Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • purgeenius
    Amatöör
    • Apr 2005
    • 607

uhh, tagasi sõidust ja järelistumiselt rahvaga. Hea vaadata, et nii palju sirge seljaga inimesi on ja asja ikka korralikult läbi hammustanud sellest mis toimub.

Tegu oli absurdsete piirangute ja inimeste õiguste ära võtmise vastase aktsiooniga.

Kommentaar

• Nasfal
      Eesti koondislane
      • Aug 2011
      • 6995

Kas ma lisandun ka nüüd buumerite seltskonda, aga ma absoluutselt ei teadnud täna mingist meeleavaldusest midagi. Kus see info levis üldse?

Kommentaar

• telekavaataja
        Põrandaalune panustaja
        • Mar 2004
        • 19525

Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
        Kas ma lisandun ka nüüd buumerite seltskonda, aga ma absoluutselt ei teadnud täna mingist meeleavaldusest midagi. Kus see info levis üldse?
        Kuna ma ka sain teada siit, siis oled jah buumer nüüd.
        Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

• vtp
          #stopthesuperleague
          • Mar 2002
          • 2065

Algselt postitanud kasutaja purgeenius poolt
          uhh, tagasi sõidust ja järelistumiselt rahvaga. Hea vaadata, et nii palju sirge seljaga inimesi on ja asja ikka korralikult läbi hammustanud sellest mis toimub.

Tegu oli absurdsete piirangute ja inimeste õiguste ära võtmise vastase aktsiooniga.
          Kuidas läks siis? Kas saite viirusega ka jutule ja nõustus ta teie nõudmistele järele andma?
          20 LEGEND

Kommentaar

• telekavaataja
            Põrandaalune panustaja
            • Mar 2004
            • 19525

Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

• Rein
              Must puudel
              • Feb 2005
              • 12804

Mis tunne on olla Papaya-Ustaga samal tasemel?
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• cannuman
                fänn
                • Jun 2004
                • 15044

Inimestel on õigus oma arvamusele ja ka rahumeelselt protestida.

Kui riik inimesi piirangutega kurnab, siis miks peab rahvast veel lisaks ummikutega kottima?

Kommentaar

• krissucool
                  Eesti koondislane
                  • Aug 2006
                  • 1565

Purgeenius on troll, onju?
                  Giggs will tear you appart.

Kommentaar

• purgeenius
                    Amatöör
                    • Apr 2005
                    • 607

Ei imesta, et sildistatakse "Usta-usuliseks", lamemaalaseks ja las see olla.

See, kes kahtleb meile esitatavas ebaloogilises juras, on kordades rohkem iseennast harinud sellel teemal, mis hetkel aktuaalne! Näiteks, FB grupi kovidioidid liige on väga rumal kaasamäägija, kelle info tuleb mõnest Eesti korporatiivmeediakanalist või siis ta postuleerib kõige peale "usun oma perearsti". Võimalik, et sinu perearst ja sinu 9 klassis gümnaasiumisse mitte pääsenud kolmeline klassivend on väga sarnased - mõlemal olid edasi viied . Kahtlejad on inimese teinud endale rakutasandini selgeks ja ostnud ehk ka ehk mikroskoobi, et avastada nanokiipe.

Aga pole hullu. Mida aeg edasi, seda selgemaks asi saab ka "pimedatele".

Kommentaar

• risto
                      Asjahuviline
                      • Sep 2003
                      • 596

Miks need marurahvuslased ja õiguse taga ajajad emakeelseid loosungeid ei taha kasutada?
                      Vähemalt lipuvärvid on õiges järjestuses - https://p.ocdn.ee/40/i/2021/3/20/hmnfl2fb.pj1.jpg

Kommentaar

• vtp
                        #stopthesuperleague
                        • Mar 2002
                        • 2065

See, kes kahtleb meile esitatavas ebaloogilises juras, on kordades rohkem iseennast harinud sellel teemal, mis hetkel aktuaalne!
                        Sry, eelistan kuulata inimesi, kes praktiliselt asjas sees, mitte ei ole ise kuskil netis end “harinud”. Seda enam, et su enda haritud väiteid on saanud siin isegi hobikorras sõelapõhjaks lasta.
                        20 LEGEND

Kommentaar

• nonoh
                          Reservmängija
                          • Jul 2006
                          • 1628

Süüdistad teisi sildistamises ja ise sildistad samal ajal ... nice!

Kommentaar

• Mister
                            Eesti koondislane
                            • Aug 2009
                            • 2236

Ma üldiselt pole pahatahtlik inimene, aga kõik sellel protestil osalejad võiksid küll koroona külge saada ja igasugusest meditsiinilisest abist loobuda, kui selleks vajadus peaks tekkima. Kahju, et selline inimrämps eksisteerib. Võiks mingi suunatud uus viirus tulla, mis idioodid maailmast välja juurib, aga samas siis võib suht igav hakata ja pole kellegi üle naerda enam (ega ka nutta).

Kommentaar

• vendetta
                              INSURRECTION
                              • Dec 2001
                              • 3143

Algselt postitanud kasutaja krissucool poolt
                              Purgeenius on troll, onju?
                              troll on jah, selle mikroskoobiga soolas üle, muidu oli päris hea etteaste

Kommentaar

• Rein
                                Must puudel
                                • Feb 2005
                                • 12804

Kahtlejad on inimese teinud endale rakutasandini selgeks ja ostnud ehk ka ehk mikroskoobi, et avastada nanokiipe.
                                Jürr kuule, võta see mikroskoop kaasa ja tule vaata, kas nad mulle ka selle nanokiibi ninna panid, kui proovi võtsid?
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Töötlen...