Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
õlle joomine
Collapse
X
-
Halama peab. Isegi 1 sent Eesti kahe suurtootja poolt väljalastavale kraamile juurde on absoluutselt aktsepteerimatu. Lisaks annab see hetkel totaalses konkurentsipuuduses tegutsevatele kohalikele mikropruulijatele lihtsa ettekäände keevitada valmis mingi ekstravagantne rüübe, disainida sellele peen silt, panna nimeks Tiirane Bokser vms, lasta Ramsdenil FB-s paar head sõna öelda ning küsida 0.33se pudeli eest sujuvad 4 euri. Õnneks mul maja kõrval asetsev armeenlaste pisipood omab normaalset valikut Ukraina masstoodangut. Pole needki teab mis elamus, aga vähemalt läheb jeen suures osas kannatava rahva toetuseks.Leave a comment:
-
10 pudeli korral teeb see juba ühe õllepudeli raha. Mõtle tudengitele.Leave a comment:
-
-
peab minema:
"Ühtlasi aitab see uuel valitsusel leida katet valijaile antud lubadustele."
ideede puudus või mitte, aga
kusagilt tuleb see raha võttaLeave a comment:
-
Reform neelab alla, kuna irl ja sotsid panid selles seljad kokku. Sotse ei saa välja visata, sest irl läks suhe persse ning kesk on vigane pruut.
simpel.
rämedat ohv topicut-tume Kozel on tumeõlledest parim, mida olen joonud.Leave a comment:
-
Ei maksa muretseda, niikaua kui Reform võimul sellised seadused läbi ei lähe.Leave a comment:
-
Ja see tähendab umbes mõnda senti, eks?Leave a comment:
-
Mitteentusiastina avaldaks arvamust, et külm

on üks paremaid asju ever. Võibolla on tegelt spetsi jaoks jurr või mitte piisavalt hipsteriõlu. Dont't care. Ainult pool pudelit järgi ja ma olen mures, mis edasi saab.Leave a comment:
-
minul on tavaliselt vastupidi, sest Joomiseks kõlbab tegelikult iga õlu, niisama ei taha.Leave a comment:
-
Pelgulinna päevalt leidsin veel sellise tegelase: Nanopruul. Mekkimisringi järel said Pelgulinna õlu ja Raudne IPA küll thumbsupi. Saazon jäi minu maitse jaoks pisut vesiseks ja ootamatult sõnnikulõhnaseks. Raha küsiti 1.50 0,33 pudeli eest.
E: teisel maitsmisringil oli PLÕ rohkem nagu buratino limonaad.. erinevad laarid või lihtsalt suur janu esimesel mekkimisel?
Iga õlle jaoks on oma aeg ja koht. Paar suve tagasi istusime kohalike kalameestega Kihnu külapoe taga, jõime sooja Waltrit ja sõime suitsulesta. Oli väga helge päev. Õhtul oli kultuurimajas simman, seal jõime loomulikult Laua viina. When in Rome...Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: