Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Just märkasin seda uudist ja tahtsin ka linki postitama tulla.

Igatahes hea lüke! Suund on õige!
      Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel

Kommentaar

Nojah, see 1988-1991 sündinud generatsioon hakkab läbi saama. Rahvast on vaja juurde.
        Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

kui mul pole B-kati, aga tahan minna logistikapataljoni, kus saab C ja E kati, kas ma siis ei saa neid omandada kuna B-kat pole tehtud?
          slimm.ee

Kommentaar

Endal oli soov teha lube sõjaväes siis seda mulle ei võimaldatud, kuna polnud üldse mingisuguseid lube siis pandi 8 kuulise teenistuse peale. A hiljem rühmavanem 4 silma all ütles,et oleks pidanud ütlema,et on load olemas ja kui autojuhiks määratakse hiljem peale SBK lõppu siis ei jää neil muud üle kui lasta teha need load ära seal.
            Kuigi kui ma sõjaväest ära tulin eelmine mai siis käisid jutud,et sõjaväes tehtud load ei kehti peale teenistuse lõppu. (alates eelmisest sügisest siis) Ei tea kui täpne see jutt on küll.

Kommentaar

aga kui mul B-kat pole tehtud, ARK tegemata veel, mis siis on? sõitma ei õpetata seal või?
              slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas M6ngel Vaata postitust
                Kuigi kui ma sõjaväest ära tulin eelmine mai siis käisid jutud,et sõjaväes tehtud load ei kehti peale teenistuse lõppu. (alates eelmisest sügisest siis) Ei tea kui täpne see jutt on küll.
                Kas mitte selline teema polnud, et sõjaväe sõidukid on nagu eraldi kategooria all?
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                  Kas mitte selline teema polnud, et sõjaväe sõidukid on nagu eraldi kategooria all?
                  Mõh. Ei ole nad miski eraldi kategooria all.

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                    aga kui mul B-kat pole tehtud, ARK tegemata veel, mis siis on? sõitma ei õpetata seal või?
                    Mul oli ARK tegemata, kui sõjaväkke läksin ja ei saanud autojuhiks. Kui oleks SBK ajal eraldi linnaloa küsinud selle jaoks, siis vb oleks saanud isegi ära teha ja autojuhiks minna, aga kuna polnud endal sellist kindlust, et esimese korraga teen ARKi ära, siis ei läinudki. Tagant järgi mõeldes oleks võinud ikka proovida ära teha, kuna siiski sain esimese korraga need kenasti tehtud ARKis.
                    Ela ja tunne, et elad
                    see on kõige lihtsam
                    filosoofia, mis toimib
                    sule silmad ära vaata
                    tagasi, hinga sügavalt ja
                    hüppa üle iseenda varju
                    tule koos minuga.

Kommentaar

Tänast päeva ei oska kommenteerida. Paar aastat tagasi oli selline ordnung, kui sul B'd ei olnud, said B ja C ning kui B oli olemas, siis said C ning õnnelikud peale kauba ka D või E
                      308

Kommentaar

Algselt postitas Markko Vaata postitust
                        Tänast päeva ei oska kommenteerida. Paar aastat tagasi oli selline ordnung, kui sul B'd ei olnud, said B ja C ning kui B oli olemas, siis said C ning õnnelikud peale kauba ka D või E
                        Kas need C-d ja muud asjad on õnnestunud hiljem normaalsete lubade peale ka õnnestunud vahetada? Ma olin üks neist õnnelikest CE meestest ja varsti saab 10 aastat täis, nii et oleks aeg ARK-ist läbi astuda, teaks, mida küsida.
                        Jube Tige Kala

Kommentaar

Mu sõber sai teenistuses riigi kulul C ja D ning on ARKis ka load edukalt vahetanud. Ehk võib veoautode ja bussidega rahus paarutada
                          308

Kommentaar

Ei ole nad midagi eraldi kategooria all. Ainukesed on soomustransportöörid kus tuleb teha eraldi koolitused, et sõita tohiks kuna lisaks tavapärasele suurele massile ja mõõtmetele on ka piiratud nähtavus. Kategooriad on nagu tsiviiliski...MB GD juhtimiseks B kat jne.

Kommentaar

minul on igatahes C kati taha märgitud *102 ehk siis sõita võib aint kaitseväes, kuni 3 aastat staaži täis saab. siis pidi täieõiguslikud load saama.
                              Algselt postitas Iceman
                              Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust
                                minul on igatahes C kati taha märgitud *102 ehk siis sõita võib aint kaitseväes, kuni 3 aastat staaži täis saab. siis pidi täieõiguslikud load saama.
                                No mitte küll konkreetselt sinu pihta, kuivõrd ma ei tea sind, aga loogiline ka.Sõjaväes antakse C katti ka 18 aastatele , kuivõrd tsiviilis pead C kategooria saamiseks olema minimaalselt 21 aastane ning ka peab vist kapsalehest olema lahti saanud.

Täiendusõppe korras
                                - 21-aastane – A-kategooria mootorratas, mille mootori võimsus ületab 25 kW või erivõimsus ületab 0,16 kW/kg; C-kategooria, D-kategooria ja D1-alamkategooria mootorsõiduk;
                                "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

Working...
                                X