Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Palju rinnalt surud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

tere raudmehed.

kuna amatööridel hakkab vutihooaeg lõppema ja talvel on väga bueno aeg nati musklit juurde pubata, siis otsin normaalse raudvaraga jõusaali... asukoht võiks olal kuskil bussijaama lähistel.. ja hind ka mitte üle 500 eegi kuus....

aga näe... tuleb välja, et ei olegi sellist nii kerge leida... fuck ja kaos... et nad flexeri kinni panid... seal oli kuukaart mingi 4 sotti... üks variant on zelluloos... seal tudengitele 10% soodust.. aga kuukaart 600...

küsin siis, et ega keegi ei tea mõnd vähe paremat varianti välja pakkuda...

muskel tahab kasvamist ju!

Kommentaar

Kalevi ujula juures Revali jõusaal. Paar peatust sul trammiga sinna sõita. Kuu pilet on 500. Esimesel korral on vaja vist osta ka mingi klubikaart mis maksab 75.

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
        äga bueno aeg nati musklit juurde pubata
        kuskil pubis saad õllelihast treenida

Kommentaar

Algselt postitas Marduk Vaata postitust
          Kalevi ujula juures Revali jõusaal. Paar peatust sul trammiga sinna sõita. Kuu pilet on 500. Esimesel korral on vaja vist osta ka mingi klubikaart mis maksab 75.
          revali klient olin eha mitu aastat.... tean täpselt seda värki... aga otsin kodule veel lähemat kohta:P

Kommentaar

Kas Kalevi kergejõustikuhall ei sobi?
            Supplies!

Kommentaar

hmm.. palju seal kuupilet on? väga lux oleks muidu.

saaks veel joosta ka ja puha. see oleks super variant. raimo kuule... äk isebid mulel mingi sooduka ka sinna:d

Kommentaar

ma tellisin marek kalmuselt toitumiskava ja hakkasin jõukas käima, lähemate kuude jooksul selgub kas toimib ka asi
                AILTON

Kommentaar

mina kui vana rinnaltsuruja ütlen, rinnalt surumise vorm kaob väga kiirelt
                  Kui 3 kuud trenni ei tee, siis 20kg vähem suruda pole mingi ime.
                  Antz (FCF)

Kommentaar

nonii 2 kuud vahelduva eduga treenitud ja toitutud ja nii palju võin öelda et sügisel jõudsin 70 suruda ja eile läks 90 ära ja ega 95-l katsed olid ka lootust andvad. äkki keegi avaldab enda näiteks rinnaltsurumise kava( seeriad-kordused), saab võrrelda. ja üldse kuidas keegi jõukas treenib?

Edit: ise katsetan sellist 5x5 kava ja seda rakendan ka muudes harjutustes, äkki tuleb jõudu juurde. Jaanuaris armeesse minekuks tuleb valmis olla.
                    AILTON

Kommentaar

Alguses (pärast pikka pausi näiteks) tasuks mõned nädalad teha pikemad seeria 12 kordust näiteks ja edasi siis juba jah max raskusega väikesed seeriad 4-6 kordust seeria kohta.

Ja loomulikult kõige tähtsam on arendada võrdelt kogu keha..st teha ka kõhtu, selga, jalgu jne et asi proportsioonis oleks

Kommentaar

mina tegin püramiidi... alustasin 40 kiloga(et soojaks saada) 10 korda, järgmisena 50 kilo 10 korda, siis 60 kilo 10 korda siis 70-10 korda siis 75 nii palju kui jaksad(max 10) siis 80 ja parematel päevadel tegin 85ga ka paar korda veel otsa.. ja siis tagasi.. tagasi tegin samade raskustega nii palju kui jaksasin(max ikka 10.. et kui jaksasin vähem, siis tuli vähem.. aga üle 10 ka ie teinud)... noh.. põhimõtteliselt soovitas mulle seda üks revali jõusaali bõkk.. pidi suht hästi tissidele mõjuma.. kusjuures püramiidi lõpus oli 40 kilo ka jube päris raske

põhimõtteliselt ei pea ju need raskused samad olema, võib ka 5'se intervalliga liikuda... ja alustada näiteks 35 pealt ja minan kuni 60ni.. a eks igaüks peab ise endale sobiva variandi leidma..

ja seda kindlasti, et kõhulihaseid treenides peab!!! sama palju tähelepanu seljale pöörama.. muidu jääb selg päris kähku haigeks...

selel tervekeha ühtlasele treenimisele ma suurt tähelepanu ei pööranud.. põhiline oli ülakeha, mida treenisin.. vahetevahel tegin jalgu ka... aga jalgadele sain ma paraja toonuse kui käisin jooksmas, tegin hüppeid, kükke ja sprinte.. need kavad mul ka kuskil tegelt vist olemas... minumeelest oli see variant jalgadele parem, kuna siis ei muutunud jalad "puiseks" ja aeglaseks.

Kommentaar

No kükid ongi parim viis jala treenimiseks, reie 4-pea jaoks siis...Aga loomulikult on trenniperioodil jalad puisemad..selle vastu aitab korralik venitamine ja kui koormused maha võtad ja jookse ka teed siis on purakas selline sees, et Asafa Powell võib su kandu imetleda

Edit: Ja sellise äkilise liigutuse (mida jalgpallis vajad eriti) saab siis kui teha kangiga üleshüppeid poolkükist...Ei pea väga suured raskused olema üldse

Kommentaar

mina teen lisaks veel ka kükke kang rinnal ja kükki tehes eelistada täiskükki, poolkükk pidi olema rohkem jõukas uhkeldamiseks et vaadake millised raskused mul turjal on. kui tahad tugevaid ja ilusaid karkusid alla, siis täiskükki eelistada.
                            hea asi on ka jõutõmme, mis reie tagaosale ja seljale hästi mõjub, aga ettevaatlik tuleb olla et mitte lihtsalt vigastust hankida. selleks et laiaks kasvada tuleb teha lõuatõmbeid maksimum haardega või siis kui seda ei ole saanud teha, siis olen vastava trenasööriga raskusi tõstnud, aga MAKSIMUM HAARE kindlasti või, siis tasapisi haaret laiemaks teha, sest esimene kord proovides ei pruugi lihastele maks. haare meeldida ja lihaste kinnitus kohad eelkõige biitsepsil või valu teha, aga ka õlgadel. kes tõsisemalt kossumängib, sel suuri raskusi(kes jõudu taga ajab) ei soovita, sest vise pidavat ebatäpsemaks muutuma.
                            AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                              ... ja kükki tehes eelistada täiskükki, poolkükk pidi olema rohkem jõukas uhkeldamiseks et vaadake millised raskused mul turjal on...
                              ...aga MAKSIMUM HAARE kindlasti või, siis tasapisi haaret laiemaks teha, sest esimene kord proovides ei pruugi lihastele maks. haare meeldida ja lihaste kinnitus kohad eelkõige biitsepsil või valu teha...
                              "nagu mina teen on kõige õigem ja teised teevad valesti"

trenni (eriti jõutreeningut) saab teha väga paljude erinevate meetodite ja harjutuste abil.
                              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                                mina teen lisaks veel ka kükke kang rinnal ja kükki tehes eelistada täiskükki, poolkükk pidi olema rohkem jõukas uhkeldamiseks et vaadake millised raskused mul turjal on. kui tahad tugevaid ja ilusaid karkusid alla, siis täiskükki eelistada.
                                Jah isegi teen täiskükki...Poolkükist teen vaid üleshüppeid mõõduka raskusega.
                                Kui poolkükki teha max raskusega, siis see mõjub sitasti liigestele ja selg hakkab valutama

Kommentaar

Working...
                                X