Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dannar Vaata postitust
    Sa pead natuke rumal olema, kui sa siit midagi muud ootasid.
    Tead ennem veidi vaata ja mõtle selle postituse üle ja siis tule rääkima.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
      Saage neist kartulitest üle, see on nagu kõige pseudom probleem üldse, mida viimasel ajal kuuldud on.
      asi pole mitte kartulis kui põllusaaduslikus produktis,vaid selles kuidas ja mis pärast nad kasutusse jõudsid, rohkem märgilise tähendusega, sümbolina praeguse linnavõimule. sellest saab üle aga ainult siis, kui saab teatud inimhulgal küllalt sellest, et nad nii müüdavad ja mõjutatavad on, et paha hakkab.

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
        et paha hakkab.

Sa kujutad ette kui paha hakkab nendest "kartulivendadest"? Iga asja peale öeldakse lihtsalt mingi kartul ja Savisaar on pede.

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
          asi pole mitte kartulis kui põllusaaduslikus produktis,vaid selles kuidas ja mis pärast nad kasutusse jõudsid, rohkem märgilise tähendusega, sümbolina praeguse linnavõimule. sellest saab üle aga ainult siis, kui saab teatud inimhulgal küllalt sellest, et nad nii müüdavad ja mõjutatavad on, et paha hakkab.
          Kardulad küll nüüd mingit paljutähenduslikku märki endas ei oma. Pigem on keskerakonna probleem ikka täielik sisedialoogi puudumine ja sellega seonduv ühe inimese kultus. See aga muudab selle situatsiooni natuke ebameeldivaks. Kahjuks ilmselt alahinnatakse inimesi ja nii jaurataksegi mingitest kartulitest ja asjadest, sest ilmselt, nagu sinust näha, on ka inimesi, kes tõesti ütlevad end selle põhjal hääletavat.
          Samas olen ma täiesti kindel, et Savisaar on linnapeana parem, kui seda oleks olnud Pentus, kellel puudub igasugune kogemus, igasugune karisma, igasugune võim. Tema oleks olnud tõenäoliselt lihtsalt väike mutrike ja selles mõttes oli mul hea meel, et tema ei võitnud. Pihl on poliitiliselt rumal, aga väga võimukas, Laari võitu ei uskunud ka keegi. Nii et muud üle ei jäänudki, linna arengule on ilmselt Savisaar üsna optimaalne valik, kuid kui Savisaar peaks riigis võimule tulema, siis ausalt öeldes mina kardaks väga.

Kommentaar

Edgar on siis nüüd amtlikult viljatu
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

varsti on tõesti häbi olla Euroopas eestlane, kui meil on sellised juhid - http://uudised.err.ee/index.php?06188445

+ nüüd siis see Pihli teema, Ansipis sõnelus sel teemal Soosaarega jne.

aaaarrrgghhhh

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                varsti on tõesti häbi olla Euroopas eestlane, kui meil on sellised juhid - [url]http://uudised.err.ee/index.php?06188445[/url
                Kõige haigem on muidugi Savisaar vabandus. "Meil läheb seda raha Talinna TV jaoks vaja." Ehk nüüd inimesed mõistavad, millise sita savka kokku keeranud on.

Kommentaar

Ärge hädaldage, kolige Eestist minema kui ei meeldi!
                  Maailm suur ja lai, küll ka leiate sobiva koha enda jaoks.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                    Ärge hädaldage, kolige Eestist minema kui ei meeldi!
                    Maailm suur ja lai, küll ka leiate sobiva koha enda jaoks.
                    mida sa tõusik plärtsud siin! me juba kõik teame, et elad austraalias!
                    oled küll lahe mees, oled oled
                    kurat, jää juba vait
                    GO POTTERS!!!

Kommentaar

Algselt postitas Chuck Norris Vaata postitust
                      mida sa tõusik plärtsud siin! me juba kõik teame, et elad austraalias!
                      oled küll lahe mees, oled oled
                      kurat, jää juba vait

jajah, Rein

INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                        jajah, Rein
                        kust sul see pilt kohe nii naksti võtta oli?
                        ma ei usu et sa ise photoshoppasid.

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                          kust sul see pilt kohe nii naksti võtta oli?
                          ma ei usu et sa ise photoshoppasid.
                          äkki guugel -> tsakk norris ja kängaruu ?
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                            äkki guugel -> tsakk norris ja kängaruu ?
                            chucki puhul ma ei imesta jah, seal leiab chucki isegi piparkoogiga ühelt pildilt kui vaja. nii tegija on see mees.

Kommentaar

ma ei saa aru ,miks Edgar Savisaar ei ole Eestimaa uhkuse zürii esimees?

Kommentaar

Maanda oma pingeid: http://www.faceinhole.com/show.asp?i...57d9c14d51b29f

Kommentaar

Working...
                                X