Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

õlle joomine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Tofoa
    replied
    Rukkirääk is back!

Endiselt väga maitsev. Proovisin siit teemast leida üles eelmiset postitused antud õlle kohta, kuid ei leidnud. Kui keegi teine viitsib seda teha, siis võiks ta need siia postitada.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
    kui leviõlledega ....
    Mulle meeldib see sõna! Makrolaager, mainstream õlu, suurtehase toodang, Sakucoq jne on kohmakad. Aga mis see täpne definitsioon võiks olla?
    Leviõlu- üldnimetus (laager) tüüpi õludele, mida iseloomustab odav hind, vesine linnasemaitse ja lõhn ning piiramatu reklaam ja kättesaadavus kaubanduses? (kohmakas, tehke paremaks palun!)

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    ma jooks enne jalka kõrvale piima või mehukatit, kui orikat limpsima hakkaks
    Vatta misteika tu meika.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Cannu on curmaan, talle meeldib Saku Originaal.
    ma jooks enne jalka kõrvale piima või mehukatit, kui orikat limpsima hakkaks

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitanud kasutaja 47 poolt
    Aga rahvas mis "Karl"-ist arvate?
    Lihtne hele õlu ja käib küll. Originnist näiteks minu meelest parem, premiumiga suht samal pulgal, kui leviõlledega võrrelda.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja 47 poolt
    Kurat, olengi aru saanud, et ma üks vähestest kellele Karl meeldib, ainult isa hakkas Karli jooma peale seda kui üks kord kuuspakiga tema poole läksin...
    Pole muidu heleda õlle fänn, aga see on hea minu meelest
    Cannu on curmaan, talle meeldib Saku Originaal.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    minu jaoks ei kõlba.
    Kurat, olengi aru saanud, et ma üks vähestest kellele Karl meeldib, ainult isa hakkas Karli jooma peale seda kui üks kord kuuspakiga tema poole läksin...
    Pole muidu heleda õlle fänn, aga see on hea minu meelest

Leave a comment:

• Tundmatu
    replied
    Mulle rääkis herra, et üritavad märtsist ametlikult turule tulla ja siis pole hind kah enam nii krõbe.
    Siltide eest tuleb kiita tõepoolest.
    Algselt postitanud kasutaja fitti poolt
    Hampelmanni nelipäkk jõudis minuni. Eksklusiivsust lisab asjaolu, et pudelid on 0.33, mis teeb asja kolm korda kallimaks kui Õllenaudi tooted. Nii peent kraami enne jõululaupäeva ei julgegi mekkida, aga vähemalt saab kuiva suuga tõdeda, et siltide disainiga on nähtud palju vaeva, nagu ka õllede nimetamisega. Nelipäkist leiab järgmised kesvamärjad:

1. "Hull, kui lehm lõhkuma hakkab", kama stout, 6,9%
    2. "Mooramaamees peksab setukat", American Brown Ale, 4,9%
    3. "Armastuskiri Ladina-Eestist", IPA kadakamarjade ja sookailuvartega, 5.6%
    4. "Jooksja riist ei pea vett", Cream Ale, 5,2%

Kuuldavasti ei pruuli Hampelmann oma õllesid ise, vaid tellivad selle teenuse väljast. Retseptid olla aga omad ja patenteeritud.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    minu jaoks ei kõlba.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Aga rahvas mis "Karl"-ist arvate?

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Hampelmanni nelipäkk jõudis minuni. Eksklusiivsust lisab asjaolu, et pudelid on 0.33, mis teeb asja kolm korda kallimaks kui Õllenaudi tooted. Nii peent kraami enne jõululaupäeva ei julgegi mekkida, aga vähemalt saab kuiva suuga tõdeda, et siltide disainiga on nähtud palju vaeva, nagu ka õllede nimetamisega. Nelipäkist leiab järgmised kesvamärjad:

1. "Hull, kui lehm lõhkuma hakkab", kama stout, 6,9%
    2. "Mooramaamees peksab setukat", American Brown Ale, 4,9%
    3. "Armastuskiri Ladina-Eestist", IPA kadakamarjade ja sookailuvartega, 5.6%
    4. "Jooksja riist ei pea vett", Cream Ale, 5,2%

Kuuldavasti ei pruuli Hampelmann oma õllesid ise, vaid tellivad selle teenuse väljast. Retseptid olla aga omad ja patenteeritud.

Leave a comment:

• mg
    replied
    avastasin tartu raatuse co marketist suureks rahuloluks Shepherd Neame Double Stout´i.
    tahtsin seda sügisel U.K. st tulles kaasa osta, aga läks meelest ära ja nüüd on see siin olemas, jee
    Double Stout is based on a coded brewers' log that was recently discovered in the brewery archives. The use of the UK's last remaining solid oak mash tuns and East Kent Golding hops bear the hallmarks of a signature brew by Britain's oldest brewer.

hind on muidugi tõhus 3 juuro+ pudel, aga juues ei olnud raha maitset tunda.

ja fullersi london porter oli ka samas ainult 2 €

soovitan mõlemaid soojalt.

Leave a comment:

• nikitheone
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Marduk poolt
    Ainulaadne võimalus mekkida Sillamäe München Tumedat. Müügil Elava Õlu müügikohtades (minu ost sai tehtud Sütiste tee omast). Tegu on unikaalse kraamiga, sest Eesti turule seda ei toodeta (100% eksport). Viimati sai toda isendit Eestis mekkida vist 2008/09a.
    ostsin ka seda eile. väga mõnus ikka. Ja eestist saab seda isendit talviti ka Peppersackist.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Sai proovitud huvi pärast selliseid lõuna-ameerika pilsnere. esimene siis Argentina oma, teine Uruguai. suht ok. oli küll eelarvamus, et päris vesi, aga polnud. pudelid on muide pea liitrised neil

quilmes.jpg
    1107.jpg

Leave a comment:

• Tundmatu
    replied
    Liiter mu mälu baasilt oli 4,70.

Jook väärib nautimist
    Algselt postitanud kasutaja nikitheone poolt
    Tohoh, vahva. Mis hinnaga?

Leave a comment:

Töötlen...