Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ballack Vaata postitust
    1. mingeid cheat koode pole?
    2. Kaua ma pean taguma et tal pea otsast tuleks või midagi?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
      1. mingeid cheat koode pole?
      2. Kaua ma pean taguma et tal pea otsast tuleks või midagi?
      Ei tea, kui piisavalt taguda siis miskised sinikad tulid tal näkku vaikselt. Ei usu, et pea otsast tuleb ka peale 5000 lööki.

Kommentaar

sain oma postkasti sellise kirjakese.

teema: aastalõpu palve

sisu:

Aastalõpu palve!

Kallis Jeesuse Lapsuke, sel aastal võtsid Sa enda juurde mu lemmiklaulja Michael Jacksoni, mu lemmiku nāitleja Patrick Swayze, mu lemmikuima näitlejanna Farrah Fawcetti ja Brittany Murphy … ja minu lemmiku luuletaja, Alda Merini! Tahtsin Sulle öelda, et mu lemmikpoliitik on Edgar … Ja et see aasta pole veel läbi!...

Kommentaar

Parem näopool ei lähegi siniseks?

E: see tekitab veel suuremat ängi, peksad ja peksad aga see raib evaatab ikka oma lollaka näoga

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
            Parem näopool ei lähegi siniseks?

E: see tekitab veel suuremat ängi, peksad ja peksad aga see raib evaatab ikka oma lollaka näoga
            Läheb läheb Iga löök tekitab midagi...mõni kiiremini mõni aeglasemalt.

Kommentaar

Parbuse laul

Kommentaar

Minu Savisaare folderis on 95 pilti, mitu on teil?

Kommentaar

Kommentaar

Vabariigi aastapäevast ei hakka rääkimagi kus oma talu sünnipäeva riigi omast tähtsamaks jälle peab aga noh jälle midagi: http://www.delfi.ee/news/paevauudise...84021&l=fplead

Kommentaar

Vabariigi aastapäevast ei hakka rääkimagi kus oma talu sünnipäeva riigi omast tähtsamaks jälle peab aga noh jälle midagi: http://www.delfi.ee/news/paevauudise...84021&l=fplead
                      Ja mis sellest? See on suur pidu v2? Te mäletate ainult need asju mida ise tahate, aga ma ei hakka teiega siin vaidlema, teid on siin liiga palju ))
                      Te üldse ei muutu inimesed, peate juba teisest nurgast elule ka oskama vaadata...

Jah, unustasin mida ise tahtsin öelda, damn..
                      FCLT.EU
                      ----------------------------------------------------------------------
                      Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™

Kommentaar

Algselt postitas North Vaata postitust
                        See on suur pidu v2?
                        Tahad sa sellest PEOST lähemalt rääkida? Kelle jaoks on see pidu, kelle jaoks on see mälestamine nagu ma näen. Kahju, et sellise mõttemaailmaga inimesi on veel alles kelle jaoks tsiviilinimeste pommitamine on positiivne nähtus ja pidu.

Nii tragöödiline sündmus jätab tipp poliitiku külmaks...njah...rääkimata Eesti Vabariigi iseseisvumisest.

Selle lause peale: "Te mäletate ainult need asju mida ise tahate" ütlen ma vaid seda, et otseloomulikult mäletame me seda, mis Eestile on tähtis. Me oleme Eestis ja mälestame seda mis siin on toimunud mitte seda mis kusagil Aafrikas või Lõuna-Ameerikas on toimunud 1000 aastat tagasi. Kui me peaks kõike seda tegema siis iga jumala päev peaks pidu panema ja samal hetkel mälestama.

Kommentaar

Sa tahtsid öelda, et Eestile on kasulik seda mäletada. Khmm, kuidas võiksid pommi lasta, aga Vanalinn jäi terveks?

Ja nägu ma tean, pommitati, et vaenlast tappa, mitte tsiviilisikud.
                          FCLT.EU
                          ----------------------------------------------------------------------
                          Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™

Kommentaar

Te üldse ei muutu inimesed, peate juba teisest nurgast elule ka oskama vaadata...
                            Mis nurga alt? Kommunistid olid toredad ja päästsid kogu maailma fašismist? Käi vahepeal ajaloo tunnis näiteks. Saad targemaks kui Russia Todayd vaadates.

Küüditati ka ju selleks, et kulakuid ja klassivaenlasi hävitada...

Kommentaar

Sa tahtsid öelda, et Eestile on kasulik seda mäletada. Khmm, kuidas võiksid pommi lasta, aga Vanalinn jäi terveks?

krt see on mu lemmik postitus! väga õige ära luba ajaloo väänajatest sitapeadel ja fashistidel labastada nõukogude punaarmeed! 9. ndal mail ikka näeme?

Kommentaar

Iššand. Kui palju neid vaenlasi oli siis Tallinnas sel hetkel ja kus keda tappa? Kas mitte paremini ei saa pihta konvoidele mis on kusagil kaugel väljaspool linna mitte paarile tegelasele kes majja varjuvad ja seetõttu rohkem pomme vaja läheb et neid tappa? Kui täpselt sai tolleaegsete lennukitega pommitada (oled sa ikka teadlik tolleaegse sõjatehnika võimekusest?)? Kui strateegiliselt tähtis see oli arvestades vaenlase hulka, et teha maatasa ülisuur osa linnast (tsiviilhoonetest)? Täpselt sama süsteem oli mis toimus Dresdenis lääneliitlaste poolt...pommitati spetsiaalselt tsiviilehitisi......elupiirkondasid mitte tehaseid, eesmärgiga inimestel moraali langetada, vähendada tootmist sellega, et kui pole ressurssi (antud juhul töölised, kes oma maju hakkasid ehitama uuesti) siis ei saa toota aga kui hävitad tehase siis saad selle väga kiirelt püsti panna suvalisse kohta. Nõukogude vägede jaoks oli vaenlane ka tsiviilelanik. Vägistati naisi ja tapeti suvalt. Taktika oli neil lihtne...mida rohkem hirmu külvad seda vähem julgust on inimestel nõukogude vägedele vastu hakata, et iseseisvust saada. Miks pommitati pimedal ajal kui õhutõrjet linnas polnud? Kas taheti midagi varjata sellega?

Miks nõukogude ajal levis jutt, et Saksamaa pommitas Tallinnat mitte punaarmee ja seda räägivad siiani päris paljud venelased kes usuvad nõukogudeaja ajalugu? Just seepärast, et pommitati elumaju mitte militaarobjekte mida oli olematult vähe tol hetkel. Vanalinn...visates pommi puumajadele või peenemate seintega hoonetele kui keskajaehitised on võimalik palju rohkem elanikke tappa. Vanalinn sai samuti pihta Kas sa pole siis näitustel käinud kus fotosid on näidatud tollest ajast?

Ma ütlen jätkuvalt. Me oleme Eestis ja meie tähistame seda, mis on Eesti jaoks hea ja mälestame seda, mis on Eesti jaoks halb olnud. Nii nagu USA ei mälesta küüditamisi Eestis, samuti ei pea meie pidu ja ei lehvita USA lippusid USA iseseisvuspäeva puhul. See on meie kultuur ja ajalugu mida meie väärtustame. Venemaal on oma kultuur ja ajalugu mida nemad väärtustavad. USA'l on oma kultuur ja ajalugu mida nemad väärtustavad jne. Lihtne ja loogiline. Millest sa aru ei saa?

Kommentaar

Working...
                                X