Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Palju rinnalt surud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Adios jälle!
    Nägin poes just müüdi American Mass, 10e oli. Proteiini-jahu mis segatakse vee sisse ja siis aitab ilmselt lihasmassi tõsta ja samas on ka suurepärane taastusjook.
    Aga kuna pole ennem kunagi selliseid kasutanud, siis mis kõrvalmõjud sel võivad olla? Kas see on peaaegu sama asi nagu steroid, sest kasvatab ka lihasmassi ju.
    Keegi on seda proovinud ka? On korralik? Mida ma peaks jälgima, kui neid hakkan jooma? Olen kuulnud ,et kui võtan selliseid sisse ja teen ainult piitsepit , siis kogu koormus läheb sinna ja kasvab teine nagu vana jumal? Ja samas ka seda, et kui söön neid ja ei treeni piisavalt, siis hakkab rasva hoogsalt kogunema, getting fatty? -ja ma tõesti ei viitsinud fitnessist otsida
    ja kui kiiresti mu lihased kasvaksid, kui tarbiksin neid?
    merci.

Kommentaar

kindlasi ei ole soovitatav proteiini tarbides samaaegselt onaneerida (vanemad foorumikülastajad siis seksida), sest see viib kehast vajalikud valgud ja lihas ei kasva.

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
        Adios jälle!
        Nägin poes just müüdi American Mass, 10e oli. Proteiini-jahu mis segatakse vee sisse ja siis aitab ilmselt lihasmassi tõsta ja samas on ka suurepärane taastusjook.
        Aga kuna pole ennem kunagi selliseid kasutanud, siis mis kõrvalmõjud sel võivad olla? Kas see on peaaegu sama asi nagu steroid, sest kasvatab ka lihasmassi ju.
        Keegi on seda proovinud ka? On korralik? Mida ma peaks jälgima, kui neid hakkan jooma? Olen kuulnud ,et kui võtan selliseid sisse ja teen ainult piitsepit , siis kogu koormus läheb sinna ja kasvab teine nagu vana jumal? Ja samas ka seda, et kui söön neid ja ei treeni piisavalt, siis hakkab rasva hoogsalt kogunema, getting fatty? -ja ma tõesti ei viitsinud fitnessist otsida
        ja kui kiiresti mu lihased kasvaksid, kui tarbiksin neid?
        merci.
        See pole mingi steroid, see on lihtsalt valk ja süsivesikud. Sama hästi võid mune ja kohupiima süüa aga sealt ei saa peale trenni nii kiiresti valku.
        See biitsepsi jutt on suht jura
        Algselt postitas Cule
        Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Suurendab ta siis lihaseid või ei?
          Purgi peal oli kirjas et jah, kasvatab lihasmassi.
          jura jutt või mitte?

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
            vaikselt kodus tõstan kangi
            iga päev 100 korda, 60 kiloga, tunni-pooleteise jooksul
            üles läheb hetkel 90kg
            mai lõpuks 100 üles saaks, oleks endaga rahul küll
            ja kuidas läks?

kommentaariks vbla niipalju, et 100 kordust teha on liig mis liig kui on sooviks maksimumraskust tõsta. pigem lisa raskust ja tee vähem korduseid.

Kommentaar

Suurendab ta siis lihaseid või ei?
              Purgi peal oli kirjas et jah, kasvatab lihasmassi.
              jura jutt või mitte?
              Loe kuskilt netist, mis asi valk on. Ise ei suurenda ta sul midagi. Tee korralikult trenni ka. See on suht sama nagu sööks palju kala või liha või midagi sellist. Aga jah mida rohkem sa sööd, seda suuremaks sa lähed. Trenni tegemine või mitte tegemine otsustab, kas sa lähed paksuks või lihaseliseks, eksole.

Kommentaar

jah ma sul mõtlesingi et samaaeg kui soccerneti foorumis olen siis pistan aga suhu neid ja vupsti kuidas kasvavad.
                Muidugi teen ma trenni. 5-6 korda nädalas rügan jõusaalis, vahest kohe 3 tundi vahet pidamata, + lisaks kõik teised trennid õhtuti ja hommikuti. Hetkel on pühapäev selline kus on ainult jõusaal programmis. Ja kuna minu lihased ei kasva väga kiiresti, kuigi kogu treeningmaht on õige jne siis mõtlesi et proovin paar kuud seda imelist ainet, et mis minule teeb. Aitäh informatsiooni eest.

Kommentaar

kasti õlle ehk.....

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

jah ma sul mõtlesingi et samaaeg kui soccerneti foorumis olen siis pistan aga suhu neid ja vupsti kuidas kasvavad.
                    Muidugi teen ma trenni. 5-6 korda nädalas rügan jõusaalis, vahest kohe 3 tundi vahet pidamata, + lisaks kõik teised trennid õhtuti ja hommikuti. Hetkel on pühapäev selline kus on ainult jõusaal programmis. Ja kuna minu lihased ei kasva väga kiiresti, kuigi kogu treeningmaht on õige jne siis mõtlesi et proovin paar kuud seda imelist ainet, et mis minule teeb. Aitäh informatsiooni eest.
                    kle puhka välja! sa oled mingi 14 vä?
                    sul ei kasvaks lihas ka siis kui sa 24/7 rabeleksid steroidide mõju all ju
                    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Et mingit jõudu saada, ei piisa ühest korrast. Tuleks ikka 2-3 kuud käia ja nädalas mingi 3 korda vast ikka. Raskustega ära liialda. Tasapisi.
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Minge www.fitness.ee foorumisse kes tahavad midagi teada,

Kommentaar

ega need massilisajad imerohud ei ole. pigem lase kellegil toitumine paika panna ja saad sama efekti ning seda massilisajat võid(aga ei pea) peale jõukat tarbida, taastuseks.
                          AILTON

Kommentaar

Muidugi teen ma trenni. 5-6 korda nädalas rügan jõusaalis, vahest kohe 3 tundi vahet pidamata, + lisaks kõik teised trennid õhtuti ja hommikuti. Hetkel on pühapäev selline kus on ainult jõusaal programmis.

Ja kuna minu lihased ei kasva väga kiiresti, kuigi kogu treeningmaht on õige jne siis mõtlesi et proovin paar kuud seda imelist ainet, et mis minule teeb. Aitäh informatsiooni eest.
                            Sa ei anna lihastele taastumiseks üldse aega, selge see, et need ei kasva.
                            Kust sa võtad seda, et sul on treeningmaht õige? Ma ütleks selle kohta pigem pöörane ja arutu. Praeguse mahuga teed ka Kiivikale ära. Teed nädalas 3 korda, puhkad ja toitud korralikult ning siis hakkab ka lihas kasvama.
                            Ja noore klemmina unusta kõik massilisandid ja muu kama ära.
                            The other line moves faster.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                              Et mingit jõudu saada, ei piisa ühest korrast. Tuleks ikka 2-3 kuud käia ja nädalas mingi 3 korda vast ikka. Raskustega ära liialda. Tasapisi.
                              Miks sa sellist jama ajad??
                              Kui on plaanis hakata jõusaalis käima, siis alguses on kord nädalas täiesti piisav. Ja mis kuradi 2-3 kuud?? Mis tulemusi veel selle ajaga näeb?
                              Triklosan, kõige targem tegu on, et pöördu jõusaali treeneri poole, kes aitab vastavalt sinu eesmärkidele kava koostada.
                              The other line moves faster.

Kommentaar

3 tundi, iga päev ja 5 aasta pärast ei tee sa 10't minutit ka.
                                Muidu oled kulturist?
                                Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.

Kommentaar

Working...
                                X