Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pokker Internetis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Martin Vaata postitust
    nagu keegi teine siit oskaks
    selline bluffimine juba käib ...
    kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

irw kui ma pokkerit mängima hakkasin siis ,esimese laksuga võitsin 3nda koha 100$ freerollis ma teadsin mis kokku vaja saada jne(5 kaardi pokkerit olin mänginud)aa joppasin holdemis täielikult....mängu jooksul mingi 50-60 all inni

Kommentaar

Algselt postitas crimeman2 Vaata postitust
        irw kui ma pokkerit mängima hakkasin siis ,esimese laksuga võitsin 3nda koha 100$ freerollis ma teadsin mis kokku vaja saada jne(5 kaardi pokkerit olin mänginud)aa joppasin holdemis täielikult....mängu jooksul mingi 50-60 all inni
        paljud v6idavad lotot m2ngides

Kommentaar

Eile olin ise esimest korda külmas pakis, kui AA vs KK vs QQ läksid preflopis all-in. Q laksas ära ja minu KK jäi tühjade pihkudega. Huvitaval kombel tulid esikolmikusse siiski kõik selles käes osalenud mängijad. (sng)
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Hea küll topsid. Spekullige. SNG AQ/AK ükskõik millise blindi peal. Mida teha:
            a) vastased ainult limbivad
            b) min. raise kuskilt
            c) standard raise(3BB) late positionilt
            1. AQ ja laksad emanda ära [kui callid]
            2. AK ja suht tühi väli(no paneme 772 lukku) [kui callid]
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Ma ei saa su küsimusest aru ja mis situatsiooni ajal M on?
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                Ma ei saa su küsimusest aru ja mis situatsiooni ajal M on?
                M? Blindide suurus? Noh, mingi algus kuni pre-bubble. Sest noh, bubble'i ajal tuleb ikka suruda neid nööpe, SU-RU-DA!
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                  Hea küll topsid. Spekullige. SNG AQ/AK ükskõik millise blindi peal. Mida teha:
                  a) vastased ainult limbivad
                  b) min. raise kuskilt
                  c) standard raise(3BB) late positionilt
                  1. AQ ja laksad emanda ära [kui callid]
                  2. AK ja suht tühi väli(no paneme 772 lukku) [kui callid]
                  meil on teadmata veel:

1) 3bb stacki suurus
                  2) eelnev mulje tema mängust jne.
                  3) kas ta registreerus turniiriga samal päeval
                  4) kas ta suitsetab
                  5) kas ta on vutifänn

aga noh, pakuks lampi, et tal on mingi midpair
                  Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

M? Blindide suurus? Noh, mingi algus kuni pre-bubble. Sest noh, bubble'i ajal tuleb ikka suruda neid nööpe, SU-RU-DA!
                    M on stacki suurus jagatud blindid ja ante. Vastavalt sellele on ju ka tegevus. Ehk kui M on üle 20, siis ei pea eriti närvitsema, alla kümne võid juba fold-push peale minna. Seega vastavalt selle ka vastus, kusjuures veidi oluline ka vastaste arv.

Ma ei oska paremini vastata

Kommentaar

No stäkid on üldjuhul more-or less samad. Ja kuni pre-bubble'ini ongi see MArtini M üle 20. Vastaste arv on üldjuhul olnud 7-10. Limpe on olnud sees nii kuni 5. Ma enam vähem oma välja koksamiste(nõrgima külje suhtes) võtsin sellise küsimus.

Niipalju infot, et asi oleks täiesti üheselt vastatav, ma ka anda ei oska.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

...pre-bubble'ini ongi see MArtini M üle 20.
                        Päris gay IMHO.
                        "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                          Päris gay IMHO.
                          Ära kadetse. Kui M on 20, siis jätkub mitmele.

Kommentaar

Mnjah, kui ikka oled shortstäkkinud läbi kogu oma elu, et kuidas siis mitte kade olla.
                            "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                              Mnjah, kui ikka oled shortstäkkinud läbi kogu oma elu, et kuidas siis mitte kade olla.
                              Shortstack. Fak you. Põlgus. Viha.

Kommentaar

Oot. Me räägime nüüd pokkerist või peenistest või mis? Ma olen suhteliselt lost...

Kommentaar

Working...
                                X