Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Võtad koduse hakkliha asemel ühe Stockmannis hakitud tenderloini tüki ja tunned end kohe paremini.
-
Kapsahautis ju mingi max vaeste inimeste söök? Sa väga mix signal persoon.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Ma teen päris legit tasemel kapsahautist. Tekkis isu ja, noh, kuna ma pidin täna veidi Sõle-Kopli nurgal aega veetmas, siis käisin ka Maximas ajaviiteks kapsaid vaatamas. Kõige suurem oli veits üle kolme kilo ja täielik titekas.
Lisaks täpsustan, et ma teen asju, milles ma olen hea või mis mulle meeldib.
Poes käimine ei meeldi.
Koristamine ei meeldi.
Süüa teha meeldib.
Restoranis ka ei käi kolm korda päevas.
Leave a comment:
-
Ma teen päris legit tasemel kapsahautist. Tekkis isu ja, noh, kuna ma pidin täna veidi Sõle-Kopli nurgal aega veetmas, siis käisin ka Maximas ajaviiteks kapsaid vaatamas. Kõige suurem oli veits üle kolme kilo ja täielik titekas.Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Kusjuures üldse tekitab küsimusi, et mida mōnuagent kapsaga üldse kodus teeb, sest ma arvan ta läheb praegu mu jutupeale kööki ja avastab, et tal on pliit. Vend, kes sööb igapäev kolm korda restos tellib järsku maximast kilogrammide viisi kapsast?? Ma ei suuda välja mōelda, et mis teema sellega on.
Lisaks täpsustan, et ma teen asju, milles ma olen hea või mis mulle meeldib.
Poes käimine ei meeldi.
Koristamine ei meeldi.
Süüa teha meeldib.
Restoranis ka ei käi kolm korda päevas.
Leave a comment:
-
Kusjuures üldse tekitab küsimusi, et mida mōnuagent kapsaga üldse kodus teeb, sest ma arvan ta läheb praegu mu jutupeale kööki ja avastab, et tal on pliit. Vend, kes sööb igapäev kolm korda restos tellib järsku maximast kilogrammide viisi kapsast?? Ma ei suuda välja mōelda, et mis teema sellega on.Algselt postitas El President Vaata postitust
kas usaldusväärset köögitüdrukut ei saaks palgata, kui ise poes-turul käia ei viitsi? jääks see kapsajama ära.
Leave a comment:
-
No ma nagu eeldasingi, et ma tellin teenuse, maksan selle eest ja mind ei üritata püsivalt mingi skämmiga nussida.Algselt postitas El President Vaata postitust
kas usaldusväärset köögitüdrukut ei saaks palgata, kui ise poes-turul käia ei viitsi? jääks see kapsajama ära.
Ja koristamisest ja poes käimisest rääkides, siis igas juhtimiskoolituses öeldakse, et inimesed peaksid tegema seda, milles nad on head. Inimtüübid on erinevad ja koristamine meeldib inimestele, kellel on väga struktureeritud mõtlemine. Ehk võtavad ükshaaval samm-sammult ette, mida nad teevad. Mina olen väga struktuurivaba inimene ja ma hüppan ühelt asjalt teisele. Ehk mul koristab professionaalne koristaja korteri ära 3,5 tunniga. Ta teeb seda efektiivselt, oskuslikult, vahendid on endalt võtta. Ma maksan selle eest 40 eurot. Mina koristaks seda kõvasti-kõvasti kauem.
Ma kirjutan kaks korda kuus ühe ajalehe kultuuriküljele filmiarvustust. See on 4000 märki. See võtab minult kirjutamisaega umbes pool tundi. Tõsi, filmi vaatamine võtab umbeskaudu kaks tundi. Ma saan selle kirjutise eest 50 eurot. Sel ajal, kui ma vaatan filmi, kirjutan arvustuse ja mölutan pool tundi, teeb koristaja mu korteri korda. Jään mõne euroga plussigi.
Ehk ma tahaksin saada teatud asjadelt korralikku teenust, et ma ei peaks kulutama enda aega asjadele, kus ma olen esiteks maru ebaefektiivne. Teiseks pole mul autot, mistap peaksin mingeid asju käe otsas vedama (ma lasen barborast tuua üldiselt kartulid, Värska vee kuuspaki ja muu säärase, mis võib nurgas/kapis mõne aja seista). Sellest ka siis antud hetkel mõningane pahameel, et kui teenus on üldiselt hea ja korralik, siis miks peab mingite üleelusuuruste viljadega jamama.
Leave a comment:
-
kas usaldusväärset köögitüdrukut ei saaks palgata, kui ise poes-turul käia ei viitsi? jääks see kapsajama ära.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Sa koristad ka ise v?
probleemist ma muidugi saan aru, et kaupmehed üritavad igal võimalusel huiata. selles osas pole veebipoed mingi erand.
Leave a comment:
-
Sa koristad ka ise v?Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSiis võtke jalad persealt välja ja minge käige poes. Vabakasvatuse suhkruvatilaped... tra ma ei või noh
Leave a comment:
-
Siis võtke jalad persealt välja ja minge käige poes. Vabakasvatuse suhkruvatilaped... tra ma ei või noh
Leave a comment:
-
Vaata, ses osas, et ma olen siiski elus kapsaid näinud. Aga sellist kobakat, kui mulle tuli, ma varem pole näinud. Kui see oleks esmakordne shit, siis okei, aga e-poes on selline huiamine suhteliselt süsteemne.
Leave a comment:
-
Okei, aga see ju summat ei muuda, st nende programmis ongi 1 kapsas = 3 kilo. Pluss kui 4,5 kilo saatsid, siis ülekilode eest raha juurde ka ju ei küsita.
Artiklit ma muidugi ei ole lugenud
Leave a comment:
-
Seal saab muuta kas tk v kgAlgselt postitas vtp Vaata postitustA kuidas saab Barborast ühe kapsa üldse tellida? Mulle annab miinimum 3kg, vōta vōi jäta.
Leave a comment:
-
A kuidas saab Barborast ühe kapsa üldse tellida? Mulle annab miinimum 3kg, vōta vōi jäta.
Leave a comment:
-
Keegi võib alla surnuks jääda.Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Sööda aknast tuvidele?
Leave a comment:
-
Sööda aknast tuvidele?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Tere, geeniused.
Ma ostan umbes rohelisi asju värskelt. Eeldusega, et teen ühe supi, ühe hautise ja siis on läbi. Mingi nädal aega kapsast õgida, kuna e-pood on ilgelt geniaalne enda arvates ja lükkavad tuima molliga kõige suurema kapsa sulle, see pole kosher. Samamoodi ei ole kosher, kui antakse kilo sibula asemel sulle mädanenud sibulaid. Või siis kilo õunte pähe neid kõige tooremaid pabulaid. Ka kapsas pole teab mis kallis, eks. Lihtsalt põhimõttes on asi, et kui mingi kuradi kaubakett käitub nagu munn, siis võib neile ka öelda, et nad on kind of munnid, mitte kolistada riiulisse kapsahautiste õpikut lahti kerima või sügavkülma riivkapsast täis toppima. Eks. Eriti, kui neljakilone kapsas on üsna, noh, kivikõva ja mitte kõige värskemalt peenralt tulnud.
Leave a comment:
-
sellepärast ma käingi ise poes, mitte ei telli netist. kui kapsad on liiga suured, siis ei osta... naise sõbranje kaudu tean, et koju tellides oleks pea iga kord pärast närv must. samal päeval aeguv kraam jne.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Tere, geeniused.
Ma ostan umbes rohelisi asju värskelt. Eeldusega, et teen ühe supi, ühe hautise ja siis on läbi. Mingi nädal aega kapsast õgida, kuna e-pood on ilgelt geniaalne enda arvates ja lükkavad tuima molliga kõige suurema kapsa sulle, see pole kosher. Samamoodi ei ole kosher, kui antakse kilo sibula asemel sulle mädanenud sibulaid. Või siis kilo õunte pähe neid kõige tooremaid pabulaid. Ka kapsas pole teab mis kallis, eks. Lihtsalt põhimõttes on asi, et kui mingi kuradi kaubakett käitub nagu munn, siis võib neile ka öelda, et nad on kind of munnid, mitte kolistada riiulisse kapsahautiste õpikut lahti kerima või sügavkülma riivkapsast täis toppima. Eks. Eriti, kui neljakilone kapsas on üsna, noh, kivikõva ja mitte kõige värskemalt peenralt tulnud.
ps. korra huvi pärast Rimist tellisin koroona ajal. siis oli ok. järel käisin ise, sest ega ei viitsi mingit kullerit kodus oodata 2 päeva.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: