Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Reisimine
Collapse
X
-
Kas Torun on nii cool koht kui piltide pealt paistab? Ja kas Chelmno väärib sissepõikamist? Äkki on keegi sealkandis käinud. -
See oli mingi apartmentide värk. Ehk pmst korter. Öö maksis 50 euri, aga ma bronnisin ka juba veebruaris. Ehk mingit hinnasurvet ei tunnetanud. Berliin on lihtsalt nii suur linn, et 70 000 fänni ei tekita seal mingeid suuremaid nihkeid. Põhiline fännitegevus käis Brandenburgi värava juures, aga kui niisama ringi käia, siis fännid nii silma ei jää, kui näiteks eelmisel aastal Lissabonis.Leave a comment:
-
Kummaline et hotellis 24/7 pole adminni, kellele kohe oleks saanud ära rääkida. Olid CL finaali pärast hotelli hinnad laes ka?Leave a comment:
-
Lõhkusin kogemata Berliini hotellis vannitoa klaaslaua ära. Saatsin kirja (noh, lahkusin hommikul vara), et mul juhtus ja saatke arve. Nemad vastavad, et selliseid asju juhtub ja ärgu ma muretsegu ja peaasi, et ma ise viga ei saanud. Ma armastan Berliini.Leave a comment:
-
paphos on küll mu meelest täpselt selline ainult rannasvedelemise koht, turistidele loodud tehismaailm, eriti see rannaäärne promenaad kus iga sammu järel on mingi eriskummaline söögikoht, nii võib teisehulgas leida ntks flinstonesi, westerni jne stiilis plastmassist kujundusega söögikohad, menüüdest leiab pigem kehvasti valmistatud nö rahvusvahelise roogasid, vene maitsele ja brittidele. seal promenaadi lõpus sadama kandis, kui mälu ei peta, oli mingi mägi ja sellel varemed,kus asusid hiiglama vanad mosaiikpõrandad. need olid täitsa coolid mu meelest, aga muu eriti meeli küll ei erutanud peab ütlema. aga eks inimesed ole erinevad muidugi ja ootused samuti.
mis mainimata jäi, et kui kusagilt pole ise uurinud, siis elektripistikupesad on kohapeal need kolme auguga, mitte nagu meil 2ga.Leave a comment:
-
No niisama eriti ringi lagastama ei hakka. Alustame Paphoselt, pärast liigume telkima Akamase poolsaarele ja sealt Polise ning Troodose kaudu tagasi.kohv on täielik pask, ükskõik millises sajast erinevast kohas. toit üldse väga kiita pole, kuigi kõik muidugi kohapeal oma toitu kiidavad, nii et ei jõua ära kuulata. aga midagi erilist vaatamisväärsust ei oska öelda küll, enamik asju on hävinud või hävitatud. seda siis tihtilugu näidataksegi, et näete siin kunagi olla olnud selline ja selline asi. aga rannas vedelemiseks või niisama ringi lagastamiseks täitsa okei koht. nädalast oli endal enam kui küll igaljuhul. nagu eelpoolmainiti tavaline lõuna värk. ma igatahes harjusin ruttu ära, et mind venelaseks peeti.Leave a comment:
-
kohv on täielik pask, ükskõik millises sajast erinevast kohas. toit üldse väga kiita pole, kuigi kõik muidugi kohapeal oma toitu kiidavad, nii et ei jõua ära kuulata. aga midagi erilist vaatamisväärsust ei oska öelda küll, enamik asju on hävinud või hävitatud. seda siis tihtilugu näidataksegi, et näete siin kunagi olla olnud selline ja selline asi. aga rannas vedelemiseks või niisama ringi lagastamiseks täitsa okei koht. nädalast oli endal enam kui küll igaljuhul. nagu eelpoolmainiti tavaline lõuna värk. ma igatahes harjusin ruttu ära, et mind venelaseks peeti.Leave a comment:
-
Küpros nagu Lõuna-Euroopa ikka - täis Briti ja Vene turiste. Muidu ilus ja hea ja soe.Leave a comment:
-
-
Siiski kas keegi siit on Küprosel käinud? Eriti Lõuna-Küprosel. Kolmapäeval minek ning sooviks teada, kas kuskil mingeid peidetud aardeid või asju, mida vältima peaks.Leave a comment:
-
Neid seal peaks antud päeval jaguma, kuna Lüllemäel ka väike sportlik viievõistlus toimumas
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Läheme hoopiski Karula rahvusparki ja proovime sealset RMK wifipunkti ära kasutada
Suur tänu vastuste eest!!!Leave a comment:
-
viitna kõrtsis küll ühtegi telekat pole kohanud. võimalik oleks ilmselt matkama hakata ntks oandult võsu poole mööda seda koprarada, jääda telkidega võsu telkimisalale ja cl-i ajaks minna o-kõrtsi, mis paari km kaugusel. ennem võid muidugi üle küsida, kas nad näitavad ka peomelu keskel seda mängu. tuletaks meelde igaksjuhuks, et viitna suurjärve ääres on telkimine keelatud muuseas.Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: