Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

Kapsahautis ju mingi max vaeste inimeste söök? Sa väga mix signal persoon.
    Võtad koduse hakkliha asemel ühe Stockmannis hakitud tenderloini tüki ja tunned end kohe paremini.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

Ma teen päris legit tasemel kapsahautist. Tekkis isu ja, noh, kuna ma pidin täna veidi Sõle-Kopli nurgal aega veetmas, siis käisin ka Maximas ajaviiteks kapsaid vaatamas. Kõige suurem oli veits üle kolme kilo ja täielik titekas.

Lisaks täpsustan, et ma teen asju, milles ma olen hea või mis mulle meeldib.

Poes käimine ei meeldi.
    Koristamine ei meeldi.

Süüa teha meeldib.

Restoranis ka ei käi kolm korda päevas.
    Kapsahautis ju mingi max vaeste inimeste söök? Sa väga mix signal persoon.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Kusjuures üldse tekitab küsimusi, et mida mōnuagent kapsaga üldse kodus teeb, sest ma arvan ta läheb praegu mu jutupeale kööki ja avastab, et tal on pliit. Vend, kes sööb igapäev kolm korda restos tellib järsku maximast kilogrammide viisi kapsast?? Ma ei suuda välja mōelda, et mis teema sellega on.
    Ma teen päris legit tasemel kapsahautist. Tekkis isu ja, noh, kuna ma pidin täna veidi Sõle-Kopli nurgal aega veetmas, siis käisin ka Maximas ajaviiteks kapsaid vaatamas. Kõige suurem oli veits üle kolme kilo ja täielik titekas.

Lisaks täpsustan, et ma teen asju, milles ma olen hea või mis mulle meeldib.

Poes käimine ei meeldi.
    Koristamine ei meeldi.

Süüa teha meeldib.

Restoranis ka ei käi kolm korda päevas.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas El President Vaata postitust

kas usaldusväärset köögitüdrukut ei saaks palgata, kui ise poes-turul käia ei viitsi? jääks see kapsajama ära.
    Kusjuures üldse tekitab küsimusi, et mida mōnuagent kapsaga üldse kodus teeb, sest ma arvan ta läheb praegu mu jutupeale kööki ja avastab, et tal on pliit. Vend, kes sööb igapäev kolm korda restos tellib järsku maximast kilogrammide viisi kapsast?? Ma ei suuda välja mōelda, et mis teema sellega on.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas El President Vaata postitust

kas usaldusväärset köögitüdrukut ei saaks palgata, kui ise poes-turul käia ei viitsi? jääks see kapsajama ära.
    No ma nagu eeldasingi, et ma tellin teenuse, maksan selle eest ja mind ei üritata püsivalt mingi skämmiga nussida.

Ja koristamisest ja poes käimisest rääkides, siis igas juhtimiskoolituses öeldakse, et inimesed peaksid tegema seda, milles nad on head. Inimtüübid on erinevad ja koristamine meeldib inimestele, kellel on väga struktureeritud mõtlemine. Ehk võtavad ükshaaval samm-sammult ette, mida nad teevad. Mina olen väga struktuurivaba inimene ja ma hüppan ühelt asjalt teisele. Ehk mul koristab professionaalne koristaja korteri ära 3,5 tunniga. Ta teeb seda efektiivselt, oskuslikult, vahendid on endalt võtta. Ma maksan selle eest 40 eurot. Mina koristaks seda kõvasti-kõvasti kauem.
    Ma kirjutan kaks korda kuus ühe ajalehe kultuuriküljele filmiarvustust. See on 4000 märki. See võtab minult kirjutamisaega umbes pool tundi. Tõsi, filmi vaatamine võtab umbeskaudu kaks tundi. Ma saan selle kirjutise eest 50 eurot. Sel ajal, kui ma vaatan filmi, kirjutan arvustuse ja mölutan pool tundi, teeb koristaja mu korteri korda. Jään mõne euroga plussigi.

Ehk ma tahaksin saada teatud asjadelt korralikku teenust, et ma ei peaks kulutama enda aega asjadele, kus ma olen esiteks maru ebaefektiivne. Teiseks pole mul autot, mistap peaksin mingeid asju käe otsas vedama (ma lasen barborast tuua üldiselt kartulid, Värska vee kuuspaki ja muu säärase, mis võib nurgas/kapis mõne aja seista). Sellest ka siis antud hetkel mõningane pahameel, et kui teenus on üldiselt hea ja korralik, siis miks peab mingite üleelusuuruste viljadega jamama.

Leave a comment:

• El President
    replied

Sa koristad ka ise v?

probleemist ma muidugi saan aru, et kaupmehed üritavad igal võimalusel huiata. selles osas pole veebipoed mingi erand.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Siis võtke jalad persealt välja ja minge käige poes. Vabakasvatuse suhkruvatilaped... tra ma ei või noh
    Sa koristad ka ise v?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Siis võtke jalad persealt välja ja minge käige poes. Vabakasvatuse suhkruvatilaped... tra ma ei või noh

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Vaata, ses osas, et ma olen siiski elus kapsaid näinud. Aga sellist kobakat, kui mulle tuli, ma varem pole näinud. Kui see oleks esmakordne shit, siis okei, aga e-poes on selline huiamine suhteliselt süsteemne.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Okei, aga see ju summat ei muuda, st nende programmis ongi 1 kapsas = 3 kilo. Pluss kui 4,5 kilo saatsid, siis ülekilode eest raha juurde ka ju ei küsita.

Artiklit ma muidugi ei ole lugenud

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    A kuidas saab Barborast ühe kapsa üldse tellida? Mulle annab miinimum 3kg, vōta vōi jäta.
    Seal saab muuta kas tk v kg

Leave a comment:

• vtp
    replied
    A kuidas saab Barborast ühe kapsa üldse tellida? Mulle annab miinimum 3kg, vōta vōi jäta.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Sööda aknast tuvidele?
    Keegi võib alla surnuks jääda.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied

Tere, geeniused.
    Ma ostan umbes rohelisi asju värskelt. Eeldusega, et teen ühe supi, ühe hautise ja siis on läbi. Mingi nädal aega kapsast õgida, kuna e-pood on ilgelt geniaalne enda arvates ja lükkavad tuima molliga kõige suurema kapsa sulle, see pole kosher. Samamoodi ei ole kosher, kui antakse kilo sibula asemel sulle mädanenud sibulaid. Või siis kilo õunte pähe neid kõige tooremaid pabulaid. Ka kapsas pole teab mis kallis, eks. Lihtsalt põhimõttes on asi, et kui mingi kuradi kaubakett käitub nagu munn, siis võib neile ka öelda, et nad on kind of munnid, mitte kolistada riiulisse kapsahautiste õpikut lahti kerima või sügavkülma riivkapsast täis toppima. Eks. Eriti, kui neljakilone kapsas on üsna, noh, kivikõva ja mitte kõige värskemalt peenralt tulnud.
    Sööda aknast tuvidele?

Leave a comment:

• El President
    replied

Tere, geeniused.
    Ma ostan umbes rohelisi asju värskelt. Eeldusega, et teen ühe supi, ühe hautise ja siis on läbi. Mingi nädal aega kapsast õgida, kuna e-pood on ilgelt geniaalne enda arvates ja lükkavad tuima molliga kõige suurema kapsa sulle, see pole kosher. Samamoodi ei ole kosher, kui antakse kilo sibula asemel sulle mädanenud sibulaid. Või siis kilo õunte pähe neid kõige tooremaid pabulaid. Ka kapsas pole teab mis kallis, eks. Lihtsalt põhimõttes on asi, et kui mingi kuradi kaubakett käitub nagu munn, siis võib neile ka öelda, et nad on kind of munnid, mitte kolistada riiulisse kapsahautiste õpikut lahti kerima või sügavkülma riivkapsast täis toppima. Eks. Eriti, kui neljakilone kapsas on üsna, noh, kivikõva ja mitte kõige värskemalt peenralt tulnud.
    sellepärast ma käingi ise poes, mitte ei telli netist. kui kapsad on liiga suured, siis ei osta... naise sõbranje kaudu tean, et koju tellides oleks pea iga kord pärast närv must. samal päeval aeguv kraam jne.

ps. korra huvi pärast Rimist tellisin koroona ajal. siis oli ok. järel käisin ise, sest ega ei viitsi mingit kullerit kodus oodata 2 päeva.

Leave a comment:

Working...
X