Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

õlle joomine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Shparkz
    replied
    Kuidagi ei tundu hea idee..eelistaks nagu seda, et kraan ja klaas otseselt ei puutu üksteist.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Õlut?

Leave a comment:

• Solfice
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mg poolt
    eile jõin purgi carlsbergi, mis maitses nagu reovesi, enne pole siukest asja täheldanud.
    Purgi carla ongi kohutav sitt.

Leave a comment:

• žurnalist
    replied
    Algselt postitanud kasutaja nikitheone poolt
    täna sai foorumi patrickus rõvedat vaadirocki. mis puhul võib õlle veel rõveda maitsega tulla, va vaadi lõpp?
    Mõnikord on vaadi küljes olevad torud puhastamata ja hooldamata.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mg poolt
    huvitav, kas mahhima veel Benziini müüb, saaks kellegi üle ilgelt nalja teha.
    Oktoobris-novembris veel müüs.

Leave a comment:

• mg
    replied
    täna sai foorumi patrickus rõvedat vaadirocki. mis puhul võib õlle veel rõveda maitsega tulla, va vaadi lõpp?
    rokk ongi väga kõikuva kvaliteediga, higist kuni mõnusa peeruveeni.
    viimasel ajal(paar kuud äkki) on täitsa joodav olnud, vähemalt zavoodis.

karl on tolmumaitsega, mitte et see halb oleks.
    kuld on minu ära joodud keelele liiga maitsetu/vesine.
    orikat ja premmi ei kommenteeri.
    eile jõin purgi carlsbergi, mis maitses nagu reovesi, enne pole siukest asja täheldanud.
    huvitav, kas mahhima veel Benziini müüb, saaks kellegi üle ilgelt nalja teha.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    no Saku Ice tuleb tarbida ikka väga külmana

Leave a comment:

• MihkelK.
    replied
    Algselt postitanud kasutaja eika poolt
    Noh, ma ei ütleks, et Saku Originaalil, Saku Kullal, Saku Rockil, Saku on Ice`il ja Karl Friedrichil mingit erilist maitsevahet oleks.
    Kullal on mingi täiesti omapärane maitsenüanss täitsa olemas, Rock ja Karl on eelmistest selgelt mõrkjamad. Saku on aissi kohapealt on raskem kommenteerida, lahtunud orika pähe äkki tõesti läheks.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mõni koostisosa on natuke vana ja nii oi imelik maitse.

Leave a comment:

• nikitheone
    replied

Leave a comment:

• eika
    replied
    Noh, ma ei ütleks, et Saku Originaalil, Saku Kullal, Saku Rockil, Saku on Ice`il ja Karl Friedrichil mingit erilist maitsevahet oleks. Originaal on muidugi eriti nilbe ja püsib lahtisena paar minutit joodavana. Ma täiesti puusalt tulistades kahtlustan, et süüdi on see maagiline kristall-filtreerimine, mida Saku vahepeal üritas kõikide õlledega teha ja nüüd ainult Originaaliga tehakse.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Premm ja Originaal ühesugune pask. Jooge Rocki parem, see on õlle nimetust väärt õlu.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitanud kasutaja alehis poolt
    Miks sa siis üldse õlut jood? Vägistad endale vastutahtmist sisse ja oled hästi lõvi? Premmil ja Orikal on ikka selge maitsevahe, alkoholivabat õlut ei ole nii ammu joonud, et ei mäleta.
    Ringvaates oli millalgi keegi õllesommeljee, kes pidi vahet tegema Premiumil, Originaalil ja Baltika 0-l. Igatahes Premmi ja Orika eristamisega ta hakkama ei saanud. Tundus täiesti uskumatu, et kuidas ei tee vahet. Ma ise ka elus mõne õlle joonud ning tegin ka proovi ja ega see eristamine nii lihtne polnudki kui esmapilgul mõelda võib. Ikka üpris sarnase maitsega.

Leave a comment:

• SDK
    replied
    tervitan siin teemas Hansapäevadel koduõlut müünud (ja leti alt rahvale handsat pakkunud) Setu õllemeistrit. väärt kraam minu maitsmismeelele!

Leave a comment:

Töötlen...