Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Reisimine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• mcnamara
    replied
    Kas Torun on nii cool koht kui piltide pealt paistab? Ja kas Chelmno väärib sissepõikamist? Äkki on keegi sealkandis käinud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    Kummaline et hotellis 24/7 pole adminni, kellele kohe oleks saanud ära rääkida. Olid CL finaali pärast hotelli hinnad laes ka?
    See oli mingi apartmentide värk. Ehk pmst korter. Öö maksis 50 euri, aga ma bronnisin ka juba veebruaris. Ehk mingit hinnasurvet ei tunnetanud. Berliin on lihtsalt nii suur linn, et 70 000 fänni ei tekita seal mingeid suuremaid nihkeid. Põhiline fännitegevus käis Brandenburgi värava juures, aga kui niisama ringi käia, siis fännid nii silma ei jää, kui näiteks eelmisel aastal Lissabonis.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Kummaline et hotellis 24/7 pole adminni, kellele kohe oleks saanud ära rääkida. Olid CL finaali pärast hotelli hinnad laes ka?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Lõhkusin kogemata Berliini hotellis vannitoa klaaslaua ära. Saatsin kirja (noh, lahkusin hommikul vara), et mul juhtus ja saatke arve. Nemad vastavad, et selliseid asju juhtub ja ärgu ma muretsegu ja peaasi, et ma ise viga ei saanud. Ma armastan Berliini.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    paphos on küll mu meelest täpselt selline ainult rannasvedelemise koht, turistidele loodud tehismaailm, eriti see rannaäärne promenaad kus iga sammu järel on mingi eriskummaline söögikoht, nii võib teisehulgas leida ntks flinstonesi, westerni jne stiilis plastmassist kujundusega söögikohad, menüüdest leiab pigem kehvasti valmistatud nö rahvusvahelise roogasid, vene maitsele ja brittidele. seal promenaadi lõpus sadama kandis, kui mälu ei peta, oli mingi mägi ja sellel varemed,kus asusid hiiglama vanad mosaiikpõrandad. need olid täitsa coolid mu meelest, aga muu eriti meeli küll ei erutanud peab ütlema. aga eks inimesed ole erinevad muidugi ja ootused samuti.

mis mainimata jäi, et kui kusagilt pole ise uurinud, siis elektripistikupesad on kohapeal need kolme auguga, mitte nagu meil 2ga.

Leave a comment:

• kampsun
    replied
    Algselt postitanud kasutaja metssiga poolt
    kohv on täielik pask, ükskõik millises sajast erinevast kohas. toit üldse väga kiita pole, kuigi kõik muidugi kohapeal oma toitu kiidavad, nii et ei jõua ära kuulata. aga midagi erilist vaatamisväärsust ei oska öelda küll, enamik asju on hävinud või hävitatud. seda siis tihtilugu näidataksegi, et näete siin kunagi olla olnud selline ja selline asi. aga rannas vedelemiseks või niisama ringi lagastamiseks täitsa okei koht. nädalast oli endal enam kui küll igaljuhul. nagu eelpoolmainiti tavaline lõuna värk. ma igatahes harjusin ruttu ära, et mind venelaseks peeti.
    No niisama eriti ringi lagastama ei hakka. Alustame Paphoselt, pärast liigume telkima Akamase poolsaarele ja sealt Polise ning Troodose kaudu tagasi.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kampsun poolt
    või asju, mida vältima peaks.
    kohv on täielik pask, ükskõik millises sajast erinevast kohas. toit üldse väga kiita pole, kuigi kõik muidugi kohapeal oma toitu kiidavad, nii et ei jõua ära kuulata. aga midagi erilist vaatamisväärsust ei oska öelda küll, enamik asju on hävinud või hävitatud. seda siis tihtilugu näidataksegi, et näete siin kunagi olla olnud selline ja selline asi. aga rannas vedelemiseks või niisama ringi lagastamiseks täitsa okei koht. nädalast oli endal enam kui küll igaljuhul. nagu eelpoolmainiti tavaline lõuna värk. ma igatahes harjusin ruttu ära, et mind venelaseks peeti.

Leave a comment:

• gd77
    replied
    Küpros nagu Lõuna-Euroopa ikka - täis Briti ja Vene turiste. Muidu ilus ja hea ja soe.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kampsun poolt
    Siiski kas keegi siit on Küprosel käinud? Eriti Lõuna-Küprosel. Kolmapäeval minek ning sooviks teada, kas kuskil mingeid peidetud aardeid või asju, mida vältima peaks.
    Kui teada saad, anna teistele ka teada, endal ka minek mingi hetk.

Leave a comment:

• kampsun
    replied
    Siiski kas keegi siit on Küprosel käinud? Eriti Lõuna-Küprosel. Kolmapäeval minek ning sooviks teada, kas kuskil mingeid peidetud aardeid või asju, mida vältima peaks.

Leave a comment:

• risto
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mg poolt
    ...sinna saab rohkem tähistama minna kohalike fännidega
    Neid seal peaks antud päeval jaguma, kuna Lüllemäel ka väike sportlik viievõistlus toimumas

Leave a comment:

• mg
    replied
    Algselt postitanud kasutaja sanderos poolt
    Läheme hoopiski Karula rahvusparki ja proovime sealset RMK wifipunkti ära kasutada

Suur tänu vastuste eest!!!
    Lüllemäel on Nodimäe kõrts ilmselt lahti laupäeval, aga jalgpalli näitamist ei usu. sinna saab rohkem tähistama minna kohalike fännidega

Leave a comment:

• sanderos
    replied
    Läheme hoopiski Karula rahvusparki ja proovime sealset RMK wifipunkti ära kasutada

Suur tänu vastuste eest!!!

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    viitna kõrtsis küll ühtegi telekat pole kohanud. võimalik oleks ilmselt matkama hakata ntks oandult võsu poole mööda seda koprarada, jääda telkidega võsu telkimisalale ja cl-i ajaks minna o-kõrtsi, mis paari km kaugusel. ennem võid muidugi üle küsida, kas nad näitavad ka peomelu keskel seda mängu. tuletaks meelde igaksjuhuks, et viitna suurjärve ääres on telkimine keelatud muuseas.

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mg poolt
    kas see maha ei põlend eelmine aasta?
    või on juba jõutud korda teha
    Uus on püsti juba

Leave a comment:

Töötlen...