Algselt postitas dareth
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pelmeenid!
Collapse
X
-
Pannile ca 1-2cm vett, hautad pelmeene vees kuniks vesi ära aurustub ja siis praed õliga.Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustkas õige pole mitte keeta + praadida?
Leave a comment:
-
palun tühista mind ka äraAlgselt postitas Iceman Vaata postitustCongrats, u are cancelled
Leave a comment:
-
Kuidas see ütlus oligi, et pelmeeni praadida on sama hea kui bordellis litsilt kalli saada vms
Leave a comment:
-
Congrats, u are cancelledAlgselt postitas MNa Vaata postitustPelmeenid on olnud mu ustavad kaaslased terve mu elu ja pean ütlema, et keedupelmeeni vastu ikka ei saa...Olen igatepidi neid praadinud ja no muidugi on head, aga keedupelmeeni vastu ikka ei saa. Külm hapukoor kõrvale ja vsjoo, ei mingeid kellasid-vilesid.

Leave a comment:
-
Pelmeenid on olnud mu ustavad kaaslased terve mu elu ja pean ütlema, et keedupelmeeni vastu ikka ei saa...Olen igatepidi neid praadinud ja no muidugi on head, aga keedupelmeeni vastu ikka ei saa. Külm hapukoor kõrvale ja vsjoo, ei mingeid kellasid-vilesid.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Neid kollases pakis Hiina tüdrukuga pelmeene müüakse vist senimaani, aga tootja lihtsalt teine.
Täidise lihasisaldus 60% on muidugi lahja, mistõttu menüüsse enam ammu ei kuulu.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: