Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
õlle joomine
Collapse
X
-
-
kuu aega tagasi
tegelt olen ma seda nüüd veel joond, kui soodukas(~70 centi) tuleb, siis ostaks.alekok on välja lasknud metsatöllu õlle.
kirjeldavad seda kui jõulist, iseloomuga bla, bla bla
mina ütleks, et kõige huvitavam õlu viimasel ajal. nimelt kolm esimest lonksu maitses nagu vaarikamahl ja kolm viimast nagu päris joodav õlu(tavaliselt on vastupidi).
et äkki peaks klaasi valama ja ootama pool tundi?Leave a comment:
-
Vahelduseks hipsterõlledele on turule tulnud ka uus mainstream õlle. Minu arust meh.

Pikemalt Gambrinuse õllepäevikus: http://tartugambrinus.blogspot.com/2...ard-lager.htmlLeave a comment:
-
-
Kohas saab ka seda.
Täitsa hüva rüübe.
Uus õlle"tehas" on taas lume alt välja sulanud. TANKER (http://www.tanker.ee/) on mustlaspruuliettevõte. Oma tehast nad ei oma, kuid retsept ja bränd kuuluvad neile. Pruulimiseks kasutavad nad Õllenaudi vahendeid. Nende esimene õlu "Kyte Peale" peaks olema Põrgus saadaval, kuid ise veel proovinud ei ole.Leave a comment:
-
Peale seda kui laupäval trehvasime, siis läksime prouaga Pudelisse ja proovisin vaadist Videviku.Üks hea foorumlane ütles mulle Dublineris, kui lõpetasime klaasid Abbotiga, et fakit, mis me seda sodi siin joome, lähme parem Drinki ja teeme mõned Videvikud, see on kõige parem õlu. No tegime. Oli hea õlu. Vaadist kahjuks ei olnud, aga käras pudelist ka. Hämmastavalt joodav nii kange ja nii vürtsise asja kohta. Pärast proovisime Vormsi märzenit ja ale'i ka, aga peale Videvikku ei olnud neil enam mingit maitset. Peab teisele katsele minema nendega.
Oli tõesti hüva kraam.
Siit ka küsimus- Kas seda mujal peale Drink Shopi ka kuskilt pudelis osta saab? Tahan mõned pudelid kingiks osta.Leave a comment:
-
Õllenaut ja Pöide lähenevad rukkile erineva nurga alt. Mida rukkiõlu kohta teadma peab on see, et seda ei valmistata 100% rukkist vaid mingi osa odrast asendatakse rukkiga. Pöide läheneb oma rukki õlule koduõlu nurga alt, kuid Õllenaut kalja nurga alt. Pöide mainib enda sildi peal veel nisu kasutamist. Ehk sama lähteaine, kuid erinevad õlud
Uus õlle"tehas" on taas lume alt välja sulanud. TANKER (http://www.tanker.ee/) on mustlaspruuliettevõte. Oma tehast nad ei oma, kuid retsept ja bränd kuuluvad neile. Pruulimiseks kasutavad nad Õllenaudi vahendeid. Nende esimene õlu "Kyte Peale" peaks olema Põrgus saadaval, kuid ise veel proovinud ei ole.Leave a comment:
-
Kuidas Pöide rukist Õllenaudi omaga võrdled? Muuseas, eile oli ETVs saaremaalase tegemistest juttu saates "Meie inimesed". Õlleteo nüanssidesse seal küll ei laskutud, aga huvitav ikkagi.Leave a comment:
-
Hull kevad, hull kevad! Vaevu jõuab öllevunts viimasest uuest väike ölletehase toodangust ära kuivada, kui juba pressib järgmine uksest sisse. Selle nädala uus tulija on Saaremaalt, Pöidest. Ja esiklapse nimeks on "Rukkiõlu". Huvitav miks mitte "Rukkiölu"? Oleks identiteedikam, hipsterlikum ehk? On kuidas on, aga peenete taani hipsterimaitsetega harjunud puuprill võib seda õlut juues shoki saada. Pole siin maitses lilli ega peent mändi ja troopilisi puuvilju vaid kõige ehedam rukkis. Ja natuke pärmi ka. Rukkileib vedelal kujul. Vajab natukene veel timmimist, aga muidu igati tip-top.
PS. Kas keegi oskab öelda, mis on saanud Hampelmann Breweryst? Võitsid siin auhindasid ja tegid jõuludel lärmi, aga mis neil tagatoas valmimas on?Leave a comment:
-
Üks hea foorumlane ütles mulle Dublineris, kui lõpetasime klaasid Abbotiga, et fakit, mis me seda sodi siin joome, lähme parem Drinki ja teeme mõned Videvikud, see on kõige parem õlu. No tegime. Oli hea õlu. Vaadist kahjuks ei olnud, aga käras pudelist ka. Hämmastavalt joodav nii kange ja nii vürtsise asja kohta. Pärast proovisime Vormsi märzenit ja ale'i ka, aga peale Videvikku ei olnud neil enam mingit maitset. Peab teisele katsele minema nendega.Leave a comment:
-
Nagu õlu kuiva kurku lause! Kui eelmine nädal astus Lehe Pruulikoda avalikkuse ette, siis see nädal (õigemini küll see nädalavahetus) tegi sama sammu Vormsi Õlu. Lajatavad 3 erineva sordiga: Märzen, Hele Laager ja Ale. Minu arvates kõik lahedalt nämmad. Mitte nii peened nagu Lehe vaid sellised maalähedasemad.
Tegelikult tuli eelmine nädal 3 uue sordiga lagedale ka Raasiku Õlletehas. Varasemast ajast on neil müügil Kodune Kali. Nemad on Elava Õlu oma pruulikoda. Minu proovitud neljast sordist julgen soovitada ainult kalja. Kõikidel õludel (Verner Hele, Vienna ja Märzen) olid küljes kerged pruulimisvead ja seisnud õlle ilmingud. Algajate asi anname aega atra seada.Leave a comment:
-
See oli minu arvates Tallinnas Põrgus müügil. Kindel pole, kuid jäi nagu eile silma.• Lõbus Njuufa, black India pale ale, alk 6,5% mahust
Maalehe andmetel müüakse neid järgmistes kohtades- Tartus Õllepood nr. 1, Tallinnas Drinkshop ning samuti käsitööõlut müüvatest baaridest ja pubidest. Samuti saab tooteid osta Järve, Kakumäe, Pirita, Ringtee ja Keila Selveritest.Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: