Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• nimastain
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust

fakin hell, too on 91 sündinud - milf on mingi 1980 sünniajaga max tänapäeval. Võin ka eksida, kui milfinduse professorid teisiti väidavad muidugi....
    “hobimilfindusprofessorina” ütleks, et oled õigel teel. 40+ hakkab klassikalise milfi level, kellel on omandatud oskused teha milfi asju. Mõningatel harvadel juhtudel võib see piir olla 37+ peal, aga see eeldab teatuid tingimusi varasemas naiseks olemise karjääris.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    väga okei välimusega milf Natalie Mets.
    fakin hell, too on 91 sündinud - milf on mingi 1980 sünniajaga max tänapäeval. Võin ka eksida, kui milfinduse professorid teisiti väidavad muidugi....

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Türgi fännikultuur on väga võimas! Kohaliku Branni mängudega võrrelda ei saa ikka. Chelsea ega Barca kodumängudega ka mitte, aga vot San Sirol oli peaaegu võrreldav melu..

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Plasticu Weston'si minutid on vist läbi saanud?
    Eks mingid hetked ikka on, aga tõepoolest.

Lohutan ennast mõttega, et klass on püsiv, vorm on ajutine.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Oleks Natalie Mets kesklinnas kandideerinud, siis ma oleks tema poolt hääletanud.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Sain hetkel teada, et Tallinnas eksisteerib selline ametikoht nagu ,,Tallinna ööelu nõunik'' mis on juba eos nagu wtf, aga selllel ametikohal on väga okei välimusega milf Natalie Mets./-/

Taaskord jälle kõige ehedam näide sellest jubedast Tšurkade linnavalitsemisest. Keegi tegi oma armukesele või silmarõõmule kunstlikult mõnusa sooja vegeteerimise koha ja siis mingihetk ärkas ja ütles, et kuule kirjuta kuskil midagi või näita end, siis oleks näha, et sa teed reaalselt tööd.

Täielik tsirkus
    tegelt on see muidugi näide koalitsioonist sotsidega

aga vb mõnes mõttes on eluvõõrad hipidki näide tšurkade mõttemaailmast

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Sain hetkel teada, et Tallinnas eksisteerib selline ametikoht nagu ,,Tallinna ööelu nõunik'' mis on juba eos nagu wtf, aga selllel ametikohal on väga okei välimusega milf Natalie Mets.

See artikkel mille ta kirjutas koputab ma arvan kõikide eestlaste ja venelaste südametunnistusele nii kõvasti, et kogu Eesti narkotarbimine kukub uue nädalaga sirgelt alla.

Ma arvan, et enamus inimesi ei suuda enam Ganjat või Kooki teha kui Stockholmis kõmmutavad Muhammadid, Mehhiko surmade stastistika ja paar ruutmeetrt raiutud vihmametsa sind kummitama hakkavad.

Inimene on töödanud sellel ametikohal poolteist aastat. Taaskord jälle kõige ehedam näide sellest jubedast Tšurkade linnavalitsemisest. Keeg tegi oma armukesele või silmarõõmule kunstlikult mõnusa sooja vegeteermise koha ja siis mingihetk ärkas ja ütles, et kuule kirjuta kuskil midagi või näita end, siis oleks näha, et sa teed reaalselt tööd.

Täielik tsirkus

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    ootab et weghorst 6 väravat täis saaks

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Pühajärve jaanikas

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Kas Kontaveit hakkas siis alla langema, kui Lepistu mängu tuli?

aga kas Tänaku tõus algas ja süstemaatilised rajalt väljasõidud lõppesid,
    kui algas koostöö kaardilugeja Järveojaga?

vb mingid ralliajakirjanikud on seda analüüsinud

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Kas Kontaveit hakkas siis alla langema, kui Lepistu mängu tuli? Päris rets langus ikka.
    Ma siiralt loodan, et mul ei ole õigus, aga ma kardan, et Kontaveidi tõsised mängud on mängitud.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Kas Kontaveit hakkas siis alla langema, kui Lepistu mängu tuli? Päris rets langus ikka.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    ekvaatori läheduses elu käib ikka

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Sattus ette see zevakin vs debiilikud teema. Ja no surprise, et debiilik gonna debiilik. 5%

Leave a comment:

Working...
X