Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• nimastain
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

Esiteks varikontodega on see, et unustatakse IPsid vahetada ja see on teatud priviligeeritid inimestele näha. Teiseks enamus su postitused on ju ilmselge varikonto material. Pole usutav, et selliseid poste 24/7 tegev Ruudi on reaalne inimene. Vähem näffi ja rohkem originaalsust!
    Ma täheldan, et probleemi sügavust sai alahinnatud. Kuigi hologrammi ajastul võib-olla tõesti võimalus, et mind reaalselt ei ole olemas, ma siiski välistaks selle variandi.

Ma opereerin tegelikult 6 erineva ja ühtlasi ka kõikide kontodega, mis aktiivseks on jäänud. #paranoiad #ärausaldavalitsust #fool(r)ium

Leave a comment:

• baller
    replied
    Imelik, et ei ole tehtud sellist väikest kaasaskantavat veesõidukit/skuutrit. Elektritouksid ja rattad arenevad taie lauluga, neid tehakse nelja rattaga, kolmega, kahega, ühega ja varsti ilmselt uldse ilma ratasteta, et lihtsalt sügad mingi lauaga ringi, aga veesoidukite arendamine eriti ei käi. On mingeid prototuupe, aga masstootmisse pole tundub, et eriti midagi läinud. Ilmselgelt on asja arendamine kallim kui maasoidukitel aga voimatu ju olla ei tohiks, YouTubes venemaal vennad teevad trimmerimootoritest mingeid imesoidukeid, asi siis peaks olema mingitel inseneridel midagi valmis visata.
    Mu nägemuses võiks soiduk valja näha nagu see vana kollane rooliga kelk.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas nimastain Vaata postitust

Mis teil aini vastu on? Kui mul pole 10 aastat vana konto, siis varikas? Ma jummala legit kasutaja omaarust… ja kui mu postituste sagedust vaadata, siis 24/7 on ilmselge liialdus. padla rsk
    Esiteks varikontodega on see, et unustatakse IPsid vahetada ja see on teatud priviligeeritid inimestele näha. Teiseks enamus su postitused on ju ilmselge varikonto material. Pole usutav, et selliseid poste 24/7 tegev Ruudi on reaalne inimene. Vähem näffi ja rohkem originaalsust!

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    kumb on tõenäolisem, kas see, et legendid on teinud endale uue kasutaja või see, et mingid nimastainid panevad 24/7?

RIP foorum ja musi püksi kõigile. Itaaliaseksualistiga tehtud beti saame ilmselt privas lahendatud ning kõikidele teistele - tore oli!
    Mis teil aini vastu on? Kui mul pole 10 aastat vana konto, siis varikas? Ma jummala legit kasutaja omaarust… ja kui mu postituste sagedust vaadata, siis 24/7 on ilmselge liialdus. padla rsk

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    kumb on tõenäolisem, kas see, et legendid on teinud endale uue kasutaja või see, et mingid nimastainid panevad 24/7?

RIP foorum ja musi püksi kõigile. Itaaliaseksualistiga tehtud beti saame ilmselt privas lahendatud ning kõikidele teistele - tore oli!

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust

Eks paljud ole seda kuulda võtnud, see aasta pea iga nädal mingi uudis, kus mingid kelmid positiivselt mõtestatud inimesi rikkuse nimel haneks tõmmanud.
    Pigem tundub, et need kelmid on positiivselt mõtestatud ja tahavad oma osa universumist kätte saada

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Kõikidele jalgpalliklubidele kellel on rahaga kitsas käes.

"Ainsaks põhjuseks, miks inimestel pole piisavalt raha, on see, et nad blokeerivad oma mõtetega ära raha tee nendeni. Iga negatiivne mõte, tunne või emotsioon blokeerib hea jõudmise sinuni, sealhulgas ka raha. Ära arva, et Universum hoiab raha sinust eemal, sest kogu sulle vajalik raha eksisteerib juba praegu nähtamatuses. Kui sul ei ole seda piisavalt, siis seetõttu, et blokeerid oma mõtetega rahavoo sinuni jõudmise. Sa pead kallutama oma mõtted rahapuuduselt hoopis rohkem-kui-küllaga-raha poole. Saad seda teha, mõeldes rohkem rahaküllusest kui -puudusest."

Eks paljud ole seda kuulda võtnud, see aasta pea iga nädal mingi uudis, kus mingid kelmid positiivselt mõtestatud inimesi rikkuse nimel haneks tõmmanud.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Mõte on ju õige. Aint, et selle info saab edasi anda viie sõnaga.

Manu is sucks, money here!

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Kõikidele jalgpalliklubidele kellel on rahaga kitsas käes.

"Ainsaks põhjuseks, miks inimestel pole piisavalt raha, on see, et nad blokeerivad oma mõtetega ära raha tee nendeni. Iga negatiivne mõte, tunne või emotsioon blokeerib hea jõudmise sinuni, sealhulgas ka raha. Ära arva, et Universum hoiab raha sinust eemal, sest kogu sulle vajalik raha eksisteerib juba praegu nähtamatuses. Kui sul ei ole seda piisavalt, siis seetõttu, et blokeerid oma mõtetega rahavoo sinuni jõudmise. Sa pead kallutama oma mõtted rahapuuduselt hoopis rohkem-kui-küllaga-raha poole. Saad seda teha, mõeldes rohkem rahaküllusest kui -puudusest."

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Mõnu kadus ka muideks.
    Ta Inglise jalka ennustuses ikka kirjutab.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Mõnu kadus ka muideks.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Pärast foorumis toimunud gemüüset kadus Pints ära. Pints oli selle foorumi jaoks tähtsam kui kasutajate paroolide turvalisus.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    tervitused@kaala

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Repinski kammib jõululaupäeval ka bolti... Whadefagk
    Vana naine tahab alimente, uus tahab ka soojale maale ja kasukat. Linnavalitsusse ka ei saanud enam.

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Repinski kammib jõululaupäeval ka bolti... Whadefagk
    Vene jõuludeni veel aega on! Tavaline päev ju

Leave a comment:

Working...
X