Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Pärast vabanemist on pea 10 aasta jooksul ainsad elumärgid, et asutas paari aasta eest mingi ebaolulise OÜ, elab Saugas põllupealses majas ja mängib võrku. See vist ongi vangla mõte?
-
Mida su diivan näiteks tolle teema kohta räägib, kus üks tüüp kaks ratturit surma sõitis ja... paar aastat vist reaalselt vanglas oli?
Ma ei räägi sellest, et inimesi peab/ei pea vangi saatma.
Leave a comment:
-
Ühel puhul on meil loo järgi 7 inimest rünnanud tüüp, kes ei näidanud üles mingit kahetsust ja oli valmis kuritegusid toime panema ka pärast kinnijäämist. Sai 7,5 aastat + 3,5 aastat varasemat kandmata karistust täpselt samade asjade eest.
Teisel juhul tapmine (mitte mõrv), varem karistamata, puhtsüdamlik kahetsus, 9 aastat.
Jällegi, puhtalt diivanil persetades ja kumbagi kaasuse detaile teadmata on mul küll raske võtta seisukohta, et üks neist sai nüüd ebaproportsionaalselt palju/vähe. Minu poolest võiksime kõigile eluaegseid ka väänata, aga valdkonna eksperdid vist ei soovita seda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustVõime läheneda asjale ka nii, et toote mõne reaalse kaasuse hiljutisest kohtupraktikast, kus mõni paadunud kriminaal sai oluliselt raskema teo eest vähem. Siis saame arutada. Seniks on see, noh, soust.
Leave a comment:
-
Võime läheneda asjale ka nii, et toote mõne reaalse kaasuse hiljutisest kohtupraktikast, kus mõni paadunud kriminaal sai oluliselt raskema teo eest vähem. Siis saame arutada. Seniks on see, noh, soust.
Leave a comment:
-
Kaala võttis väga hästi kokku, aga see on nii full debiilne soust, et no mv lihtsalt...Algselt postitas vtp Vaata postitustMa kahjuks sellist klassi ei evi, et siit elutoa diivanil telfut näppides oskaks kohtunikele ette lugeda, kes kui suur retsidivist tegelt on ja mitut aastat rehabiliteerimiseks vajab.
Leave a comment:
-
Täiesti möttetu kommentaarAlgselt postitas vtp Vaata postitustMa kahjuks sellist klassi ei evi, et siit elutoa diivanil telfut näppides oskaks kohtunikele ette lugeda, kes kui suur retsidivist tegelt on ja mitut aastat rehabiliteerimiseks vajab.
Leave a comment:
-
Ma kahjuks sellist klassi ei evi, et siit elutoa diivanil telfut näppides oskaks kohtunikele ette lugeda, kes kui suur retsidivist tegelt on ja mitut aastat rehabiliteerimiseks vajab.
Leave a comment:
-
Mu point polnud üldse selles, et ta liiga vähe sai, vaid selles, et palju raskemate kuritegude või sarnaste kuritegude eest saadakse täiesti müstiliselt naeruväärsemaid karistusi selle kõrval.Algselt postitas vtp Vaata postitustLugesid sa selle lõpuni ka? Mõned katked: "Vahialusena oli ta viiel korral ettekavatsetult relvaga kasutatava esemega vägivallatsenud vangivalvuritega"; "Kohtupidamise vältel tuli korduvalt ette, kui Jokiniemi üritas üle süüpinki saalist eraldava barjääri hüpata."
Su ettepanek oleks kaks kuud?
Leave a comment:
-
Lugesid sa selle lõpuni ka? Mõned katked: "Vahialusena oli ta viiel korral ettekavatsetult relvaga kasutatava esemega vägivallatsenud vangivalvuritega"; "Kohtupidamise vältel tuli korduvalt ette, kui Jokiniemi üritas üle süüpinki saalist eraldava barjääri hüpata."
Su ettepanek oleks kaks kuud?
Leave a comment:
-
Väga kohatu on Sasha Greyd kasutada naljana kuskil jalkafoorumis. Ma tunnen Sasha Greyd ja tunnen inimesi, kes tunnevad veel paremini Sasha Greyd ning tegu on reaalselt ühe twitchi ja xvideosi staariga ning kes on oma valikute ja ellusuhtumisega inspiratsiooniks miljonitele tüdrukutele ja naistele. Su nali oli kohatu ja palun austa legendi!Algselt postitas JuriM Vaata postitustNasfal saab endale kingituse nüüd teha
- Likes 2
Leave a comment:
-
Ameeriklastest? Vast ikka mitte.Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
Norrakad 3x rikkamad ka.
Leave a comment:
-
Norrakad 3x rikkamad ka.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
5 liitrit 4.8 euri, ehk siis 0.96 eurtsi per liiter, Norras tangitakse ligi kolmekordselt
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: