaja ja mida see endast kujutab? Äkki keegi kogenum oskab öelda? On keegi koera või kassiga mõnda teise EU riiki reisinud?
Leave a comment:
-
Mõnes Wakaliwoodi actionfilmis valget meest mängida?Algselt postitas bubbles Vaata postitustMis seal Ugandas veel põnevat teha saab?
Leave a comment:
-
Mis seal Ugandas veel põnevat teha saab? Mida sa üldse sellisesse kohta ära kaotasid?!Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLükkasin Ugandas nalja pärast Tinderi sisse. Esimese 15 minutiga on mingi 30 matchi, kellest pooled hakkavad ise rääkima ja põhiline on "hey hot one". Suurem osa on "self-employed". Tea, mis tööd nad ka teevad?
Leave a comment:
-
Eeldan et vabakutselised HIVi edasikandjad?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLükkasin Ugandas nalja pärast Tinderi sisse. Esimese 15 minutiga on mingi 30 matchi, kellest pooled hakkavad ise rääkima ja põhiline on "hey hot one". Suurem osa on "self-employed". Tea, mis tööd nad ka teevad?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: