Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei tea, kas asi oli selles, et ei saanud küllalt külmikus seista, kuid juua seda küll ei saanud. Tähendab sai, kuid maitselt meenutas meie pilkut. Natukene kallim ainult.
A Le Coqi Extra seeriaga on lisa tulnud suveõllede valikusse. Lisatud on laim. Magusam, kui näiteks Tuborgi Cut ja tundub väga selle ingveriversiooni lähisugulane. Keelt lae alt lahti just ei päästa.
Kas Põhjala Rukkirääk ongi nii vahune õlu? Kui ma tavaliselt joon 0.3'seid pudelist, siis seda oli võimatu juua. Proovisin klaasi kallata, kuid vahtu oli rohkem kui asi väärt. Sattus mulle lihtsalt imelik eksemplar või ongi selline?
Senised kogemused on positiivsed olnud. Liigset vahtu küll täheldanud pole.
Ei tohiks väga enam olla kui näiteks Virmalistel. Kuupäivä vaatasid, äkki oli üle?
Vahel võib ka mingi veider partiinali olla. Sai just pühapäeval kamraadidega kõigile ring Uut Maailma näiteks ette pandud ja ühel täitsa teise tekstuuri tihedusega, kui teistel.
Kas Põhjala Rukkirääk ongi nii vahune õlu? Kui ma tavaliselt joon 0.3'seid pudelist, siis seda oli võimatu juua. Proovisin klaasi kallata, kuid vahtu oli rohkem kui asi väärt. Sattus mulle lihtsalt imelik eksemplar või ongi selline?
Koeral peab päris suur emm olema siis, et seda sealt näha oleks. Vihje, kopeeri pildi aadress ja ava uues aknas.Selle peale oleksid võinud ka ise tulla mitte kohe kisama pista.
Koeral peab päris suur emm olema siis, et seda sealt näha oleks. Vihje, kopeeri pildi aadress ja ava uues aknas.Selle peale oleksid võinud ka ise tulla mitte kohe kisama pista.
nisukas.jpg
Uuematest nisuõlledest on Säästumarketite lettidel saadaval leedu päritolu Beerville. Maksis ruts ja üheksa kopikat (+pant). Proovida pole veel jõudnud, kuid pidavat olema kehvem kui alekoki uus nisukas, mis samuti Leedus valmib.
Leave a comment: