Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Annelinna Lidli parklas autos olnud, aga muidu vähemalt mingid töötajad pidid rahul olema vs mõni muu asutus teenindussektoris võimis. Haa ja emmist mõne särgi lihtsalt ostnud, keskkonnavaenulik või mitte, aga päris kaua vastu pidanud.
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSuurim off - meta asi Lidli suhtes on minu jaoks kodumaise kaubasegmendi saadavus - pole käinud veel, aga palju kuulnud kuidas selle kodumaise toorainega on seal pigem kehvad lood. Barbora ja Prisma/Selveri lahendus töötab minu jaoks hetkel kõige paremini.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustLidl on selline IKEA moodi asi - nii teadmatule kui ka teadlikule ostjale hea koht (erinevatel põhjustel siis), mis otsib uudseid lahendusi.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Lidl on selline IKEA moodi asi - nii teadmatule kui ka teadlikule ostjale hea koht (erinevatel põhjustel siis), mis otsib uudseid lahendusi.
Leave a comment:
-
Suurim off - meta asi Lidli suhtes on minu jaoks kodumaise kaubasegmendi saadavus - pole käinud veel, aga palju kuulnud kuidas selle kodumaise toorainega on seal pigem kehvad lood. Barbora ja Prisma/Selveri lahendus töötab minu jaoks hetkel kõige paremini.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTundub selline eriti vaeste pood.
Leave a comment:
-
Tundub selline eriti vaeste pood.
Tegelikult on asi lihtsam. Tundus lihtsalt naljakas asi lubada, kuna ma isegi ei tea täpselt, kuskohas need asuvad.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa tegin naisisikuga kokkuleppe, et me ei lähe mitte kunagi Lidlisse. Ses osas on Google Maps legit äpp!
Leave a comment:
-
Ma tegin naisisikuga kokkuleppe, et me ei lähe mitte kunagi Lidlisse. Ses osas on Google Maps legit äpp!
Leave a comment:
-
Google Maps saab aru öödest, äädest ja muidu estonski jasõki käskudest (sihtkohtadest), kuid Lidl'i osas saadab suvalisse kohta või ütleb, eesti keeles "sorry".
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: