Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Reisimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Daz Booob
    replied
    Kõigil pole eralennukeid.

Leave a comment:

• mongol
    replied
    Savi, ma olen u 2x käsipagasi mõõdus seljakotiga toimetanud korduvalt, stjuardessid ise on aidanud riiulisse pressida kotti

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    Lendan esimest korda ryanairiga ja kuna kasutan aind käsipagasit siis hakkasin mõtlema, et kui seljakott on kõrguse suhtes 2cm lubatust kõrgem, kas siis tuleb kohe juurde maksma hakata või kui kotti täis ei topi ja surun kokku poole on kõik timm? Ei raatsi päris 50 euki maksta suurema koti tõttu.

Tänud vastuse eest

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
    Okei, selles on sul tõesti õigus. Üks tuttav töötab ka maltal spordipanustamisega seotud ettevõttes. Räägitakse, et enamus kolivad oma kontorid sinna.
    Nii on, seadusandlus ja maksusysteem soosivad nii firmasid kui t66tajaid.

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Algselt postitas krissucool Vaata postitust
    Kui sa töötad Igamingu ehk siis spordipanustamise valdkonnas, siis on tööd alati ja palka maksavad ka paar korda rohkem kui Eestis.
    Okei, selles on sul tõesti õigus. Üks tuttav töötab ka maltal spordipanustamisega seotud ettevõttes. Räägitakse, et enamus kolivad oma kontorid sinna.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ma ka just mõtlesin Igamingu peale.

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Mis värk sellega on, et kõik maltale kolivad? Seal on ainult suvel tööd ju. Räpane ka veits, kuid muidu soe
    Kui sa töötad Igamingu ehk siis spordipanustamise valdkonnas, siis on tööd alati ja palka maksavad ka paar korda rohkem kui Eestis.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas moya Vaata postitust
    Mõnes Wakaliwoodi actionfilmis valget meest mängida?
    Muide. Ma kàisin seal tàitsa.

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Mis värk sellega on, et kõik maltale kolivad? Seal on ainult suvel tööd ju. Räpane ka veits, kuid muidu soe

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Algselt postitas szandor Vaata postitust
    Ma paraku ei oska looma kohta öelda, aga kirjuta "Eestlased Maltal" FB gruppi - seal keegi kindlasti teab. Kui muid küsimusi on, siis anna tuld ja kirjuta näiteks privaatsõnum.
    Tänu nõuande eest!

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Algselt postitas krissucool Vaata postitust
    Uurisin natuke loomaga Maltale kolimisest. Nii palju kui ma siit aru saan, siis on mul vaja et loomal oleks mikrokiip, vähemalt 21 päeva enne marutaudisüst tehtud. Mingit sertifikaati pole vist vaja kuna EU riigist pärit? Segadusse ajab vaid 6. punkt : A Prenotification Form from the Ministry of Sustainable Development is required to be filed at least 3 working days in advance.

On seda tõesti vaja ja mida see endast kujutab? Äkki keegi kogenum oskab öelda? On keegi koera või kassiga mõnda teise EU riiki reisinud?

http://www.pettravel.com/immigration/malta.cfm
    Ma paraku ei oska looma kohta öelda, aga kirjuta "Eestlased Maltal" FB gruppi - seal keegi kindlasti teab. Kui muid küsimusi on, siis anna tuld ja kirjuta näiteks privaatsõnum.

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Uurisin natuke loomaga Maltale kolimisest. Nii palju kui ma siit aru saan, siis on mul vaja et loomal oleks mikrokiip, vähemalt 21 päeva enne marutaudisüst tehtud. Mingit sertifikaati pole vist vaja kuna EU riigist pärit? Segadusse ajab vaid 6. punkt : A Prenotification Form from the Ministry of Sustainable Development is required to be filed at least 3 working days in advance.

On seda tõesti vaja ja mida see endast kujutab? Äkki keegi kogenum oskab öelda? On keegi koera või kassiga mõnda teise EU riiki reisinud?

Current Malta pet import requirements. The passport includes proof of microchip, rabies vaccination, titer test and health certificate.

Leave a comment:

• moya
    replied
    Mis seal Ugandas veel põnevat teha saab?
    Mõnes Wakaliwoodi actionfilmis valget meest mängida?

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Lükkasin Ugandas nalja pärast Tinderi sisse. Esimese 15 minutiga on mingi 30 matchi, kellest pooled hakkavad ise rääkima ja põhiline on "hey hot one". Suurem osa on "self-employed". Tea, mis tööd nad ka teevad?
    Mis seal Ugandas veel põnevat teha saab? Mida sa üldse sellisesse kohta ära kaotasid?!

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Lükkasin Ugandas nalja pärast Tinderi sisse. Esimese 15 minutiga on mingi 30 matchi, kellest pooled hakkavad ise rääkima ja põhiline on "hey hot one". Suurem osa on "self-employed". Tea, mis tööd nad ka teevad?
    Eeldan et vabakutselised HIVi edasikandjad?

Leave a comment:

Working...
X