Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vb olen alkohoolik ja enam ei oska maitseid enam hinnata. Aga sattusin siin koplis kama house. Ja tahtsin õlut. Õhtegi mulle tuntud marki seal polnud. Võtsin suvalise, vist oli belgia , jube kole oli. Hapu vedelik hirmsa hinna eest. Hipsterid vist ongi peded.
Kuigi belgia margid mida varem olen joonud on väga head olnud.
Proovi teenindaja käest küsida. Kirjelda talle oma maitset või kui midagi sööd siis küsi mida ta selle toidu juurde soovitaks.
Jõin eile päris mitu niuõlut. Täna pool päeva sitt lippas
Üldiselt aga Molly õllevalik imeb. MInusugusel saksa-tsehhi meinstriim õlle joojal on seal keeruline.
Mis õlled need 13 Gunsi sarnased õlled on?
Kohe üldse need spetsiifilise "lisamaitsega" õlled ei maitse. Soovitati kuna pidi täitsa hea olema, aga fuhh.
ilmselt mõtled IPA-si ja see kõrge IBU arvuga humalaste õllede teema on selline, et kas meeldib või mitte. hipsteritele igatahes meeldivad ja väga. ennast viimaseks just liigselt ei liigitaks, kuid minugi punktid erinevatele IPA-dele ja IPA-ishidele õllede lähevad.
Mis õlled need 13 Gunsi sarnased õlled on?
Kohe üldse need spetsiifilise "lisamaitsega" õlled ei maitse. Soovitati kuna pidi täitsa hea olema, aga fuhh.
Nirvaana raffas kinkis süntari puhul kast õllenauti. Iga päev taban end mitu korda mõttelt, kas haarata toidu kõrval õlut või pigem mitte... Paistab, et hakkan vaikselt alkohooliku elukutsega harjuma. Või siis pigem õllenautija.
Tee pärast kerge ülevaade tarbitud jookidest koos pildimaterjaliga. Oleks põnev lugeda
Nirvaana raffas kinkis süntari puhul kast õllenauti. Iga päev taban end mitu korda mõttelt, kas haarata toidu kõrval õlut või pigem mitte... Paistab, et hakkan vaikselt alkohooliku elukutsega harjuma. Või siis pigem õllenautija.
Ütlen ausalt, et sai maitstud see saku pühadepruuli ja kurbusega pean tõdema, et pole hea õlu.... ei tasu raha sellele raisata
Nõus, ostsin ka eile õhtuks Stoki soovitusel kohe 4tk seda pühadepruuli ja pidin pettuma. 2tk jõin ära ikka ja 2 jätsin külmikusse, juhuks kui Äi tuleb küllla vms.
Leave a comment:
Guest replied
Algselt postitas Stok
Kiidan Saku jõulupartiid.
Pühadepruul on hele õlu ja nagu silt lubab, karamellise maitsega. Esimese asjana meenutas mulle Tērvetes't. Läksin poodi ja ostsin juurde! 5.3% ja 65 kopikat.
Aga vot pühadeporter on midagi väga erilist. Võtan lonksu, njaa, tume õlu, ei ole magusaga üle pingutatud, joodav. Ja siis tuleb järelmaitse. Sa raisk, kui hea! Soovitan kõikidele kohvilinnaste sõpradele. Ja silt on ka äge, erinevalt pühadepruulist, mis näeb välja, nagu nääriehe. 6.9% ja hinda ei mäleta, kah alla rutsi.
Ütlen ausalt, et sai maitstud see saku pühadepruuli ja kurbusega pean tõdema, et pole hea õlu.... ei tasu raha sellele raisata
Tooge mulle näide Imperial Stoutist mida leidub Eesti poelettidel. Guiness ?
wiki ütleb, et imperial stout on tavaliset kange(9 vollit), et guiness on irish stout, must ja lahja(4 vollit mahub)
vaatasin pilte selle kõikse mustema kohta, vist pole kätte sattunud, aga küll satub.
Leave a comment: