Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

õlle joomine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• mjaasa
    replied

Ei tea, kas asi oli selles, et ei saanud küllalt külmikus seista, kuid juua seda küll ei saanud. Tähendab sai, kuid maitselt meenutas meie pilkut. Natukene kallim ainult.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    A Le Coqi Extra seeriaga on lisa tulnud suveõllede valikusse. Lisatud on laim. Magusam, kui näiteks Tuborgi Cut ja tundub väga selle ingveriversiooni lähisugulane. Keelt lae alt lahti just ei päästa.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mjaasa poolt
    Kas Põhjala Rukkirääk ongi nii vahune õlu? Kui ma tavaliselt joon 0.3'seid pudelist, siis seda oli võimatu juua. Proovisin klaasi kallata, kuid vahtu oli rohkem kui asi väärt. Sattus mulle lihtsalt imelik eksemplar või ongi selline?
    Senised kogemused on positiivsed olnud. Liigset vahtu küll täheldanud pole.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Ei tohiks väga enam olla kui näiteks Virmalistel. Kuupäivä vaatasid, äkki oli üle?
    Vahel võib ka mingi veider partiinali olla. Sai just pühapäeval kamraadidega kõigile ring Uut Maailma näiteks ette pandud ja ühel täitsa teise tekstuuri tihedusega, kui teistel.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Kas Põhjala Rukkirääk ongi nii vahune õlu? Kui ma tavaliselt joon 0.3'seid pudelist, siis seda oli võimatu juua. Proovisin klaasi kallata, kuid vahtu oli rohkem kui asi väärt. Sattus mulle lihtsalt imelik eksemplar või ongi selline?

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Markko poolt
    Ja Eestis me ei joogi õlut
    Üle terve Baltikumi ja Venemaa võiks suurelt Carlsberg tirida. Aga Carlsberg on välismaa ja Saku on ikka see oma ja õige?

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitanud kasutaja jaalo poolt
    mis siin on eilesündinud koos ve, et ei oska normaalses suuruses pilte postitada

su pilt on nii pisike, ei näe lugeda

Leave a comment:

• jaalo
    replied
    mis siin on eilesündinud koos ve, et ei oska normaalses suuruses pilte postitada

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Mina appis ei näe ega saa ka kopeerida aadressi.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
    Koeral peab päris suur emm olema siis, et seda sealt näha oleks. Vihje, kopeeri pildi aadress ja ava uues aknas.Selle peale oleksid võinud ka ise tulla mitte kohe kisama pista.
    Ikka on pisike.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Koeral peab päris suur emm olema siis, et seda sealt näha oleks. Vihje, kopeeri pildi aadress ja ava uues aknas.Selle peale oleksid võinud ka ise tulla mitte kohe kisama pista.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Pane siis vähemalt mingi normaalsetes mõõtmetes pilt. Sellelt ei näe ju koeram*nnigi.

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Ja Eestis me ei joogi õlut

Leave a comment:

• zelee
    replied

Leave a comment:

• og
    replied
    nisukas.jpg
    Uuematest nisuõlledest on Säästumarketite lettidel saadaval leedu päritolu Beerville. Maksis ruts ja üheksa kopikat (+pant). Proovida pole veel jõudnud, kuid pidavat olema kehvem kui alekoki uus nisukas, mis samuti Leedus valmib.

Leave a comment:

Töötlen...