Ah mehed mis te räägite. Vaadake parem mis hinnad on Status Clubis. Üks sõber käib seal trennides ja sai läbi sponsorlepingu aastase tasuta trennikaardi. Ise olen seal ka käinud mõned korrad temaga kaasas ja no koht on ikka võimas. Teenindajad väga sõbralikud ja rühmatreeninguid viivad läbi oma ala parimad.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Palju rinnalt surud?
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustrühmatreeningud on emastele
Kommentaar
-
Toon näite: bodypump. Kui jõusaalis käia, siis on tekkinud peamised harjutused, mida teha. Bodypumpis käies saab koormuse terve keha ja ka need lihasgrupid mida jõusaalis treeninud ei ole. Samuti bodycombat on trenn, kus pulss on väga kõrge ja seega kalorite põletamine väga intensiivne. Minu jaoks on hea variant see, kui saab treenida võimalikult mitmekülgselt. Aga igal inimesel on enda harjumused.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustToon näite: bodypump. Kui jõusaalis käia, siis on tekkinud peamised harjutused, mida teha. Bodypumpis käies saab koormuse terve keha ja ka need lihasgrupid mida jõusaalis treeninud ei ole. Samuti bodycombat on trenn, kus pulss on väga kõrge ja seega kalorite põletamine väga intensiivne. Minu jaoks on hea variant see, kui saab treenida võimalikult mitmekülgselt. Aga igal inimesel on enda harjumused.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustVahva. Aga miks sa pead seda kõike karjas tegema?
Igavad sõnad: maitse asi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar