Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Nasfal
    replied
    Palju sul neid piinavaid zoofiile siis igapäevaselt ette satub?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Siuksed inimesed, kes aksepteerivad loomade piinamist seksuaalsel teel ja jagavad videosi ja kui ma ütlen, et see on rõve, vastatakse "räägib inimene kes jagab eurovisiooni videosi"*

Kas kuskil inimestel on ka piir või seda üldse ei ole?

*märgin siin kohal ära, et pole üle aasta juba eurovisioonist aktiivselt rääkinud ja esimest korda ka ma ei vaadanud ühtegi eesti laulu poolfinaali sel lihtsalt põhjusel, et huvi ei olnud.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Algselt postitanud kasutaja gizmoduck poolt
    Aastaid kummitab juba peas push upi ämblikmees lugu. Olen üritanud alkoholiga, olen üritanud karsklusega, aga ära ei lähe
    Umbes 3 nädalat järjest iga päev Keane - Crystal Ball. Põlgasin, kui see popp oli. Sihilikult polnud kunagi kuulanud, isegi juhuslikult kuulnud ilmselt mitte mitu aastat. Aga üks saatejuht youtube'is kannab sama nime. Täna lõpuks kuulasin ja polnudki nii halb

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Aastaid kummitab juba peas push upi ämblikmees lugu. Olen üritanud alkoholiga, olen üritanud karsklusega, aga ära ei lähe

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitanud kasutaja laurenzo poolt
    +1
    No hea küll jalgadega löömine, aga klaasikilluga enesekaitseks lõikamine kõlab enam vähem nagu mingile tüübile bussipeatuses perse keeramine enesekaitseks.
    No siis on kohus lihtsalt emm

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
    No aga kui teine on alajahtunud.
    kui nasfali postitus tunjovi teemas välja jätta on see kindlasti aasta parim postitus.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitanud kasutaja laurenzo poolt
    No hea küll jalgadega löömine, aga klaasikilluga enesekaitseks lõikamine kõlab enam vähem nagu mingile tüübile bussipeatuses perse keeramine enesekaitseks.
    No aga kui teine on alajahtunud.

Leave a comment:

• laurenzo
    replied
    Algselt postitanud kasutaja GoldenEagle poolt
    Eeldada võib, et korduv jalgadega pähe ja kehasse löömine tähendas ohvri maas viibimist, seega mingi enesekaitse põhjendus kõlab ikka suht humoorikalt.
    +1

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cabron poolt
    Millegipärast jäetakse uudises ütlemata, MIKS see madin üldse tekkis? Kui ohver eelnevalt lubas Martini emaga midagi jõledat teha või Martini enda maha lüüa, siis võis tegu olla ka enesekaitsega. Lihtsalt NIISAMA ei määra kohus kunagi kergendavaid karistusi.

Siin on klassikaliselt ülesehitatud uudislõik, mis paneb käsi rusikasse tõmbuma ja kommenteerima = mitmed klikid juures
    Eeldada võib, et korduv jalgadega pähe ja kehasse löömine tähendas ohvri maas viibimist, seega mingi enesekaitse põhjendus kõlab ikka suht humoorikalt.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitanud kasutaja GoldenEagle poolt
    Millegipärast jäetakse uudises ütlemata, MIKS see madin üldse tekkis? Kui ohver eelnevalt lubas Martini emaga midagi jõledat teha või Martini enda maha lüüa, siis võis tegu olla ka enesekaitsega. Lihtsalt NIISAMA ei määra kohus kunagi kergendavaid karistusi.

Siin on klassikaliselt ülesehitatud uudislõik, mis paneb käsi rusikasse tõmbuma ja kommenteerima = mitmed klikid juures

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied

Ei tea, kas nutta või naerda.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
    Poliitik ütleb, et teda ralliuudised eriti ei huvita. See on okei.
    Sea peaksid vist selle säutsu uuesti ja mõttega läbi lugema. Poliitik seadis kahtluse alla meediaväljaannete prioriteedid, mitte ei avaldanud oma isiklikku seisukohta ralliuudiste meeldivuse osas. Loomulikult nende meediaväljaannete töötajad reageerisid selle peale.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vaikiv mees poolt
    äkki peaks seda kõike ka poliitikutele eraldi selgitama?
    (kuigi erakondlik kuuluvus eeldaks mingist turumajanduse toimimise abc-st aru saamist)

mis on tõsi, kuigi ebamugavasse kahvlisse pandi ta eelkõige nende kahe vastuolus tsitaadi kõrvuti asetamisega
    Antud juhul on probleem siiski neil inimestel, kes Kallase säutsust end nii puudutatuna tundsid, et seda süvaanalüüsima hakkasid.

Poliitik ütleb, et teda ralliuudised eriti ei huvita. See on okei. Kas kõik oleks sama pöördes kui mõni Eesti sportlane mainiks, et poliitikauudised talle üldse ei meeldi ja ta ei saa aru, miks neid nii palju avaldatakse?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja zaz poolt
    Iga teine kord, kui foorumit lugema hakkan, bännib keegi või miski mu IP aadressi ära. Olen Vietnamis ja hotelli wifis. Miks?! Veits kettasse ajab nagu.

Edit: bännimisejant algas pihta kohe peale seda eelmist postitust.
    Mul bännib siis, kui Vietnami SIMiga foorumisse lähen.

Hotellide wifidega on ok.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vaikiv mees poolt
    äkki peaks seda kõike ka poliitikutele eraldi selgitama?
    (kuigi erakondlik kuuluvus eeldaks mingist turumajanduse toimimise abc-st aru saamist)
    Närvi ei aja, diskussiooni ei otsi, tsiteeritavat postitajat ei kritiseeri. Aga. Kurvaks teeb, kui mingeid lollusi põhjendatakse turumajanduse abc-ga ja käitutakse nagu ainus alternatiiv oleks mingi teise äärmuse jaburus. Eriti nii olulise asja puhul, nagu meedia seda on.

Leave a comment:

Töötlen...